Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיר ניראה לי קצת מוגזם,אצלי טיימינג[נוזל,מותחן ,רצועה הכל מקורי ומשאבת מים מחוזקת]+טיפול גדול שכלל:רפידות מקדימה+חריטה,החלפת שמן גיר,שמן מנוע,פלאגים,פילטר דלק,פילטר מזגן תוסף K44,פילטר שמן יצא 2400 שקל ואצלי מדובר בסיאט איביזה 20vT שהאחזקה של הסקסו שלך לא מדגדגת לה.

לטעמי מחיר מוגזם ביחס לפרטים שמסרתה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בקיצור, אכלתי אותה עם המחיר, המחיר הסופי שלהם היה 3600 ש"ח, אחרי חצי שעה מריבות, שילמתי בסוף 3100 ש"ח.

זה כלל:

רצועת תזמון + מותחן רצועה,

טיפול= מסנן שמן,מסנן סולר, מסנן אוויר,תוסף סולר, שמן (של דלק 10-40 160 שקל !, אותו שמן של אוטודיפו ב59 ש"ח והוא טוען שלהם ממוחזר)

קצת מים ירוקים, היא בעל המוסך הוותיק והמנוסה פתח את המכסה מים אחרי שהמנוע רותח, ומים עפו לעובד התמים שלו לפנים.

חריטות תופים לשני הגלגלים האחוריים,

סנדלים לשני הגלגלים האחוריים,

מייסב גלגל אחורי,

2 תושבות מנוע.

*ביקשתי משאבת מים אבל כנראה הוא שכח, עדיף.

המון כסף, המוסך נימצא בקריית אריה בפתח תקווה, אני לא אציין את שמו ברבים, אבל להתקרב לשמה זה לא יקרה לעולם,

אחרי דיבור עם כמה אנשים מהאזור הם יודעים שהוא גנב, חבל שלא ידעתי את זה קודם.

מי שירצה את פרטי המוסך אני אשמח לתת בפרטי.

תמיר

פורסם

מכל דבר לומדים - לא נורא. מקווה שהעבודה שבוצעה איכותית + חלקים שיחזיקו כמה שצריכים.

אפשר לקראת הפעם הבאה לנסות ולקבל הצעות מחיר מכמה מוסכים (+המלצות למוסכים) לפני טיפול.

alfa 156 2.5.

פורסם
בולשיט, שעת מכונאי 180 ש"ח , רצועה ~ 100 ש"ח , פילטרים 100 ~ש"ח , מסנן סולר אין לי מושג אבל כמה כבר יכול לעלות?200 ש"ח

מותחן ? 200ש"ח ~ 2 תושבות 200 ש"ח בלחץ, ייצא באיזור ה 800 ש"ח כולל השמן, עבודה 920 ש"ח .

הגענו 1700 ש"ח ~ לא יתכן שהטפול בבלמים האחוריים שהשמטתי יעלה עוד 1700 ש"ח,

מה עם משאבת מים ? מחזירי שמן ?

כנראה שכל ה"חכמים" חושבים שמדובר בבנזין 1400 סמ"ק, אז בשביל לסבר את האוזן מה המחירים לחלקים מקוריים של רכב כזה:

רצועת טיימינג מקורית - כ 260-270 שח

מותחן טיימינג - 450-460 שח

מיסב טיימינג נוסף (גלגלת) - 170-180 שח

תושבת מנוע - 480-490 שח

מיסב אחורי - 250-260 שח.

** כל המחירים לפני מעמ !!

עבודה על הטיימינג - לפחות עוד 3/4 שעה יותר ביחס לבנזין רגיל 1400 סמק.

בהנחה שמדובר בחלקים מקוריים, אזי עלות החלפים בלבד לטיימינג+תושבות+מייסב אחורי (ללא שמנים, סננים, בלמים מאחורי וכו') מסתכמת בלפחות 1600-1700 שח לפני חריטה והחלפת הבלמים מאחור, עבודה על הטיימינג, עבודה של הטיפול (שמנים וסננים) והחלפת המיסב האחורי. אני מאמין שמחיר החלפים מגיע בקלות לאיזור ה 2000 שח לפני מעמ ולפני עבודה.

לאור האמור - אם השתמשו בחלקים מקוריים נראה לי שהמחיר יוצא הגיוני לחלוטין ואפילו טוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איציק עם כל הכבוד , המחירים של שרודר שחיטה.

רצועת טיימינג של דייקו ניתן לקנות מחוץ לשרודר בהרבה פחות כסף, ויש גם של קונטיננטל שהיא לא פחות טובה.

לשרודר אין בלעדיות על דייקו או וולאו או מיילור-קורטקו.

מותחני טיימינג ופולי ה"מקוריים" מיוצרים ע"י SKF או חברות הבת שלה וגם לה יש יבואן עצמאי ברחוב ריבל ובעלות נמוכה יותר.

תושבות מנוע לא ידוע לי וכנראה שפה הם יכולים לחגוג.

מתנצל על הזמן שחלף , ראיתי רק עכשיו.

• תוכן חדש...