Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון מסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה אייפון מסין . רשום שהוא APPLE אבל כמובן זה חיקוי סיני... רשום עליו רק A610

עכשיו חיברתי את הכבל USB.. ומשומה אי אפשר להעביר שירים .. רשום לי שהקובץ גדול מידי ואין מקום..ויש לי נסה שנית או ביטול.

מישהו יודע מה עושים?

תודה,:wink:

פורסם

הוא קנה Iphony ? :lol::lol::lol:

הפתרון הכי פשוט : לזרוק לים ולקנות אייפון אמיתי :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה זה מישהו שמבין ?

מה שאתה מחזיק ביד הוא לא איפון ולא קרוב לאיפון ואולי רק נראה כמו איפון, הוא חיקוי סיני זול ששולם עליו, 20$ (במקרי גזל שמעתי שאנשים אפילו שילמו 50$)

מערכת ההפעלה היא לא של אפל ולכן הוא לא יעבוד עם איטיונס, אי אפשר לנחש מה אתה מחזיק ביד, WIN CE אולי לינוקס כל שהיא, לא ברור, בכל מקרה בתלות במוצר צריך לראות מה עושים איתו איך ואם בכלל.

מתוך סקרנות צלם אותו דולק ונראה את מסך הבית שלו בבקשה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

באותה מידה יכולת להעלות תמונה של N97 ולהגיד "פחות או יותר אותו דבר" למצוא תמונות מקוריות של איפון אני יכול להתשתמש בגוגל. מה שמשנה זה מה יש לך בדיוק, לא בערך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה המכשיר אחרי חיפוש קל בגוגל:

http://www.china-direct-buy.com/v/4/product_detail/5703883/Changjiang_A610_iphone_TV_mobile_phone_quad_band_dual_sim_cards.html

פה יש פרטים שונים על אותו מכשיר:

http://www.totobay.com/chang-jiang-a610-dual-sim-card-phone-with-tv-bluetooth-black_p9135.html

Card slot microSD (TransFlash) Support TF card up to 2GB extended

and 1.3MP camera

• 2.0MP camera
    • Audio recording

כמו בכל מכשיר סיני ההסברים לא מובנים.

אבל יש לו כרטיסי זיכרון.

אין לו זיכרון פנימי.

בשביל זה אין מקום לכלום

support to extend TF card to 8GB maximally

לפי דעתי בין שני כרטיסי הסים זה המקום לזיכרון

Changjiang_A610_iphone_TV_mobile_phone_quad_band_dual_sim_cards.jpg

אייל

פורסם

בדיוק, זה המכשיר המדובר..

ובאמת אין מקום שאני מנסה להכניס שירים..

השאלה היא - מאיפה קונים את הכרטיס זיכרון/סים. והאם שווה?

פורסם

אתה צריך SD או MICROSD שמוכרים בכל מקום,אני לא מצליח להבין מהתמונות.

הקטע עם הסימים הוא שיכול להיות לך קו של אורנג' וקו של סלקום בטלפון ושניהם עובדם ביחד

אייל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כשמחברים את המכשיר למחשב אתה אמור לקבל 2 כוננים.

1. הדיסק של הטלפון (עליו אי אפשר לשפוך מוזיקה ושירים)

2. הדיסק של כרטיס הזכרון ואם יש לך אתה יכול להעלות עליו את השירים שאתה רוצה.

אגב

הצלחת להתקין עליו עברית?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כשמחברים את המכשיר למחשב אתה אמור לקבל 2 כוננים.

1. הדיסק של הטלפון (עליו אי אפשר לשפוך מוזיקה ושירים)

2. הדיסק של כרטיס הזכרון ואם יש לך אתה יכול להעלות עליו את השירים שאתה רוצה.

אגב

הצלחת להתקין עליו עברית?

איך מתקינים עברית?\

אפשר להכניס משחקים?

פורסם

אני עוד לא יודע

ראיתי שיש מישהו שמפרסם שיש לו יכולת להתקין עברית והוא גם מוכר אייפונים סינים עם עברית

אני אצור איתו קשר מחר

לגבי משחקים עוד לא בדקתי

בסה"כ מכשיר נחמד ביחס למחיר

ביינתים הצלחתי לסנכרן אותו לאוטלוק - גם זה משהו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המכשיר נמסר היום לעדכון תוכנה ותוספת עברית.

מסתבר שניתן להוסיף עברית לרוב המכשירים האלו.

עכשיו נמתין בסבלנות לתוצאות.

• תוכן חדש...