Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים וחברות בוקר טוב!

אז ככה , הנני מעוניין לייבא מחו"ל (ניו יורק-ארה"ב) קונטיינר של קורקינטים חשמליים.

בשל שאני איש עיניין בסגירת עסקעות מול סוכנים יש לי אנשים טובים בארה"ב שכבר סגרו לי עיניין עם בעלי מפעל ייצור וגם את הממון הדרוש (ע"י משקיע כבד)

עדיין אין לי את היידע בייבוא , איך , כמה , דרך מי , איך התהליך נעשה כמה משלם על מה ולמה

מאמין שהבנתם.

השאלה איך זה הולך? לפי משקל? לפי המחיר? כמה המכס וכל זה? הבנתי שיש בעיה לייבא קורקינטים בהגבלה מסויימת , אבל איך אלה שמוכרים בארץ כן מייבאים קורקינטים של 800W? ל לא מעט מידע אני זקוק כך ש...

בשל כך אשמח למעט עזרה ממביני עיניין בתחום ואולי אף אם יהיה 1 שבאמת אני ירגיש שבקיא ויכול לסייע לי אני ייקח אותו איתי לביצוע העיסקה בחו"ל ושאר הגורמים בארץ!

בתודה מראש

אוחיון אדם

:roll:

פורסם

א. קפוץ למרכז טיפוח יזמות הקרוב לביתך (מט"י) ותתיעץ עימם. בכל מקרה בשביל כזה סטוק צריך רשיונות ייבוא. אתה צריך להעביר את הקורקינטים תקינה דרך מכון התקנים. ממה שזכור ה800 וואטים הם לא בדיוק חוקיים, אבל לא לקחת אותי במליה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אתה יכול לייבא קורקינטים חשמליים בתנאי שההספק שלהם לא עולה על 1 כ"ס (אם אני זוכר נכון) משקלם כולל מצברים לא עולה על 12 קילו ומהירות נסיעתם לא עולה על 12 קמ"ש.

800 וואט זה לא חוקי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אתה יכול לייבא קורקינטים חשמליים בתנאי שההספק שלהם לא עולה על 1 כ"ס (אם אני זוכר נכון) משקלם כולל מצברים לא עולה על 12 קילו ומהירות נסיעתם לא עולה על 12 קמ"ש.

800 וואט זה לא חוקי.

אם ככה אז איך מוכרים כאלה בישראל?

כלומר בטוח יש יבואן שמוכר לחנויות אז מה הפרוצדורה? יש אופצייה לסדר תנושא דרך מכון התקנים?

פורסם

לפי מה שאני יודע הקורקינטים החזקים מגיעים בחלקים ומורכבים כאן על מנת למנוע את הבדיקה או לשנות את הממצאים.

פורסם
יש לך עמילי מכס כמו אביר וכו

הם יושבים בנמלים ושדות תעופה

דבר איתם

צריך אישור מכון תקנים

באתר המכס יש לך מחשבונים

אמממ...

התברר לי שנקרא לזה מקורב למשפחה הינו עמיל מכס (או איך שהוא נקרא)

איך עליי לפנות אליו? מה להגיד לו אני מעוניין לייבא ככה וככה מה עושים?

אני פשוט רוצה לדעת לאיזה כיוון לפנות בשל כך הנני משתף אותכם אלה שמבינים קצת יותר בדבר

פורסם

מה שמצחיק זה שאתה מבצע עסקה בהיקף לא ממש קטן, אבל אתה לא מקיים את הדבר הבסיסי ביותר להצלחת העסקה וזה בדיקה אם בכלל חוקי להכניס את המוצר לארץ.

אם יגידו לך שלא חוקי להכניס לארץ, אתה די תקוע עם סטוק של קורקינט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ToMeR יקירי זה גם מה שאני מנסה להבין\

תראה אני יודע שיש בארץ ונמכר קורקינטים של 800W - אמת וייציב

העיניין הוא שהרבה אומרים שזה לא חוקי , אז איך כן למעדה אנשים מביאים אותו ?\כל היבואנים וחנויות האופנים??

אני די בטוח שהטרנד הנ"ל תופס תאוצה ודווקא בישראל אוהבים את נושא הרכב החשמלי וכל זה

לגבי מכירה בשוק אני לא מוטרד אני בטוח שיצליח לייצר ביקוש אדיר כאשר יישברו מחירי השוק המופקעים!

פורסם
800 וואט הם 1.07 כ"ס. לא צריך הרבה דימיון כדי לעגל את זה כלפי מטה.

אמרתי שאני לא בטוח לגבי הפרמטר הזה וחוץ מהספק מנוע נתתי עוד שני פרמטרים, וכל השלושה חייבים להתקיים בו זמנית ע"מ שניתן יהיה לייבא את הקורקינטים.

לגבי אלה שכבר נמצאים בארץ- עם קורקינט שנבנה בארץ (לא מורכב, נבנה) מחמירים פחות ובתכלס הוא אמור לעמוד רק בקטגוריה של ההספק.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אתה מזמין קורקינט אחד - מתייג אותו בתור דוגמא למכון התקנים\רישוי או מי שאחראי על עניין הקורקינטים.

ואחרי שאתה מקבל מהגופים הנ"ל תשובה כך אתה מגלה אם זה חוקי או לא :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...