Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת Clifford לא מגיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אזעקה של קליפורד מדגם Novell או XL1000 (אני לא יודע בוודאות, מדובר באזעקה מקורית שהגיע עם הרכב, שעלה על הכביש ב-1993, בניירת ההתקנה של היבואן רשום XL1000 אבל במדריך למשתמש Novell).

בכל מקרה, יצאתי היום מהרכב ובאתי להדליק את האזעקה, כמו תמיד, אבל למרות שהנורה בשלט מהבהבת אין מענה מהרכב, לא שומעים צלצול שהיא החלה לעבוד. חשבתי בהתחלה שהסוללה נגמרה, אז החלפתי, לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את האזעקה עם המפתח, גם לא עזר. החלפתי לשלט החלופי השני, גם זה לא עזר.

כרגע, הרכב נעול ידנית והנורה האדומה ברכב דלוקה באופן קבוע. חשבתי שהרכב ל-Valet Mode. האם אפשרי הדבר? או שיותר הגיוני שהאזעקה מזייפת כי היא שבקה חיים?

תודה.

פורסם

תבדוק מתחת להגה , אמור להיות שם מתג , אולי הוא נלחץ בטעות , תעביר אותו למצב השני ..

זה חייב להיות זה ... תשוב לעדכן.

פורסם

הייתה לי אזעקת קליפורד ברכבי הקודם אבל איני יודע את הדגם.

היה לי ברכב לחצן (מתג) בצד שמאל אי שם מתחת להגה .

אני ממליץ לך לקרוא את השרשור הזה בו דני זומרשטיין,אחד ממנהלי הפורום ואחד מבעלי המקצוע הטובים בו לשעבר מסביר את התקלה ופתרונה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213783

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לירן, תודה על ההצעה. רצתי לרכב לבדוק ואין מתג מתחת להגה. הורדתי כבר את הראש ובדקתי עם פנס את כל החוטיאדה כדי לראות אם מסתתר לו מתג שיצא מהמקום. לצערי, שום כלום. :(

פורסם

אני משער שהרכב הוא אמריקאי, נכון? או שלפחות UMI משווקים אותו..

בכל מקרה. גם אצל דודה שלי קרה המקרה הנ"ל. הדבר מתריע על סוללה חלשה, קרי מצבר לא מספק זרם הפעלה תקין. לאחר החלפת המצבר/טעינה שלו (אצל הדודה בחלפה פתרה את הבעיה) הבעיה תיפתר לזמן מה.

ד"א - המתג שדיבר עליו לירן קיים רק משנת 1995.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא, הרכב הוא דווקא יפני. סובארו לגאסי מודל 1993 (דגם GL עם מנוע 2 ליטר).

אה, אני מבין. זה מסתדר עם העובדה שהאזעקה התוקנה ברכב שעלה על הכביש לפני 1995.

לגבי ההצעה עם המצבר, זה ממש מוזר, המצבר חדש לגמרי, רק 3-4 חודשים בשימוש.

אגב, הייתי כבר במצב שבו המצבר היה גמור, או כמעט גמור, והדבר מעולם לא קרה.

אם אתה די בטוח במה שאתה אומר, אני אקפוץ מחר על הבוקר למקום ממנו נרכש המצבר, לבדוק הנושא.

פורסם

אוקי, מצאתי את המתג.

מסתבר שהמתקין של יפנאוטו החליט לשים אותו בצד של הנוסע. מישהו שהסעתי היום הזיז את המתג בטעות עם הרגל. הבעיה נפתרה. :)

פורסם

אז צדקתי....

ככה זה בכל אזעקות הקליפורד.. הבנתי אותך ישר ברגע שאמרת לי שמנורת האזעקה הפנימית דלוקה קבוע ולא מהבהבת.

• תוכן חדש...