Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר לעבודה קנה את הרכב במצב תקין אבל מה כל צמיג מחברה שונה והם דיי גמורים, הוא רוצה להחליף את כל ה-4 ולהיות שקט, המידה היא 185*65*14 איזה חברה אתם ממליצים ואיזה דגם ואם אפשר בערך עליות הצמיגים.

תודה מראש :D

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

ברזילי אני מאוד מקווה שההודעה שלך נכתבה בציניות.

אני לא ארחיב על אליאנס אבל כדאי שתחפשו קצת בפורום עליהם.

מה התקציב של החבר?

בכל מקרה שיקנה צמיגים מחברות בעלות שם- גודייר ,קונטיננטל ,מישלין,דנלופ,יוקוהומה,פאלקן,טויו,פירלי ,קלבר ,בריג'סטון.

הנה סיננתי לך את החברות הסיניות .

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=65&s=185&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=11&mm=113&mm=6&mm=26&mm=3&mm=12

רביעיית קונטיננטל 1200 שקל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי ידידי , הבחור רוצה צמיגים לנסיעה רגילה לא תחרותית , למה אליאנס לא מספיק טובה ?. אין נביא בעירו ?.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים :D

אבל אליאנס אני לא יקח בחיים!!

היה לאמא שלי פוקוס מליסינג וכשהיינו צריכים להחליף צמיגים נתנו לנו אליאנס! ומיד הרגשתי בהבדל!! הם אחזו פחות מהצמיגים המקוריים שהיו והם היו גמורים!!

בכל מקרה הוא כנראה ילך על דנלופ :D

תוה רבה לכם :)

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...