Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי בעיה עם האזעקה ברכב , מדי פעם לאחר שאני נועל עם השלט (נע"מ) , לאחר כמה דקות האזעקה מתחילה לצפצף.

לפעמים גם אני מגיע לרכב לאחר כמה שעות (לאחר שלא היתה אזעקה בזמן שעזבתי את הרכב) וכשאני פותח אותו עם השלט - ישנם מספר ציפצופים, האם הם מעידים על כך שהאזעקה עבדה בזמן שלא הייתי?

האעזקה ברכב היא המקורית של Seat/VW..

רעיונות למה היא עובדת סתם?

רעיונות איך לגשת לבעיה? (לפני שאני הולך למתקינים וכאלה, אולי הבעיה היא אצלי?)

פורסם

כנראה שקיימת אצלך בעיה באחד ממתיג בדלתות, מגעים לא תקינים השולחים אות לאזעקה כאילו נפתחה דלת, בדרך כלל מקור הבעיה הוא בתוספת של מתג ששמים תחת מכסה המנוע, תאתר אותו נתק אותו לכמה ימי ניסיון במידה ואכן הוא מקור הבעיה נקה את המגעים שלו ותסתדר הבעיה.

פורסם

זהו שיש את המתג של המכסה מנוע שהיה עושה לי בעיות פעם שכל פעם שהיתי פותח את המכסה מנוע - הוא היה מצפצף.. היתי צריך ללחוץ על הלחצן שמתחת למכסה מנוע כמה שניות כדי שהיא תפסיק.

זה הפסיק ברגע שהתחלתי להשתמש בשלט (עד לא מזמן נעלתי עם המפתח בגלל בעיה בשלט הישן)

בכל מקרה תודה רבה על התשובה כנראה באמת אחד המגעים עושה בעיות.

עוד שאלה - אם אני מנתק את החיבור של הלחצן מכסה מנוע (מה שמפעיל את האזעקה אם הוא לא לחוץ) , האזעקה לא תעבוד? זה כזה פשוט? לנתק וזהו?

• תוכן חדש...