Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown Audio SAE-1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאני אומר..אני מחפש דיוק ואיכות מהסאב ולא רעש ובלגן כאילו כן אבל במידה וגם שאני אוכל לשלוט על זה לפי החשק שלי באמצעות שלט הבאס.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקשר לשלט באס ולדיוק...

שלט באס של המגבר הוא לא הכרחי אם יש לך שליטה על ווליום סאב מהHU או שליטה על הסאב מהפרוססור או מאקולייזר חיצוני או כלשהו באס-קיוב כזה או אחר...

במידה ואין לך את כל אלו - רצוי לקחת מגבר שיש לו שליטה מרחוק על הגיין של הערוץ של הסאב - כמעט לכל מונובלוק יש היום את זה וכמעט לכל מגבר 4 ערוצים שנמצא במדרג הספק גבוה מול מגברים אחרים מאותה הסדרה...

כמה שלטי באס כבר מסתובבים לי בבית - של הקיקר 650.4, של הרוקפורד 3SIXTY מהמערכת של אבא שלי, של הסאן דאון שרכשתי עכשיו ונראה לי אפילו שהZX150.2 שלי גם כן הגיע עם כזה שלט - יכול להיות שאני חולם כבר ורואה דברים כפולים בארון בחדר הישן בבית של אמא :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אה... אני לא דיברתי על הדיוק של הסאב, אני דיברתי על היכולת של המגבר לשלוט בסאב ולאפשר לסאב להיות מדוייק עד כמה שהוא רק יכול.

וההבדל אצלי ברכב במעבר ממגבר 4 ערוצים ישן וחביב למונובלוק חדיש שתוכנן במיוחד לעבודה מול סאב וופר - הבדל של שמים וארץ.

לזה התכוונתי .

גם לו יש את אותו מגבר כמו שלך (1000D).

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

ארסנל ב 2 אוהם סופי מול הסאנדאון 1000D זה השילוב הטוב ביותר לסאב\מגבר האלה.

זה גם משאיר לך את האפשרות להוסיף עוד ארסנל כשתרצה ולרדת ל1 אוהם ביחד :)

האחריות על הארסנל לא מכסה שימוש בפי 2 הספק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

או כאוס מול שני 1000D משורשרים :-P שזה 200 וואט יותר מ1500D בודד... אמא :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכאוס שלי מתפקד מצויין על המגבר שלי

וזה עוד כאוס ב2 אום סופי. תחשוב מה יקרה במידה והוא יתחלף עם כאוס של 1 אום סופי :)

פורסם

מצויין זה אנדר-סטייטמנט במקרה של הסאב שלך - אולי הוא אפילו עובד יותר מידי טוב.

זה לא סאב זה פטיש.

Pioneer TS-X150

פורסם
מה הקשר לשלט באס ולדיוק...

שלט באס של המגבר הוא לא הכרחי אם יש לך שליטה על ווליום סאב מהHU או שליטה על הסאב מהפרוססור או מאקולייזר חיצוני או כלשהו באס-קיוב כזה או אחר...

במידה ואין לך את כל אלו - רצוי לקחת מגבר שיש לו שליטה מרחוק על הגיין של הערוץ של הסאב - כמעט לכל מונובלוק יש היום את זה וכמעט לכל מגבר 4 ערוצים שנמצא במדרג הספק גבוה מול מגברים אחרים מאותה הסדרה...

כמה שלטי באס כבר מסתובבים לי בבית - של הקיקר 650.4, של הרוקפורד 3SIXTY מהמערכת של אבא שלי, של הסאן דאון שרכשתי עכשיו ונראה לי אפילו שהZX150.2 שלי גם כן הגיע עם כזה שלט - יכול להיות שאני חולם כבר ורואה דברים כפולים בארון בחדר הישן בבית של אמא :-D

התכוונתי שבאמצעות שלט הבאס אני ישלוט על עוצמת הבאס..ולא על הדיוק שלו (באמת מה הקשר?! ) :)

ארסנל ב 2 אוהם סופי מול הסאנדאון 1000D זה השילוב הטוב ביותר לסאב\מגבר האלה.

זה גם משאיר לך את האפשרות להוסיף עוד ארסנל כשתרצה ולרדת ל1 אוהם ביחד :)

האחריות על הארסנל לא מכסה שימוש בפי 2 הספק.

ואני חושב שקיבלתי פה תשובה לעניין..מהיבואן של הסאב והמגבר הנ"ל.

תודה רבה אליקו :)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...