Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown Audio SAE-1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש .

ברוך הבא למועדון :-D

לפעמים בא לי לשמוע רק את הסאב עם הסאן דאון ,בלי כל השאר :-D

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד פיצ'ר חמוד במונובלוקים שלהם הוא שהם תומכים בחיבור של מונובלוקים נוספים בשרשור.

הכוונה היא שאפשר לקחת שני מונובלוקים כמו שלי - לחבר את הRCA של ב BR IN וב BR OUT מאחד לשני.

ואז מחברים את שניהם לסאב אחד - כאשר הפלוס של הסאב הולך למונובלוק שהוא הMASTER והמינוס של הסאב הולך למונובלוק שהוא הSLAVE

זה מוסבר בחוברת יצרן שלהם - בצורה כזאת אני יכול לקחת סאב כמו הIDMAX למשל ולהגביר אותו עם שני SAZ-1500D - יכול להיות מעניין... וזה ב4 אוהם...

מעניין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהבתי. :mm_yeah:

אחלה פוסט אדי, סחטיין.

ומברוק, תתחדש! רכישה מוצלחת בהחלט.

ישראל, יש לגורל סיבה מספיק טובה לאהוב את האלטרנטור שלו..:wink:

פורסם

תתחדש בהחלט ואחלה סקירה.

אם הייתי צריך מונו, לא היה לי ספק לאן הייתי פונה :-D

אני חושב שהרבה מגברים נראים בעלי מבנה דומה מכיוון שתכנון המעגל הבסיסי הוא באמת מאד דומה בכולם.

אף אחד כאן לא ממציא את הגלגל. ההבדלים נובעים משינויים בנקודות מסויימות במעגל ההגברה ומחוצה לו (קרוס-אובר למשל), רכיבים בערכים שונים, איכות הרכיבים וכמובן איכות ההרכבה הכללית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

רוני,

יש לך הגברה מבוססת VRX, אתה שילמת בהתאם ולכן אתה גם מקבל בהתאם.

זו רמה אחרת של מוצר - לא רק רמה אחרת של מגבר.

אני אסביר - לVRX למשל יש שתי רמות גימור עד כמה שידוע לי - הרגיל והכרום.

איפה זה בא לידי ביטוי? למה שמישהו ישלם סכום נוסף על מגבר שהשאסי שלו עשוי או מצופה בכרום?

התשובה תמונה חוץ מרצון ויכולת גם בתחרותיות - בתחרויות סאונד לרכב יש גם שיפוט של מראה ההתקנה, תיקח את אותו הרכב תשים בו את אותן המערכות רק שבאחת מהן המגברים יהיו מצופים בכרום ואתה תקבל ניקוד יותר גבוה...

זה גם חלק מהעניין וזה לגיטימי, מעבר לזה שרכשת מגבר מעולה אתה גם רכשת מותג ואתה גם רכשת תדמית.

זה בדיוק כמו שהטרו בילט שישה ערוצים מגיע במזוודה של רובה צלפים של חיל ארה"ב - מעבר להיותו מגבר בעבודת יד עם בחירה אישית של סוגי הרכיבים (אפילו קבלים אורגניים למשל) ע"פ הזמנת לקוח - מעבר להיותו מגבר, הוא גם מותג ואולי אפילו פריט אספנים.

מה שאני רוצה לאמר רוני זה שאתה כוונת גבוה והלכת לשם - והגעת לשם, אני כוונתי למשהו ספציפי שמשרת מטרה אחת בלבד - מגבר טוב שיעשה את העבודה שלו - יגביר.

אתה רכשת כל כך הרבה מעבר לזה, ואל תבין אותי לא נכון - אני גם רוצה, אבל זה לא התור שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהזדמנות הזאת אני כבר ארשה לעצמי לאמר מילה גסה לכולכם...

תודה! 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

בקרוב, זה יגיע גם אליך.

אין לי ספק שהמגבר שרכשת יענה לך על הצרכים, זהו מגבר מונו ברמה גבוה לכל הדעות והוא מניע סאבים בצורה מדהימה.

שמעתי אותו לא פעם אחת והוא בהחלט עושה את העבודה בצורה משובחת.

אני יודע שכיוונתי גבוה ומקווה שאלו באמת המגברים שאני יבסס את המערכות שלי עליהם, (הרעיון העיקרי שלי היה קונים פעם אחת להרבה זמן).

אני חושב שבכל שידרוג אני אוכל לשלב את ההגברה שלי וכמעט כל רמקול ישמע טוב בהגברה כזו.

אני בטוח שגם אתה מבסוט מהמערכת שלך שהיא בהחלט מערכת ברמה גבוה מאוד!

רמת המערכות בפורום עלתה בשנה האחרונה בצורה ניכרת, היום פרוססור ו 3 WAY הם לא מחזה נדיר כל כך.

תהנה מכל רגע

רוני נ.

נ.ב

הכל בצחוק וברוח טובה.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תומך גם תומך

אני מתאר לעצמי שגורל מתחיל להזיל עכשיו ריר על המחשבה... :-D

וזה לא שחסר לו... אלטרנטור...

אפרופו - שגיא יאיר ציין השוואה למגבר של אטומיק שהוא באמת נראה - כפיל של ה1500D...

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אני לא טועה סידרת SEA שונה מסידרת SAZ בדברים הבאים

SAZ יש אפשרות לעשות Strap כלומר לחבר מגבר למגבר בצורת mater ו slave , בנוסף סידרת ה SAZ יכולה לעמוד במתח של 16V ומעלה, הספק כוח של הסידרה חזק ועמיד יותר,יכולים לרדת מתחת ל1 אוהם, אלו ההבדלים העיקריים,

בחור אחד עם SAZ1500D הגיע ל2300 WRMS ב16V....

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

סדרת SAE גם נמדדת ב13.8 ?

במדידה ב 1 אוהם הוא מגיע ל 1150 WRMS, כנראה שגם הסידרה הזאת היא UNDERATED .

עריכה : הכוונה ל SAE1000D

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...