Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, קרתה לי תאונה בה רכבי נפגע, נסעתי בכביש עירוני כאשר רכב שחנה יצא לנתיב שלי בהפתעה בלי להסתכל אם יש רכב ולכן הייתי חייבת לבלום מייד, מה שגרם לרכב שמאחוריי לבלום בלימת פתע גם כן.

כתוצאה מכך הרכב שמאחוריי נכנס בי מאחור והרכב שלי ניזוק בצורה חמורה ולאחר בדיקה במוסך הוכרז כטוטל לוס.

מה שקורה מבחינת הביטוח הוא שחברת הביטוח שלנו תובעת את חב' הביטוח של הרכב שפגע בי, נאמר לנו שאנו נקבל את שרידי האוטו שהם מהווים 10% מערך הרכב ו-90% מהערך נקבל בכסף.

השאלה היא האם זה כך בגלל שאנו תובעים את חב' הביטוח של הרכב הפוגע ולא את חב' הביטוח שלנו?

האם בגלל זה אנו מקבלים את שרידי הרכב ולא את כל ערך הרכב בכסף? מה מגיע לנו לפי החוק? במצב כזה של טוטאל לוס כיצד מחוייבת חברת הביטוח לפצותנו?

נ.ב נודה לקבלת טיפים והמלצות כיצד לפעול במצב כזה, אם מישהו עבר מקרה דומה או שמבין בזה..

תודה מראש!

פורסם

רנו מגאן 2 שנת 2004

אנחנו רוצים לקבל החזר מלא על מחיר הרכב מחב' הביטוח, אך הסוכנת אומרת שאנחנו מקבלים את שרידי הרכב ואת שאר הכסף, לא את כל ערך האוטו...מה החוק אומר על זה? מגיע לנו פיצוי בגובה ערך האוטו מבחינה חוקית? מה העניין עם השרידים?

פורסם

קרה לחבר שלי אותו מקרה בדיוק רק שבמקרה שלו אין ABS והגלגלים ננעלו היישר לתוך הדלתות של הרכב שיצא מהחניה.

איביזה 94 טוטאלוס מי אשם?

פורסם

ומה בדיוק את אמורה לעשות עם הרכב שהורד מהכביש? :shock: יש לך את הידע והקומבינות לתקון בזול ולעלות אותו בחזרה לכביש? :lol:

אין שום סיבה שתקבלי רק 90% מהערך שלו ובמקום 10% את הרכב עצמו, תיתעקשי ותקבלי את כל שווי הרכב.

פורסם
רנו מגאן 2 שנת 2004

אנחנו רוצים לקבל החזר מלא על מחיר הרכב מחב' הביטוח, אך הסוכנת אומרת שאנחנו מקבלים את שרידי הרכב ואת שאר הכסף, לא את כל ערך האוטו...מה החוק אומר על זה? מגיע לנו פיצוי בגובה ערך האוטו מבחינה חוקית? מה העניין עם השרידים?

אני מקווה שיש לך סוכן ביטוח כיוון שנדרשת פה התערבות של מישהו שיכול להבהיר לחברה בה מבוטח הפוגע שאתה לא סוכן רכב משומש ואין לך מה לעשות עם שרידי הרכב.

דרוש לקבל את כל הסכום המגיע לך, ואל תפחד לאיים בפניה לערכאות, זה עוד נסיון בשיטת המצליח של חברות הביטוח.

דרך אגב, למיטב הבנתי מלבד החלק האחורי הרכב לא ספג נזק בחזית, אי לכך חלקים כמו מנוע , תיבת הילוכים ועוד חלקים ניתן למכור בנפרד ברווח לא רע, הרבה יותר מ 10% שהביטוח מבקש לקזז לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אולי אפשר למכור את החלקים ביותר מ10% אבל גם פה חברת הביטוח מנסה לעשות קופה.

רכבים להשבתה נמכרים באיזור ה7% לפירוקיות

בקיצור שיטת מצליח של חברת הביטוח

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

נשמע תמוה מאד,

אני ממליץ לך לבדוק שוב עם חברת הביטוח שלך, כנראה שחלה אי הבנה.

מעבר לכך, תמיד ניתן לפנות למפקח על הביטוח, שמאד אוהב לתפוס חברות ביטוח שמנסות לעבוד על הלקוח ולטפל בהן.

בהצלחה !

דני G.

• תוכן חדש...