Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב של אחי (רנו קליאו שנת 98 אוט') ממשיך להשמיע רעש של מאוורר וכאילו פעילות ברדיאטור ממשיכה. מה מקור הבעיה? איך מטפלים בזה במסגרת עזרה ראשונה?

פורסם

זו לא בעיה, זה תקין. במכוניות מסויימות מאוורר רדיאטור מחובר ישירות ולא דרך הסוויץ, ואם בזמן כיבוי מנוע המאוור היה בפעולה, הוא ימשיך לעבוד לעוד כמה זמן (עד דקה דקה וחצי) גם אחרי כיבוי מנוע.

פורסם

מסכים איתך, אבל אם הוא לא נכבה גם עשרים דקות אחרי? יש כאן בעיה.

בכל אופן, משיחה עם מוסכניק מתברר שזה כנראה בעיה בשלט של האזעקה שאמור לכבות את הרכב. הוא אמר לכבות את המצבר ובאמת זה פסק.

תודה על הרצון הטוב!

פורסם

אין קשר בין שלט של האזעקה למאוורר רדיאטור.

אם המאוורר עובד ולא מפסיק גם אחרי זמן רב, יש בעיה ביוניט חום ברדיאטור או בחיווט הזנה למאורר.

מה זה "לכבות את המצבר" אני לא יודע.

פורסם

אני יודע שבפיאט (לפחות אצלי ) גם אחרי שהאוטו כבוי המאורר ממשיך להסתובב

אם אני לא טועה זה קיים עד מנועים בנפח 1400, כמו שאמרו תבדוק יוניט חום.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...