Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה. למען האמת איני מבין גדול במכוניות, בכלל לא, ולכן הגעתי לכאן כי הרגשתי שכאן יש אנשים מקצועיים בהבנתם.

אז ככה: אני וזוגתי מעוניינים לרכוש רכב מיני-משפחתי או משפחתי בתקציב של 60K-70K.

אנחנו גרים בגליל העליון ביישובי ההר. הצרכים: נסיעות יומיומיות מההר לעמק וחזרה, פעם אחת לפחות נסיעה לחיפה וחזרה, פעם בחודשיים לפחות נסיעה לדרום הארץ ובחזרה.

מחפשים רכב אמין ובטיחותי עם ABS, שלא כל כך אוהב מוסכים מלבד הטיפולים השגרתיים, רכב חסכן בדלק, שיהיה מקום לעגלת תינוק בבוא הזמן, גיר אוטומט (למרות שאפשר גם ידני אבל רצוי אוטומט), קילומטראז' שלא יעבור את ה 50000 .

חיפשתי ביד 2, העניין הוא שהתוצאות שיוצאות לי שם הן כמו סינית בשבילי, ושברולט אופרטה, ניסן מיקרה, סוזוקי ליאנה, הונדה ג'אז.

מה אתה אומרים? מה ממליצים?

תודה מראש

פורסם

אציע לך כך גם אם הבנתך נמוכה.

כנס ליד 2 יש להם מבחן חיתוכים.

חיתוך אחד תקציב 60-70 תבצע 50-70

חיתוך שני קילומטרג' 50K תבצע 1-60K

חיתוך שלישי נפח מנוע מ 1000 עד 1500 סמ"ק

חיתוך רביעי מנוע - לאור טיב נסיעותיך ממליץ מנוע בנזין ולא דיזל

חיתוך חמישי גיר אוטמטי

חיתוך שישי שנת 2004 ומעלה. ייתן לך ברוב המקרים חלק או רוב מעזרי הבטיחות המודרניים

ברגע שאתה רושם מ- עד, אתה מעיף החוצה את כל הרכבים שלא מוסרים מידע מלא.

בצע את כל אלה תראה שתקבל לא הרבה מכוניות ולא הרבה דגמים.

בצע חיפוש בפורום עליהם ואז תבוא עם תובנות שיתנו לנו לעזור לך לעשות את הפיין טיונינג.

ואז הכל יהיה נהיר בהיר ושריר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאור העובדה שחלק ניכר מהנסיעות שלכם בתוואי הררי, אני חושב שכדאי להתמקד במשפחתיות הקומפקטיות עם המנועים החזקים.

לא שיש לי משהו נגד רכבים כגון המיקרה או הג'אז, אבל מי שמטפס כל יום את הרי הגליל צריך רכב עם קצת יותר כוח בגלגלים מאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא חושב שלהונדה ג'אז תהיה בעית כח.

לדעתי, זהו רכב שמתאים לדרישות בצורה טובה מאוד.

חיסכוני מאוד (משמעותי בכמו הנסיעות, כפי שמצטייר), אמין, בגאז' לא קטן (בהחלט מספיק לעגלת תינוק).

לג'אז יש בעיה אחרת (לא לרכב , למי שמחפש את הרכב) - אין הרבה רכבים למכירה,

והמחירים יחיסית גבוהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי ממליץ רכב יפני בלבד !

הרכב הכי מתאים לדעתי הוא הונדה סיוויק. גם הונדה ג'אז רכב מעולה וכמו שרשמו מעלי קשה למצוא.

שברולט לא!

מיקרה לא!

סוזוקי ליאנה רכב מעולה אבל הייתי הולך על הונדה סיוויק. אפשר למצוא בתקציב הזה הונדה טובה!

רכב נוסף שווה בדיקה זה טויוטה RUN-X

לגבי קילומטראז' אתה טועה !

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...