Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות על רכב נכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני קונה רכב מאדם נכה, הפטור מתשלום אגרת רישוי (או ליתר דיוק, משלם 23 ש"ח).

באתר משרד הרישוי מופיע:

"העברת בעלות מנכה נכה הפטור מאגרת רישוי רכב ומבקש למכור את רכבו נדרש לפנות למשרד הרישוי עם הקונה לצורך העברת בעלות, ביטול הפטור ותשלום הפרשי אגרה עבור יתרת החודשים היחסי עד לתאריך החידוש (טסט). משרד התחבורה לא מתערב בסוגיה "על מי יחולו הפרשי האגרה", הסוגיה האמורה צריכה להיפתר בין המוכר לבין הקונה. אם ברכב מורכב מנגנון לנכה יש להסיר את המנגנון לפני העברת הבעלות."

אם ראיתי אצל הבחור גם את האגרה הישנה משולמת, וגם את האגרה החדשה (לפי מחיר רגיל) עדיין לא משולמת

(הוא ישלם מחר), האם זה אומר שהוא טיפל בפרוצדורה ואין מניעה להעביר בעלות?

תודה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אין מניעה להעביר בעלות אבל העברת הבעלות עצמה אמורה להתבצע במשרד הרישוי.

מה שראית אצל הנכה היא האגרה השנתית עבור הרישוי בלבד.

שני דברים שונים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם יש למוכר את אגרת רישיון הרכב הרגילה ככל אזרח - אזי הפרוצידורה הוסדרה :wink:

הרכב משוחרר ממכס ומשיעבוד ויכול להמכר - אבל .

כמו שרשם ישה - העברת הבעלות על הרכב , תבוצע רק במשרד הרישוי , ואין אפשרות לבצעה בדואר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבולושיין בתגובה 4 צודק - אבל .

מניסיון , תקשורת גרועה בין המחשבים של משרד הרישוי והדואר .

או עדכון שלא בזמן ע"י משרד הרישוי גורם לפעמים לבעיות - הטוב ביותר לגשת למשרד הרישוי ולראות כי ההעברה מבוצעת בפועל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בנוסף, במקרה שרכב נכה הוא מביטוח לאומי, נכה צריך להחזיר חלק יחסי של מכס. עד אז הרכב משועבד ולא ניתן להעביר בעלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב הוא לא יד ראשונה אצל הבחור, הוא נקנה מניו קופל, ולפיכך אני מניח (בצדק?) שאין עלויות נוספות על המכס.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...