Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[הדלקת אורות] - דו"ח בנושא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום עצר אותי אדון דרדס נחמד, ונתן לי דו"ח על אי-הדלקת אורות ביום.

עכשיו, נראה לי קצת תמוה, במיוחד לאור העובדה שהייתי על דו"ג, ובעיר!

אני יודע שמהראשון לאפריל אין חובת הדלקת אורות, למע"ט דו"ג, משאיות וכיו"ב בדרך שאינה עירונית.

האם קטנועים צריכים להדליק אורות ביום בתוך העיר?

לא מצאתי תשובה לכך בחיפוש הן בפורום והן באינטרנט, אם יש פה מישהו שיודע את החוק היטב, אשמח לתשובה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
הודעת דובר משרד התחבורה מלפני שנתיים אך תקפה לכל השנים. מצויין בה במפורש כי דו"ג חייב בהדלקת אורות ביום בכל סוגי הכבישים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אופנועים/קטנועים, מחוייבים בהדלקת אורות במשך כל ימות השנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליאוניד

הדרדס צודק וצוחק ואתה ?

הארת רכב מנועי

תק' (מס' 3)

תש"ל-1970

תק' תשנ"ב-1991

תק' תשנ"ג-1992

97.*(א) לא ינהג אדם רכב מנועי בזמן תאורה אלא כשפנסי החזית והפנסים האחוריים מאירים ולוחית הזיהוי האחורית מוארת.

תק' (מס' 5)

תשנ"ו-1996

תק' (מס' 3)

תש"ס-2000

(ב) לא ינהג אדם אופנוע בדרך אלא כשמאירים בו פנסי החזית או הפנסים המיועדים בלבדית לנסיעה ביום.

תק' (מס' 5)

תשנ"ו-1996

(ג) לא ינהג אדם מונית, אוטובוס או רכב מנועי מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 14,999 ק"ג, בכל דרך וברכב מנועי אחר, למעט אופנוע, בדרך שאינה דרך עירונית, בתקופה שמיום 1 בנובמבר ועד 31 במרס בכל שנה, אלא כשמאירים בו פנסי החזית והפנסים האחוריים.

ההסבר אופנוע כל השנה בכל מקום

רכבים המנויים בתקנה ג' בדרך בין עירונית בין 1.11 לבין 31.3

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאופנוע/ קטנוע קשה לבלוט על הכביש.

כדאי מאוד ומומלץ בלי שום קשר לחוק ולקנס המוטל להדליק אורות, כך אתה מקטין את הסיכוי ומצמצם אפשרות שנהגים לא יבחינו בך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אמן

כן ירבו מכוניות עם התרעה כשהאורות דולקים והמפתח בחוץ. אולי ככה יותר נהגים ידליקו כל יום, כל היום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...