Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף קניה של המערכת הזאת מה דעתכם?

מגבר jbl gto 75.4- 1200 ש"ח

קומפוננט MOREL DOTECH OVATION 6 -1200 ש"ח

סאב KIKCER CVR12- 500 ש"ח

שומע בעיקר האוס ושחורה.

פורסם

opel200,

קודם כל מילים כמו אח שלי\אחותי\דוד שלי גיבור וכו' לא רצויים פה בפורום, גש וקרא את חוקי הפורום.

לגבי השאלה, אם אין לו במלאי אז גש ורכוש במקום אחר? אם בכל זאת אתה מתעקש ההרץ אמור להיות הטוב מבין כל המותגים שציינת.

דני.

פורסם

גם הרץ יש להם סאבים לא רעים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

כל דגם מסדרת ה-Energy\High Energy יתן לך תוצאות טובות, הרבה יותר טובות מה-CVR זה בטוח.

לגבי עלות ממליץ לך להשוות לעוד כמה מקומות שמוכרים את אותו הציוד, אל תמהר לקנות.

דני.

פורסם
אח שלי אין לו במלאי דברים כאלה...

יש רוקפורד , הרץ , ג'י בי אל וקיקר, ודווקא דיוק כן חשוב לי.

אני לא יודע איך הכנסת את הרץ עם כל החברות האחרות האלה...!?

בהחלט שווה לברר על הסאבים שלהם, תשמע ותתרשם אני מאמין שתאהב.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

לא בטוח, הרץ אנרגי הוא גבולי פה, יש לו יכולת ספיגה של 350 RMS והוא מאוד נציל 93 לכן 260-280 RMS אמורים להפעיל אותו בצורה מכובדת.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...