Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות פורד פיאסטה החדשה, אבל אני לא בטוח על האמינות של הרכב. אני יודע שאי אפשר לדעת על הרכב הזה במיוחד, אבל מה האמינות של פורד בכללי. גם רציתי לדעת האם החלפים הם יקרים.

גם אשמח לקרוא את דעתכם האם המחיר של הרכב ירד הרבה כשהוא כבר לא חדש או לא.

תודה רבה.

פורסם

מדובר בדגם חדש. אל תצפה לשמוע מאנשים על נסיון עשיר עם הרכב הזה. אין אנשים שיש להם נסיון עשיר עם דגם חדש לחלוטין.

חלק מהחלפים יקרים, וחלק זולים.

לרכב יש אחריות - אם מתקלקל משהו, תקווה שזה מנוע יקר (שעדיין באחריות) מאשר נורת ברקס, שלא באחריות ועולה 10 ש"ח.

מחירו של הרכב ירד כשכבר לא יהיה חדש. גם אתה לא היית משלם מחיר מלא על רכב משומש, אם באותו סכום אפשר לקנות חדש. לכן, סביר שכשתרצה למכור אותו בעתיד - לא תקבל את המחיר ששילמת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כעקרון הוא חולק המון רכיבים עם מאזדה 2.

אם זו אינדיקציה כלשהי, בנוסף למוניטין של פורד בשנים האחרונות, אין סיבה שהוא לא יהיה אמין.

אגב ירידת מחיר, אל תיקח את זה אפילו כשיקול. רוצה לקנות רכב? זה יעלה לך כסף ואתה תפסיד המון בכל מקרה, לא משנה אם תקנה חדש או משומש.

קנה עם הלב, לא עם המחשבון.

פורסם

את הפיאסטה שלי מכרתי עם הלב! (יימח שמה)

מה שהתכוונתי אליו הוא שהישראלים קונים עם הכיס, כשברור שתמיד נפסיד. רכב הוא לא השקעה.

בסוף היום אתה צריך לאהוב את הרכב שבו אתה נוסע.

אם אהבת את הפיאסטה, קנה אותה.

אם לא, קנה משהו אחר.

• תוכן חדש...