Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות!

המטרה היא לנייד ארבעה מבוגרים ושני בני נוער.

המאזדה תעמוד בזה?

לגבי המולטיפלה - קשה עד קשה מאוד למצוא אחת עם ק"מ סביר או שנראית סביר או במחיר סביר.

לגבי הלומינה - יא ווארדי על הדלק, לא?........

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

לא נראה לי מי יודע מה הנסיעה בסטיישן הפוך, במיוחד מבחינת הבטיחות.

אולי תצליח למצוא מיצובישי ספייס וואגן במצב סביר.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=200&FromYear=&UntilYear=1995&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מכונית אמינה מאוד, אלא אם באמת עברה התעללות.

אבל את זה כבר תראה ממצבה החיצוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה 626 סטיישן מתחילה להערכתי במחירים סביב 40-45 אלף ש"ח, אולי קצת פחות, אבל רחוק מאוד מאוד מ 20 אלף.

אם אתה מוכן לסידור מושבים כמו שיש בסטיישנים עם 7 מקומות, כלומר הספסל האחורי נגד כיוון הנסיעה, האופציה הנורמאלית היחידה בתקציב הזה היא וולוו 740 סטיישן.

פורסם
לא נראה לי מי יודע מה הנסיעה בסטיישן הפוך, במיוחד מבחינת הבטיחות.

מסכים

אולי תצליח למצוא מיצובישי ספייס וואגן במצב סביר.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=200&FromYear=&UntilYear=1995&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מכונית אמינה מאוד, אלא אם באמת עברה התעללות.

אבל את זה כבר תראה ממצבה החיצוני.

הספייס ישנה. העדיפות היא לרכב קצת יותר חדש. כמו כן, הסידור של "נסיעה ברוורס" לא ממש קוסמת לנו (בלשון המעטה)

נראה לי שנמשיך להתמקד במולטיפלה. משום מה לכולן יש קילומטרז' של משאית הובלות חצץ מהשטחים...

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

נראה שבאופן מפתיע, הלומינה היא הבחירה ההגיונית כאן, ניתן למצוא אותה במחיר סביר למיד.

צריכת הדלק של רוב האופציות שהוצעו (למעט המולטיפלה שלדעתי יקרה הרבה יותר באחזקה חוץ מדלק) אינה נמוכה.

אגב גם ביואיק לה-סברה מגיעה גם בגירסת ששה מושבים, ולדעתי מנוע ה-3.8 ליטר יותר מוצלח מה-3.1 של הלומינה ולא שותה יותר דלק ממנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משנת 2003 בערך הגיעה מולטיפלא גם עם מנוע בנזין. באלו אפשר לצפות לקילומטרז' ולבלאי נמוכים יותר.

הגיעו מעט מאוד יחידות מהדגם הזה, וגם נראה לי שהמחיר הוא גבוה יותר מהתקציב שלך, אם כי כאן,בניגוד למאזדה 626, אולי כן יש על מה לדבר.

פורסם

שלום רב

אשמח לעזרתכם בהכוונה לרכב משפחתי גדול 6-7 מקומות.

התקציב 25K, אני מחפש רכב אמין וזול לאחזקה.

מה דעתכם הספציפית על מיצובישי ספייס וואגן ידנית? (וכמה בערך צריכת הדלק במנועים השונים)

תודה על חוות דעתכם על רכב זה או על כל רכב אחר שנראה לכם מתאים.

• תוכן חדש...