Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,זאת הודעתי הראשונה בפורום.

אגש ישירות לעניין-אני מעוניין ברכישת סאבוופר לרכב,ברשותי סיאט איביזה אם למישהו זה משנה. :shock:

יש לי מגבר לא כזה חזק ואני מודע לכך,פלטינום אודיו שני ערוצים דגם PB777,קצת נתונים על המגבר:

2X80 Watt RMS 4 ohms

2X112 Watt RMS 2 ohms

1X210 Watt RMS 4 ohms(גישור-דרך אגב שאלה נוספת ניתן לחבר גישור במגבר הזה ב 2 אום?)

אוקי אז ככה התקציב שעומד לרשותי הוא 800 שקל (ואף לא שקל אחד יותר) לסאב+תיבה (מקורית בלבד)

בקשר למחיר של ההתקנה אין מה לדאוג מסדרים לי בחינם 8)

כרגע חפרתי וחפרתי באינטרנט והגעתי לשני סאבוופרים עיקרים שבהם אני מעוניין (אשמח לקבל הצעות נוספות) אבל בעיקרון אני מחפש סאב שהמגבר שלי יוכל לנצל אותו,בהתחלה רציתי את הCVR12 של קיקר אבל אמרו לי שבשביל לנצל אותו אני חייב מגבר חזק ואף מגבר מונובלוק.לכן לכל המציעים אני מחפש סאבוופר איכותי בעל צלילים נקיים (בשום פנים ואופן לא פיוניר או קנווד) ועדיף שלא יעלה על 300 RMS.

אוקי הינה לינקים לשני סאבים שברוב החנויות המליצו לי עליהם:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=729855

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15128

אז כמו שנאמר אני מחפש סאב אמין,לא מתפשר על איכות ולא רק עוצמה,כמובן שעיצוב מרשים לא יזיק.אני מודה מראש לכל אחד ואחד שמתאמץ לקרוא וינסה לעזור לי אבל אני באמת מבקש חוות דעת מבעלי ניסיון ומבינים בתחום,אם חסר פרטים אני אשמח לעדכן ולהוסיף כל שביכולתי בשביל שתוכלו לעזור לי בצורה הטובה ביותר (כל הקטע של הכתיבה כמו עורך דין זה בשביל רושם ראשוני!) :-D תודה מראש-שי!

פורסם

המגבר הנ"ל לא יכול לעבוד ב-2 אום בגישור

ב-800 שח כולל תיבה מקורית ,צמצמתה בערך 90% מהאפשרויות כיוון שהיום רוב הסאבים נמכרים ללא תיבה

אך אם זו הדרישה אז מבין שני הסאבים שהצעתה, ובכלל מבין הסאבים שמוצעים בשוק עם תיבה מקורית במחיר של 800 שח

הסאב JBL הנ"ל הוא המומלץ מבין השניים לדעתי הוא גם מתאים להגברה שלך.

פורסם

אוקי

אז קודם כל יש לי תשובה בקשר למגבר שלי,תודה רבה.

דבר שני,אני ממש לא אוהב את כל התיבות שהחנויות דוחפים לאנשים לסאבים ממש מצוינים שהורסים את הסאונד בהם ואני מדבר על תיבות פשוטות של 200 שקל כמו האקספלושן הידועה.לכן אני לא מתפשר כי אני יודע שתיבה מקורית שיצאה מהבחרה עצמה מתאימה בדיוק במידות שלה לסאב ומתוכננת ע"י אנשי מקצוע רציניים שלא סתם זרקו עוד תיבה פשוטה לסאב.

פורסם

זה נכון וזה גם שיקול הגיוני

אך רוב החברות כיום מפרסמות נתונים מדוייקים בנוגע לגודל התיבה המתאימה לסאב ואף מידות מדוייקות

שניתן להכין ב-200 שח אצל כול נגר,כך שהנושא לא בדיוק מהווה בעיה.

פורסם

אני לא יודע אם אני יכול לפרסם פה מודעת מכירה של מישהו מהפורום אז תבקר בפורום מכירה יש שם איזה HERTZ מסדרת אנרג'י חמוד מאוד שגם יכול להתאים לך מבחינת תקציב ועוד ישאר לך להתקנה.

אם בא בחשבון יד שנייה בכלל, אני אישית ממליץ מאוד לבדוק את האפשרות.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אני קצת מהסס בקשר לסאב הזה.

אני מודע לכך שסרווין וגה היא מבין היצרניות הטובות ביותר ואיכות הסאונד שלה עולה אפילו על JBL.

אבל כמה חנויות מבלבלות בנתונים האמיתים של הסאב הזה ובנוסף החנות היחידה שמוכרת אותו עם תיבה מקורית היא תומקאר ואני לא קונה מרמאים.אני ינסה לברר את העניין אולי יש חנות אחרת שתמכור לי אותו.כרגע תנו לי חוות דעת איזה מבין שני הסאבים הנ"ל כדאי יותר או שיש הצעות נוספות שאני אשמח לקבל.

פורסם

HED12.2 זהוא הדגם המלא שמתאים למגבר שלך מדובר בסאב שמגיע עם שני סלילים של 2 אום

שבחיבור סידרתי שלהם יוצרים מעגל סופי של 4 אום.

הסאב הנ"ל הוא סאב של 300RMS

ואוטופרט ז"ל היו היבואנים של CV לארץ לפני שהם פשטו רגל היו מוכרים את ה-HED12.2 כולל תיבה מקורית

בנוגע לאופציות אחרות עם תיבה מקורית ב-800 שח אין הרבה שיכולות לעמוד מול

ה-JBL שציינתה הוא אופציה מהטובות ,ה-CV עוד יותר טוב.

פורסם

שאתה כותב CV אתה מתכוון לסידרת ה CompCVR של קיקר?

אם כן,אז ברור שזהו סאב הרבה יותר חזק אבל אין לי למה לחבר אותו המגבר שלי חלש מדי בשבילו ואמרו לי שאם המגבר חלש מדי לסאב אז הסאב לא ישמע טוב וזה אפילו יהרוס את האיכות האמיתית שלו (הנצילות תיהיה נמוכה מאוד) לכן לא ניסיתי להתעמק בו.

עדיף לי סאב קצת יותר חלש שיפציץ ושהמגבר ינצל אותו וישמעו ממש טוב.

בנוגע לסרווין וגה אני יברר,אבל אם יש לו שני סלילים אני גם מאמין שכמו רוב הסאבים הוא צריך מונו.

השאלה שלי אם הדגם הספציפי הזה של סרווין וגה הוא רק בעל איכות או גם בעל עוצמה...אני יודע מה שווה האיכות שלהם וכמו שהזכרתי אני לא מתפשר על איכות אבל אם העוצמה שלו חלשה אני מעדיף את ה JBL שיש לו לפי מה שהבנתי גם עוצמה וגם איכות טובה.

פורסם

אוקי אז

מה בקשר לשאלה על הסאב של סרווין וגה? כמעט רק איכות או גם איכות וגם עוצמה?

דרך אגב הספקתי להיתקשר לאחת החנויות ולשאול בקשר לסאב של סרווין וגה.

הם אמרו לי שהם מוכרים אותו בלי תיבה מקורית ולא ידוע להם על מכירה בשוק של הסאב הזה בתיבה מקורית...הם אמרו שיש המלצות יצרן לגודל התיבה אבל בניית תיבה איכותית לסאב כזה תגיע ל400-500 שקל והם אומרים שזה בחיים לא יצא כמו תיבה שהיצרן מכין בעצמו.לעומת זאת אותה חנות מוכרת את הסאב בראש המודעה שהזכרתי של MAGNAT והם טוענים שיש לו תיבת לחץ שמכפילה את הצליל ונשמעת יותר טוב מהסרווין וגה...אני לא מאמין לכל דבר שזורקים לי כי אני יודע שהמטרה שלהם היא בסופו של דבר למכור לי משהו אבל אם הם אומרים בעצמם שאין בשוק כמעט תיבה מקורית לסאב הזה אני לא ילך עליו וכמובן שאני לא הולך לקנות בתומקאר אין מצב שהוא מוכר ב890 את הסאב של סרווין וגה כולל תיבה מקורית כי תיבה מקורית מגיעה לפחות ל400 שקל זאת אומרת שהוא מוכר תסאב ב500? לא הגיוני ואני לא סומך על החנות הזאת (סיפור ארוך שיש לו התחלה ואין לו סוף,עדיף לא לספר) בקיצור ניראה לי שאני ילך על אחד משתי הסאבים הנ"ל אבל כל חנות מבלבלת אותי מי באמת טוב יותר.אני מבקש למי שמגיב שאולי יקרא נתונים של כל אחד מהסאבים האלו.את הסאב של ה MAGNAT תקראו בבקשה בנוק האוט או בפומפה יש שם פירוט מלא אולי ככה התשובה תוכל לעזור לי עוד יותר.אם אתם עומדים על שלכם שה JBL טוב יותר אני הולך עליו.

פורסם

מעניין למה אנשים כמוכם לא מתקרבים לסאבים כמו (פיוניר ו קינווד )???

מישהו יכול לעזור, כי אני הולך לקנות סאאב פיוניר עוד כמה ימים ....Pioneer TS-W255C

האם יש משהו לא בסדר בסאבים כאלו ??. אבל ידוע לי שפיוניר מעולה מבחינה הסאבים שלה .... :?!

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

אם אתה לא קונה בתומקאר אז זה לא משנה אם יש להם cv כולל תיבה מקורית או לא

בין המאגנט לבין ה JBL הייתי הולך על ה JBL הוא יותר איכותי

275RMS עם נצילות של 90DB שזה סביר ביחס להגברה שלך ,המגבר מוציא בגישור 210RMS

כך שלא תהיה לו בעיה להגביר טוב את הסאב.

כמו שכבר אמרתה אין הרבה סאבים עם תיבה מקורית ב 800 שח בשוק

ה-JBL הוא אחד הטובים.

• תוכן חדש...