Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור 1 שקנה את הסאב הזה [JBL] אני מאד ממליץ עליו, סאונד עשיר עמוק וחזק מספיק לדעתי.

כמובן שיש יותר חזקים ומדוייקים, אבל בתור התחלה אתה לא תבחין בהבדלים ולכן הוא מאד מומלץ.

אני אומנם רכשתי אותו ב 650 ש"ח ,כנראה באתי ביום טוב לחנות.:-)

הבאסים שלו מאד רכים ונעימים ויורדים נמוך, הוא פחות דופק כמו פטיש גדול אבל עדיין עושה את העבודה .

הוא מוגבר ע"י HERTZ 380W ועושה את העבודה מצויין.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

תודה לכולכם על הסבלנות והעזרה עזרתם לי מאוד אני כניראה אקנה שבוע הבא את ה JBL.

דרך אגב MAY שרשם את ההודעה האחרונה אולי תשלח לי הודעה פרטית תגיד לי חנות או מספר טלפון שמשם קניתה המחיר שקניתה באמת נמוך אולי יעשו לי גם ככה ב600-700 שקל כי ביקשו ממני קצת יותר.אני מאוד יודה לך אם אפשר תודה!

פורסם

אני הייתי מציע לך ללכת על בזוקה.. זה הדבר שהכי מתאים לך..

Bazooka BT8024DVC סאבוופר בעל שני סלילים.. 200W RMS

תחפש באינטרנט את הדגם או ביד שניה.. למה לא ניראה לי שמוכרים את זה כיום..

פורסם

תודה רבה על העצה,אבל אני כבר לא מחפש סאבים אחרים במיוחד כאלו שאין להם תיבה מקורית ושאני לא יודע איך הם נישמעים!

לכן הדבר שהכי חשוב לי כרגע זה אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות את הסאב כמו בתחילת הנושא הדגם של JBL אם מישהו מכיר מקום אמין וזול וכמובן שמוכר רק סחורה חדשה ולא שימושית אני אשמח ואודה לו מאוד.שבת שלום!

• תוכן חדש...