Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר - הודעה על גזר דין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני דור בן 25

אני גר בקיבוץ וקיבלתי דואר רשום לא חתמתי עליו אבל זה כבר לא משנה (או שכן?)..

בכל מקרה ביצעתי עברה בחודש אפריל תפסו אותי על 127 בכביש של 80

לקחו לי את הרישון במקום יום אחרי זה הלכתי לתחנת משטרה בקריית גת והחזירו לי אותו הוא ראה שאין לי עבירות קודמת (בזמנו רק אחת מלפני 4 וחצי שנים)

המשפט היה ב 10.6 ואני הייתי במילואים

קיבלתי

* קנס 1000 שקל עד 09.07

* פסילה מלהחזיק רישון למשך 1 חודש ו15 יום מתאריך 9.6

* פסילה על תנאי למשך שלושה חודשים ב3 שנים הבאות

כמה שאלות..

1. פסילה על תנאי - על איזה עבירות מדובר? על כל עבירה? או שרק עבירות מסוימות

2. לא הפקדתי את הרישון בבית משפט ( הייתי במילואים) והוא עדין אצלי זה אומר שכל החודש שהיה עכשיו לא נספר לי בתקופה הזו? ומה קורה אם בנאדם מאבד את הרישיון? איך סופרים לו את זה?

3. יש טעם לערער? יש לי רק 2 עבירות חוץ מזו אחת על מהירות ושניה על אי עצירה תמרור עצור (250 שח)

תודה רבה למשיבים..

דרך אגב אני לא מתליח לשלם דרך האינטרנט זה ידוע שיש להם בעיות באתר?

פורסם

ראשית עליך להפקיד את הרישיון בבית המשפט ולקבל אסמכתא להפקדה בלעדיה לא תוכל אח"כ לקבל את הרישיון החדש.

התנאי הוא בד"כ על עבירה דומה אבל צריך להיות מפורט בגזר הדין בדיוק על מה.

אתה קבלת רק הודעה ממצה

כשתיהיה בבית המשפט תבקש שיוציאו לך את גזר הדין.

אין לך טעם לערער, כי החוק אומר שאם לא התייצבת למשפט רואים אותך כמי שהודה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי דבר ראשון תודה רבה על התגובה המהירה

" ראשית עליך להפקיד את הרישיון בבית המשפט ולקבל אסמכתא להפקדה בלעדיה לא תוכל אח"כ לקבל את הרישיון החדש."

כבר יש לי רישיון חדש (בתוקף עד 20188) אז כמה העניין הזה נחוץ אם כבר יש לי חדש?

מה קורה אחרי תקופת השלילה על הדף של הגזר דין (09.06+ חודש וחצי) נניח ותופס אותי שוטר ואני מראה לו את הדף שכבר עבר החודש וחצי? אני יכול להגיד לו שהשלילה שלי נגמרה?

כאילו כל עוד באופן טאורטי לא הפקדתי את הרישון בבית משפט אני בשלילה קבוע? אפילו חודשים ושנים?

וסתם לא נהגתי חודש? מעכשיו אני חייב ללכת לבית משפט להפקיד ולחכות עוד חודש וחצי?

תודה

פורסם

אתה חייב להפקיד את הרישיון בשביל להתחיל לרצות את עונש, אם לא חתמת על קבלת המכתב זה עדיין לא אומר שאתה לא אמור להפקיד את הרישיון.

במידה ויעצור אותך שוט ויבדוק במוסף תופיע כפסול לנהיגה, ניתן לראות במסוף המשטרתי שהמשפט בוצע לא בפניך, במקרה הזה השוטר יודיע לך שאתה פסול לנהיגה ויקח ממך את רשיון הנהיגה, מאותו הרגע מתחיל העונש שלך.

אני במקומך הייתי מפקיד את הרישיון ומסיים עם הסיפור הזה, בנוסף צפה לכך שיגיע שוטר לכתובתך הרשומה עם צוו הפקדה בתקופת ה-6חודשים הקרובים במידה ולאתפקיד את הרישיון.

פורסם

כדאי לך להפקיד את הרשיון ומהר.

חישוב ימי הפסילה מתחילים מהיום בו הפקדת את הרשיון אבל אם היום אתה עולה על ההגה אתה נוהג בזמן פסילה.

משמע תקבל גם הזמנה לדין על נהיגה בזמן פסילה על אף שהיא בהעדר ותישפט שוב וגם תקבל מאסר.

• תוכן חדש...