Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קודם כל רציתי לציין שלא הייתי כאן למעלה משנתיים עקב גיוסי לצהל, והיום שאני כבר לקראת שחרור חזרתי להתעניין ולהשקיע עוד קצת במערכת ברכב שלי.

אז קודם כל אני אציין מה ברשותי.

מיצובישי אאוטלנדר מהדגם הישן, מגבר jbl gto 75.4 העממי, מקדימה דוטק אווישן וסאב lanzer max st. את כל זה רכשתי לפני משהו כמו 3 שנים חוץ מאת הסאב שהתחיל בבזוקה והתחלף.

עכשיו אחרי שאתם מכירים קצת את מה שברשותי אני אשמח לעזרה.

אני מעוניין לשדרג קצת (הגיע הזמן לא?) את מה שיש לי וחשבתי כרגע על לקנות מונו לסאב ועוד זוג רמקולים לדלתות האחוריות. 6.5 אינצ'. איני מעוניין בעוד קומפוננט.

איזור המחירים שאני מוכן להשקיע בערך הוא בשביל הרמקולים באזור ה 500 שקל והמונו אני לא אתן מחיר כי אני לא יודע מה טוב ומה לא אבל צריך להתחשב בזה שהסאב לא הכי חזק ואני לא חושב שצריך להשקיע במונו מטורף סתם. כמובן שכמה שפחות יקר יותר טוב אבל אני יחסית גמיש עם המחירים.

חוץ מזה אני אשמח לעוד הצעות שאלות טענו וכ'ו..

תודה מראש ואני אשמח להתחיל להערבב פה מחדש ולהיכנס לתחום במהרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נתחיל כך,

היית מגדיר לאן השאיפות שלך,SPL או SQ

עד כמה הסאב שלך יכול לספוג? (RMS)

לגבי רמוקלים אחוריים,כמה מוציא המגבר שלך לכל ערוץ? תחפש רמקול עם כושר ספיגה זהה שנכנס ב500 ש"ח

אחרי מונו ואחוריים בעצם יסתיים השדרוג שלך?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני שאף לאיכות יותר מעוצמה, איך זה נקרא בשפה המקצועית spl נכון?

לגבי הסאב הוא מוצהר 500 rms נקי אם אני לא טועה והמגבר מוציא או 4X104 ב 4 אוהם או 4X142 ב 2 אוהם.

אגב מה יותר עדיף שהוא יעבוד 4 אוהם או 2? ואיך בכלל משנים את זה?!

פורסם

טוב לפי ההתרשמות שלי, אתה צריך ללמוד עוד על כל נושא האודיו לרכב,

יש המון מידע בפורום תתחיל בFAQ

השאלות שלך כלליות הייתי קורא להם,וגם בסיסיות.

תלמד,תצבור ידע,ואז תשאל יותר ממוקד,גם ייתנו לך תשובות יותר ממוקדות.

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני מודע לזה שאני חדש, את רוב הדברים אני לא יודע בגלל זה גם כל קניה שאני קונה משהו אני שואל ומתיעץ עם כל העולם עד שאני מחליט.

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי ואני אשמח אם מישהוא יתן לי אותה.

ללמוד אני אלמד עם הזמן והניסיון. ואני באמת רוצה להשתדרג וזה בשלב הזה לפחות יהיה הרבה בעזרתכם, ואם לא יתנו לי מענה אני לעולם לא יתקדם.

אז אני מקווה לקבל תשובה עניינית יותר לשאלה אני חושב שיש מספיק פרטים על מה שיש לי ואם לא אני אשמח לתת עוד פירוט לגבי כל דבר שתשאלו.

בתודה, אורן.

• תוכן חדש...