Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 3 1600 vs Chevrolet Aveo 1400

shaytaub
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי 2 רכבים בליסינג מקבוצה 1: אוואו וינדאי גטס.

יש אוואו חדשה משנת 2008 אחרי מתיחת פנים שזה אוטו לא רע בכלל עדיפה על גטס בטוח,

אבל אי אפשר להשוואות למזדה 3 כי זה רכבים מסוגים שונים.

אבל בתוך קבוצה 1 זה רכב שווה בהחלט.

ליסינג בימיינו עסק לא זול, בגלל זה אני עשיתי בזמנו בחירה לטובת רכב מקבוצה 1.

פורסם

שלום רב, הייתי ממליץ מאוד על מאזדה 3 מיכוון שהיא יותר בטיחותית על יפ מבחני ריסוק, 4 כוכבים על פני כוכב אחד, איכות ההרכבה שלה יותר גבוהה, מנוע יותר חזק והיא יותר כייפית לנהיגה, האוואו היא לא אחת מהמכוניות החזקות, אלא אחת ממכוניות שיצרו בלי לחשוב הרבה.

עדי :).

פורסם

האוויאו זה בושה וחרפה. כוכב וחצי במבחני ריסוק לרכב מודל 2009. גם בחינם לא הייתי נוסע בו.

כל השאר אופציונלי כי להרבה אחרים איכות בניה ,התנהגות כביש וצריכת דלק לא מהווים פקטור משמעותי.

דווקא הייתי באמת פוזל לכיוון הקאיה סיד/יונדאי I30 או אפילו השברולט קרוז.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הבנאדם מתכוון האם לקחת רכב ליסינג קבוצה 1 או 2 נכון?

כן אחי..

ושוב תודה לכולם על העזרה, התגובות וההתעיינות.

תיראו זה הבדל קטן.. אבל זה מה שראינו בנתיים ששווה לקחת.. ובגלל שאני לא כזה מתעניין במכוניות, פניתי לפורום הזה. ואני שמח שאני מקבל עזרה כל כך נהדרת.

אגב, חברת הליסינג היא ניו קופל, ואיך שהבנתי עם המאזדה 3 החדשה צריך לחכות איזה 3 חודשים ואז אפשר. האם שווה לחכות לקבל אותה??? מה שהכי חשוב לי באוטו, שהוא לא יהיה קטן, בצורת המאזדה 3, נח ונעים לנסיעה, ביטוחותי, שישמעו מוזיקה טובה בו (:p אגב כל הרכבים עכשיו מקבלים מערכת עם MP3??), שלא יזלול יותר מידי דלק, וכו'..

אם אתם ממליצים עוד על מכוניות מדרגה 2 (אני לא יודע אם מאזדה דרגה 2 או 3) מליסינג של ניו קופל אני אשמח לשמוע.. תודה רבה שוב על העוזרים אתם אנשים מדהימים!! :]

פורסם

שלום רב, המאזדה החדשה אכן יותר נוחה, יותר יפה ושומעים בה יותר טוב (רמקולים של BOSE בכל רכב) אבל לגבי מידת הצפיפות היא נשארה באותו הגודל כמו הדגם היוצא.

לגבי רכבים מקבוצה 2.. יש המון מבחר מעניין היום:

פ'זו 308, פולקסוואגן ג'טה, שברולט קרוז, מאזדה 3 החדשה, מיצובישי לנסר החדשה ועוד...

אני הייתי ממליץ על הג'טה כי היא הרכב הכי איכותי כיום בקבוצה 2 לדעתי, אבל ייתכן שתעלה יותר כסף למרות שהיא באתה הקבוצה, השברולט קרוז גם מאוד גדולה ומרווחת ומיצובישי לנסר החדשה ייתכן וחלשה עם מנוע 1.5 אבל נראית טוב מאוד.

עדי :).

• תוכן חדש...