Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 3 1600 vs Chevrolet Aveo 1400

shaytaub
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל 3 שנים אנחנו אמורים להחליף אוטו, זה הכל דרך ליסינג.. אני בהתלבטות בין לקחת מאזדה 3 החדשה המודל הכי חדש לבין שברולט אבו 1400 חדשה..

רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה יש במאזדה 3 שאין בשברולט ולהיפך, מה יותר טוב.. זה עניין של 400 שקל לחודש בינהם..

תודה לעוזרים!!

אגב, אני חדש..

פורסם

חיפוש קטן בפורום על השברולט ככל הנראה יביא אותך למסקנה שהרכב הזה אינו בחירה מוצלחת במיוחד.

מנוע חלש יחסית, רכב עם ליקויי בטיחות שאומנם שופרו בחלקם אך עדיין פחות בטיחותי, סה"כ

רכב אמריקאי עם מנוע של "דייהו" ומכאן גם האמינות שלו.

אני הייתי הולך על המזדה. לא רכב מדהים אבל רכב נוח יחסית, אמין,בטיחותי יותר, ומספק.

פורסם

אתם כולכם צודקים.. אני גם חושב ככה!! אבל השאלה האמיתית היא: האם ה-400 שקלים פחות בחודש שאני צריך לשלם בשביל השברולט עדיף??? או שהאם כדאי לשלם עוד את ה-400 שקלים האלה בחודש ולקחת את המאזדה 3..

בגלל זה רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי השוואה בין שני המכוניות האלו, כי אוטוטו אני צריך להחליף אוטו ואני צריך לדעת.

תודה רבה, שי!

ואגב, תודה רבה לעונים, באמת אחלה של פורום..

פורסם

לקרוא לשברולט הזו רכב זה עלבון למכוניות באשר הן.

לא יודע אם כדאי לך דווקא את המזדה 3 במקום, יש עוד אופציות באמצע שיכולות להיות לך זולות, כמו יונדאי, קיה וכו', אבל השברולט אסור שתהיה אופציה מבחינתך.

פורסם
לקרוא לשברולט הזו רכב זה עלבון למכוניות באשר הן.

לא יודע אם כדאי לך דווקא את המזדה 3 במקום, יש עוד אופציות באמצע שיכולות להיות לך זולות, כמו יונדאי, קיה וכו', אבל השברולט אסור שתהיה אופציה מבחינתך.

אחי היא עד כדי כך גרועה???

ואיזה עוד אופציות יש?? כאילו, אני מחפש אוטו גדול ועמיד, אני הייתי דיי מרוצה מהמאזדה 3 שהייתה לי עד עכשיו. באמת אוטו מעולה... ואם כולם כל כך שורפים את השברולט אני ממש בשוק.. הרבה אנשים אחרים אמרו לי שהיא טובה, אם זה ככה אני אשאר עם המאזדה 3. אני צריך אבל דעה יותר ביקורתית... כאילו מה קורה בשברולט כל כך? ולמה המאזדה אם כבר עדיפה..?

תודה רבה שוב לעוזרים!

פורסם

נתחיל מזה שזו לא שברולט, זו דייהו. יש סמל של שברולט מקדימה, אבל שם זה נגמר.

מעבר לזה, נוחות הנסיעה לא טובה בכלל, איכות החומרים גם כן לא משהו, המנוע לא מצטיין בכלום, והבטיחות נמוכה יחסית לשאר הרכבים בקטגוריה.

אני הייתי ממליץ לבדוק את היונדאי I30 או הסיד של קיה שחולקת איתה מכלולים רבים ולדעתי עדיפה.

!AWDSOME

פורסם

שלא יהיו לך ספקות, ההבדל בין האביאו למאזדה הוא כמו המאזדה לסדרה C של מרצדס, לא פחות.

רכב קטן, עלוב, אבזור בטיחותי גרוע ללא בקרת יציבות אפילו, צפוף, אמינות...נו מילא, בלמים פשוט בדיחה (בטח עם רכב עמוס)

אתה שואל אם כדאי להוסיף 400 ש"ח? החיים שלך ושל יקירייך שווים בעינייך 400 ש"ח?

פשוט בזיון על גלגלים, אין מילה אחרת.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שכחתם להוסיף שהיא גם זוללת דלק כמו טנק (אבל לא בטיחותית כמו טנק :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מהי חברת הליסינג? ככל הידוע לי אין כרגע מאזדה 3 החדשה בליסינג, לפי אלדן הצפי לתחילת האספקה כרגע ינואר 2010 וגם זה לא בטוח.

• תוכן חדש...