Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הזדקנתי בשנה וציפרתי את עצמי בבניה "קטנה" לדלתות. הרעיון, להוציא את המידבס קצת מחוץ לדלת על מנת לבטל קרקושים וכמובן שיפור בסאונד ובבמה.

האלמנט כאמור, לגטיה L6 של הייבריד אודיו שהוא בכלל בגודל 7.1 אינץ.

בתמונות:

הדלת לפני עם הגריל המקורי של האקורד והאלמנט מאחוריו, ה"גריל" של האקורד נחתך בגודל של ה L6, הדלת לאחר החיתוך

(בבקשה לא להגיב עד שאסיים..אני בכוונה מחלק את ההודעה לחלקים..תודה :-)

CIMG1174 (Large).JPG

CIMG1183 (Large).JPG

CIMG1184 (Large).JPG

CIMG1185 (Large).JPG

פורסם

היות ומהתמונות כבר אפשר לדעת איפה זה מותקן אז אני מרשה לעצמי להגיד תתחדש , אני בטוח שאתה מרוצה .

:wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המשך

הוספת הגבהה וחיתוך ראשוני, הגבהה עם חיתוך סופי ואיטום סיליקון מסביב - שימו לב לחיתוך בזוית של ההגבהה

CIMG1176 (Large).JPG

CIMG1179 (Large).JPG

CIMG1177 (Large).JPG

CIMG1189 (Large).JPG

CIMG1191 (Large).JPG

CIMG1192 (Large).JPG

CIMG1193 (Large).JPG

פורסם

עוד תמונות:

הדלת עם האלמנט מותקן בקו ישר מדויק עם הדלת, הדלת עם הטבעת מותקנת + גריל מתכת מצופה בבד אקוסטי שחור, מבט מבפנים כשהדלת סגורה - המידבס והמיד נראים כמעט באותו קו, דלת שמאל גמורה

העבודה כמובן התבצעה ע"י יוסי אלפיין מסדנת Elite Car Audio שמגיע לו אינספור תודות על הביצוע המושלם והמדויק.

יש לציין שכל סדרת הלגטייה לא מגיעה עם גריל (בעצם, לא מגיעה עם כלום...אלמנט וקופסא :-D) ואת הגריל בתמונה יוסי עיצב ועטף בבד אקוסטי.

תוצאות:

הדלת כמעט ולא מקרקשת וחל שינוי גדול בסאונד ובבמה. התחום בין 45 ל 250 הרץ שה L6 כיסה הרבה יותר מודגש ומשתלב עוד יותר טוב.

לסיכום, אני מרוצה :-D

נפגש מחר

CIMG1180 (Large).JPG

CIMG1182 (Large).JPG

CIMG1197 (Large).JPG

CIMG1198 (Large).JPG

CIMG1194 (Large).JPG

CIMG1195 (Large).JPG

פורסם

הרכב נראה לי מוכר :roll: גם הבנייה....

מה קורה פה ממש פלגיאת !

קצ'פרינו כרגיל עבודה לעילא ולעילא כל הכבוד.

תתחדש תומר ותהנה.

פורסם

תומר תתחדש,

אני בטוח שישנו שיפור, גם אצלי יוסי ביצע לא מזמן הגבהות זהות לשלך

והשיפור היה די משמעותי.

על העבודה של יוסי אין הרבה מה לומר, כרגיל מושלמת:wink:

אלי

פורסם

כרגיל, עבודה מהממת של יוסי.

תהנה, התקנה ברמה, סט ברמה - מקווה שהכוונים ברמה כי זה מתכון מנצח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבודה יפה מעניין אותי מאוד איך שמעו לפני ואיך שומעים עכשיו.

לא בקטע של לרשום בפורום אלא במציאות בשמיעה זה מאוד מעניין אותי

אני שוקל גם לבצע דבר כזה.

• תוכן חדש...