Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי חברה, שימו לב, פעם הם היו קפואים והמזגן היה עובד מצויין, היום הם טיפ טיפה קרירים, המזגן בפנים זורק אוויר חזק, אבל האוויר לא קר.., יש כניסה תקינה של אוויר לחלל הרכב, רק שהוא לא קר...הוא קריר... לגבי הצינורות, יש צינור אחד רותח, זה שבצד ימין שיוא מהרדיאטור (לשם מחברים אחד מהצינורות לבדיקה של הגז) ויש אחד שהוא קריר והוא מצד שמאל, יושב ממש מתחת לפילטר אוויר אצלי ברכב

אין מנוס מלחזור למזגניסט ולבדיקות של לחצים וכמות קרר.

לפעמים פעולות פשוטות כמו ניקוי מעבה מאבק, וואקום עמוק של שעה לפחות, להסרת לחות אפשרית מתוך המערכת והחלפת מסנן אבק, פותרות תקלות מהסוג הזה.

ממליץ בחום להחליף קולט/מייבש (המסנן של הגז) בטיפול הזה.

פורסם

חברים, שבוע הבא אני יעדכן כי פשוט אחותי לקחה את הרכב לאילת..נשארתי עם פיאט אונו... )-: כאילו לקחו אותי במכונת זמן אחורה.. חחח

פורסם

היי חברים, בשעה טובה החזירו לי את הרכב, החלטתי לעזור לעצמי ולצלם תמונות שיעזרו להבין על מה אנחנו מדברים...

אני מקווה שזה עוזר

ABCD0002.jpg

ABCD0003.jpg

פורסם

אולי יש לך בעיה בתשסום..גם אצלי מזגן לא קריר..אין דליפה או בריחה גז..החלפו מייבש,מדחס,תשסום..המזגן עובד יפה וקריר בזמן נסיעה כ14 מעלות ועמידה 9 ..ואף אחד לא יודעים מה בעיה..משו מכם יודעים מה בעיה..מדובר ברנו קליאו 1800

פורסם

כנראה מעבה או מייבש שסתום, חד משמעי שיראו זאת בבדיקת לחצים - מדוע אתה עד עכשיו לא ניגש למזגניסט מומחה? נהנה לסבול?

פורסם

לא אחי לאיצא, הרכב נלקח ממני לשבוע, אחותה נסעה איתה לאילת ואני נתקעתי עם פיאט אונו...שבוע הבא בע"ה אני ילך לשם ונבדוק, איך אפשר לשלול את האופצייה שזה מדחס? אם הוא מקרר קצת זה לא אומר משהו?

פורסם

אני מניח שאפשר להגיד שהורדת אבן מליבי וכבר חשבתי אילו הוצאות יהיו לי אם זה מדחס...(אני מקווה ששאר הדברים ניתנים לפתירה...חח)

אם זו סתימה מה בעצם צריך לעשות?

פורסם

יאללה מהר להתקפל לפני צפירת שבת... שלא תחשוב שזה יהיה זול גם אם זה לא מדחס ובעל המקצוע יהודי מאמין, כשר וצדיק.

פורסם

לפי דברך הבנתי ששני הצינורות שמגיעם ליחידה הפנימית קרירים מעט. אז הבעיה חד משמעית יש לך קולט מיבש סתום ...ניניו.

• תוכן חדש...