Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעיתים אני רואה מודעות כאלו בעיקר של רשתות כגון אייבורי שידועות במגוון הקומבינות שלהם ושואל את עצמי למה לא להוסיף עוד כמה גרושים ולנות נייד נורמלי?!

אז היום הפילו עליי את המשימה הבאה, קרובת משפחה שהפרוטה לא מצויה בכיסה רוצה לקנות לבת שלה מחשב נייד חדש מכיוון שמחשב נייח לא יכנס בשולחן. כפי ששמתם לב ניידות לא משנה פה (ולכן גודל ומשקל לא מפריע) כי המחשב ישב כל היום על השולחן. אין דרישות לביצועים מרקיעי שחקים, הילדה בסך הכל בת 7 ורוב השימושים זה אופיס ואינטרנט. האם המשימה אפשרית? אשמח לקבל לינקים למפרטים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דווקא תחת אילוצים כאלה הייתי מציע לפטופ רגיל (15")

מחירם ירד מאוד בזמן האחרון ואפשר לקנות מחשב כזה מאוד בזול, סתם דוגמאות:

http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=4233-5ZG&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=HE

או בקצת יותר אבל בתוספת ביצועים מאוד רצינית http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3674

פורסם

או נטבוק בפחות מ-2000 או לעלות ל-2500 ולקנות את הפוג'יטסו

או את את ה-N500 של לנובו. יש לי חבר שקנה את הפוג'יטסו המופיע בלינק

(אחד לאחד...) ובערך באותו זמן אני קניתי את ה-N-500, שעלה איזה 100 ש"ח יותר.

לאף אחד מאתנו אין תלונות מיוחדות. המקלדת בלנובו מאכזבת כמובן ביחס ל-THINKPAD

הישנים, אבל זה כמו להגיד שגטס זה מאכזב ביחס למרצדס. תכל'ס? להתעקש על 2000 זה חבל, לדעתי,

תוספת ממש קטנה יחסית של 500 ש"ח יוצרת הבדל גדול מאוד.

אגב, גם אני קניתי נייד שמיועד לבית, האפשרות לסחוב אותו פעם בחודש החוצה

היא בעצם בונוס... אם אתה לא גיימר והמטרה היא לגלוש ולהשתמש באופיס,

אין שום סיבה לקנות מחשב שולחני (למרות שאלה עדיין זולים יותר).

בדירות הקטנות שיש בארץ יש אשכרה יתרון למחשב נייד, זה לא צחוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשמדובר במחשבים ניידים לדעתי אין סיבה לחשוש מרכישה מרשתות גדולות וזולות כמו אייבורי או KSP. לא מדובר במחשב שמורכב במעבדה שמאחורי החנות אלא במחשב שמגיע מורכב מחו"ל (במקסימום פותחים אותו בארץ כדי להרחיב זיכרון) ואת האחריות מקבלים אצל היבואן ולא אצל המוכר.

חזרה לנושא - לאור הדרישות שהצגת לא הייתי מתפשר על נטבוק. המסך קטן, המקלדת קטנה והביצועים חלשים. זה לא נורא ואולי אפילו נחמד כשצריך מחשבון שאפשר לשים בתיק ולפתוח באוטובוס או ברכבת אבל כתחליף למחשב ביתי זה לא מספיק.

בעוד כמה שקלים אפשר למצוא מחשב נייד "אמיתי" דור או שניים אחורה. מלך ביצועים הוא לא יהיה אבל כנראה שזה גם לא מה שאתם מחפשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשבוע שעבר היה מבצע ברשת שופרסל-דיל (מבצע "ללא מעמ") בו נמכר מחשב נייד 15.6" של COMPAQ עם צורב DVD, זיכרון פנימי של 2GB, דיסק קשיח 160GB, מצלמת אינטרנט מובנת, CARD READER 5in1, יציאת HDMI, מודם פנימי, כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM (לא זוכר את הגרסה המדוייקת) ב 2300 שח.

הנה המפרט.

תכל'ס - במחיר הזה לא נראה לי שאפשר לקבל יותר. תמורה מעולה לכסף למי שמחפש להיפטר ממחשב נייח ומחפש לעבור למחשב נייד והוא לא GAMER.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן, 2300 זה מחיר רצפתי למדי. למרות זאת, עדיף לשלם ממש-ממש עוד קצת

ולקחת מחשב עם כונן של 250 ג'יגה, כי שדרוג של כונן קשיח במחשב הנייד זה דבר די בעייתי

למשתמש המצוי וחסר החוש הטכני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה לא יד 2?

יש הרבה שמוכרים לפ-טופים משומשים במצב כחדש.

(גם אני ד"א מוכר עכשיו סוני VAIO, מצב דנדש, בן כשנה עם מעבד ליבה כפולה 2! וכו' במחיר שממש קרוב לתקציב שלך).

פורסם

מודה לכם מאוד חברים, כרגיל אתם אף פעם לא מאכזבים.

אם יש עוד הצעות אני אשמח.

ד"א, התקציב לא נעול על 2000, כמובן שאפשר טיפה לגלוש למעלה אם זה מוצדק (אבל ממש מעט לגלוש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ב-2K אפשר לקנות מחשב שמבוסס על מעבד ATOM. מדובר על מחשב זעיר שאין בו כימעט כלום, אבל יש לו 1G זכרון, XP, דיסק בסביבות 160G ומסך בסביבות 9". הוא קטן מאוד, למרות שמסכים כאלה בדגמים נורמליים עם תאורת LED וסה"כ רואים טוב, מסך למעשה קטן מאוד - חבל לקלקל עיניים. מבחינת ביצועים, זה מספיק ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט ודברים דומים. ניתן לחבר בד"כ למסך חיצוני. כדי שיהיה אפשר לעבוד באופן ממושך, צריך לפחות מסך 15". בעייה נוספת במחשב נייד זה מקלדת, פשוט אי אפשר לעבוד איתה בנוח ושעות רבות.

אולי יש טעם לקנות מחשב שולחני בסיסי עם מסך נורמאלי, מקלדת נוחה ו-DVD?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשקם אלקטריק יש מבצע של 2400 ש"ח לפוג'יטסו עם שנתיים אחריות, ו24 תשלומים. זה הכיוון שהייתי הולך עליו. לדעתי פוגיטסו עושים כעת מבצעי החדרה, וזה זמן טוב לרכוש אותם.

פורסם

ממש קשה להגדיל הארד-דיסק?

2 ברגים ואתה מחליף אותו.

עם זאת 160 ג'יגה זה מספיק (כן, אני מעז לומר שזה מספיק :-o )

המבצע בשופרסל נשמע טוב, מציע לך לברר בנושא

פורסם

חכם גדול, ומה עם התוכנות ומערכת ההפעלה?

להוסיף כונן למחשב רגיל זה משהו שכמעט כל אחד יכול,

אבל להתעסק עם החלפה של כונן במחשב נייד,

עם כל כאב הראש שנלווה לכך, זה לא משהו

שהמשתמש הממוצע מסוגל או רוצה לעשות.

• תוכן חדש...