Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי סיבות שבגללן רשמתי את הכותרת הזאת , הראשונה ידועה לכולם אבל השנייה נמצאת כאן :

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/907/323.html?hp=1&loc=5&tmp=2707

וגם עוד הוכחה שיש לנו משטרה לא ממש מוצלחת. כולם זוכרים את המדבקות ששמים על הלוחיות רישוי , אז מסתבר שהמשטרה לא ממש הצליחה למצוא את המפיץ של המדבקות , אז מה עשתה המשטרה אתם שואלים? כמו כל בן אדם נורמלי , שכרה בלש פרטי שימצא את המפיץ בשבילה. כמובן שהבלש הפרטי מצא את המפיץ (לצערנו)

קישור לכתבה המלאה : http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/907/369.html?hp=1&loc=4&tmp=7910

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

א. אני לא רואה משהו חריג בלינק הראשון. יש לי הרגשה שאם זה היה בחברה אזרחית אף אחד לא היה מרים גבה.

להזכירך, גם שוטרים הם בני אדם.

ב. על איזה סעיף בעצם יגישו את כתב האישום?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המצלמות הנייחות מצלמות עם פלאש גם באור יום?

המדבקות האלה אפקטיביות גם ביום? לא חושב...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אך הפרשה לא תמה בכך. בישראל ישנם מאות ואולי אלפי נהגים הפועלים בשיטה דומה ולצערה של המשטרה, כלי הרכב שברשותם נדירים הרבה פחות. לצערם של החוקרים, הפרסום על מעצר נהג הפורשה אף הביא למודעות התופעה בקרב ציבור נהגים רחב יותר והביקוש למוצר רק הלך ועלה.

זוהי ההתגשמות של נבואת הזעם של דני פרומצ'נקו.

בכלל, איפה עוד נשמע על משטרה שלא מסוגלת לקיים חקירה בעצמה, ונאלצת לפנות למשרד חקירות פרטי?

מישהו שם פשט את הרגל :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ב. על איזה סעיף בעצם יגישו את כתב האישום?

זה משהו שגם אני וגם אבא שלי כבר מנסים כמה דקות להבין. זה היה הרגע בחדשות.

לכל מביני דבר - האם יש סעיף כל שהוא שאפשר להאשים אותו בו? או שכול מה שינסו להפיל עלייו, עו"ד בינוני ומטה יפיל בקלות?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אכן , את סעיף מס' אחד גם אני לא מבין מה העניין.

סה"כ יוזמה שיכולה להתפתח למשהו חיובי להעברת מסרים לשוטרים בצורה חיובית וקלה.

בחברה "אזרחית" זה היה יכול ליהיות אנקדוטה משעשעת ללא ספק.

לגבי ב' , פשוט עצוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
"גילינו שבבדיחות בזוקה יש זכיות יוצרים רק על הקטע של עתידות" .

עכשיו אנחנו יודעים על מה המשטרה מבזבזת כספים של חקירה, והיכן החקירות מניבות תוצאות:arrow:

מה הבעייה בזה אתם שואלים, ובכן, כשאני רואה משהו שבקלילות יכול לשמש ללימוד ילדים בכיתה ב' מופנה לעובדי ציבור (חוצפה- לא מנוקד!!!) עם משפטי מחץ שאני משוכנע שנאמרו יותר מפעם אחת במזדרונות התחנה, בשילוב עם העובדה שהשוטרים "לא מוצאים את הזמן לקרוא" כפי שנכתב בכתבה, אני פשוט מתפלץ.

מחריד.

עכשיו, מה שצריך לעשות, זה רצועת בזוקה אחת שמסבירה שמהירות לא גורמת לתאונות (אבל מנוקדת, שגם שוטרי התנועה יוכלו לקרוא ולהקריא לשותפים שלהם שיודעים רק לכתוב), ושנייה שמסבירה איך לתפוס פושעים (סעיף 1- לחפש אותם, סעיף 2-למצוא אותם, סעיף 3-חזרה על סעיף 1 ו-2 אם לא הצלחתם תוך שעה, סעיף 1 תת הסבר א-לא מוצאים פושעים תוך אכילת שווארמה או עם מצלמת מהירות, תת הסבר ב-צריך אשכרה להתאמץ קצת לחפש אותם).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במשטרה לא חושבים עד הסוף. נכון לעכשיו, אין להם סעיף ממשי להעמיד את הנאשם לדין בגינו.

האפשרות הכי "סבירה" שיש להם היא "הכשלת שוטר במילוי תפקידו" וגם אז כל עו"ד ממוצע יוכל להפיל את האישום הזה בלי בעיות מיותרות (לא נעשתה הכשלה בפועל).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צריך לחלק את זה גם למפגרים מ"אור ירוק".

אלו שגם הוכחות מגובות בסטטיסטיקות לא מזיזות אותם מדעתם המטופשת ש"מהירות הורגת" והם לא מתביישים לצטט את זה בכל מקום.

שמעתם את הפרסומת האחרונה שלהם? "משרד התחבורה קבע רף של שלוש מאות ארבעים ומשהו הרוגים לשנה. בואו לא נעבור את זה.."

לא חינוך לא הסברה לא כלום.

חירטוט.

פורסם

ולמרות כל הטענות כאן של כולם .

אני מרוצה כי ברור לי שכל השחצנים שהדביקו את המדבקות הללו וצפצפו על החוק סיכנו גם אותי בין שאר הנהגים בדרך , חלקם מסיעים את הילדים לגן ולבית הספר .

גם אני אוהב לעיתים לנסוע מהר וגם אני עובר את המהירות המותרת על פי החוק אבל יש הבדל בין המהירות שבה אני נוסע ( כמובן בהתאם לתנאי הדרך ורק בכבישים בין עירוניים בשעות בהן התנועה מועטה ! ) לבין אותם דרדקים מתלהבים 'מודבקי לוחיות' שממש מתגרים במוות ושמים ז*ן על מצלמות המהירות ועל הדרך גם עלינו משתמשי הדרך האחרים .

שורה תחתונה - כל מהלך כזה של המשטרה שבולם במידה נוספת את האלימות המתגברת בכבישים - מבורך .

פורסם

זה שמישהו נוסע עם המדבקה האמורה על לוחית הרישוי לאו דווקא אומר בהכרח שהוא טס על 200 קמ"ש כל היום, אלא רק מגן על עצמו ממשטרת המס.

בכל אופן, אני הייתי מעייץ לכם לפקוח עיניים ולהזהר, טויוטה לנד קרוזר אימתנית מסתובבת ברחבי המדינה:

"יכול לטוס על פני הקרקע ולהתחמק ממצלמות המשטרה"

:shock:

פורסם

תסלח לי כן אבל ..

מי שהולך ומשקיע במדבקה הזוהרת הזו לכיסוי והסתרה של לוחית הזיהוי ברור לי שהוא עבריין מועד !

והוא לא חייב לטוס ב 200 קמ"ש כל היום בשביל להרוג את המשפחה שנוסעת לטיול של כייף ביום שבת אחה"צ ובמקרה היתה בתוך רכב שנסע בנתיב שלו או בנתיב הנגדי .

אני עדיין מברך על פעולת המשטרה הזו וגם אחרות .

הרי לעולם לא אוכל להוכיח את צדקתי - כי בעיתונים ובאתרי האינטרנט לא מפרסמים את שמות הנוסעים שיכלו להיהרג אם לא היתה מתבצעת פעילות ואכיפה משטרתית כזו או אחרת .

ולסיום אני מקווה שיזמברו כהוגן את הנהגים ש'השקיעו' והסתירו את לוחיות הרישוי ברכב שלהם או ברכב המשופר של הסבתא !

פורסם

אנשים כמוך מעציבים אותי.

אותם סוג האנשים שמסתכלים בקנאות על כל מי שעובר עם רכב קצת שונה משאר הרכבים בנוף ולא מבינים לעצמם מה האידיוט הזה עושה, לא מבינים איך יכול להיות שאדם ישלם 650 שקל כדי לבלות 40 דקות במסלול.

לא מסוגלים להבין שישנו תחביב כזה שנקרא רכב.

כמובן שאותה קבוצה של אנשים גם בטוחה שכל מי שנוהג על רכב כזה הוא עבריין מועד.

מצטער, אבל לי יותר מפריע הנהג התורן שנדבק אלי לתחת כל בוקר באמצע הפקקים, אותו אחד שעוקף אותי רק בשביל להיות מכונית אחת מלפני.

לי מפריעה האישה שמתאפרת באמצע הנסיעה, או הגבר שמתגלח באמצע סתם כי לא התחשק לו להתעורר 5 דקות לפני.

לי מפריע הנהג\ת שמתעסק עם הרדיו כל הנסיעה ונזכר קצת יותר מידי מאוחר שהמכונית לפניו עצרה.

לי מפריע האידיוט שבאמצע עיקול מפרסס, או האישה שכנראה עדיין לא עידכנו אותה שצריך לעצור באדום.

כל אלה לא בעלי רכב עם זיקה ספורטיבית, אבל עם הרבה פחות מודעות ויכולת גדולה יותר לגרום נזק פוטנציאלי.

פורסם

הרעיון עם הקומיקס הוא רעיון גדול.

זה מה שניקרא שיווק עקיף. היום משתמשים בזה הרבה. חשבונות הבנק שאתם מקבלים למשל, הם מכילים דברים שיכולים לעניין אותכם ועומדת מאחוריהם מחשבה רבה.

הנייר שמשתמשים בו הוא מבוזבז בין כה וכה, אז למה לא להעביר דרכו מסר?

בעניין המדבקות עדיף שאני אסתום את הפה... :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא מסוגלים להבין שישנו תחביב כזה שנקרא רכב - אני בהחלט מבין ומכיר בתחביב הזה .

כמובן שאותה קבוצה של אנשים גם בטוחה שכל מי שנוהג על רכב כזה הוא עבריין מועד - בהחלט לא מדויק , אבל זו לא בעיה לזהות בכבישים את הנהגים המועדים לפורענות .

ואני בהחלט מעריך את אותם נהגים ( מעריך הרבה יותר ) שיושבים מאחורי ההגה של מכונית שרירים ומתנהלים בכביש בנינוחות ובלי לייצר מתח מיותר אצל הנהגים בסביבה - הנהגים הללו לא צריכים להראות לאף אחד שיש להם גדול יותר .

מצטער, אבל לי יותר מפריע הנהג התורן שנדבק אלי לתחת כל בוקר באמצע הפקקים, אותו אחד שעוקף אותי רק בשביל להיות מכונית אחת מלפני.

לי מפריעה האישה שמתאפרת באמצע הנסיעה, או הגבר שמתגלח באמצע סתם כי לא התחשק לו להתעורר 5 דקות לפני.

לי מפריע הנהג\ת שמתעסק עם הרדיו כל הנסיעה ונזכר קצת יותר מידי מאוחר שהמכונית לפניו עצרה.

לי מפריע האידיוט שבאמצע עיקול מפרסס, או האישה שכנראה עדיין לא עידכנו אותה שצריך לעצור באדום.

כל אלה לא בעלי רכב עם זיקה ספורטיבית, אבל עם הרבה פחות מודעות ויכולת גדולה יותר לגרום נזק פוטנציאלי.

אני מסכים איתך בכל מה שכתבת בהמשך וגם לי מפריעים נהגים \ נהגות שמתנהלים כך בכביש .

אבל , לא בזה עוסק השרשור .

• תוכן חדש...