Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הפאדיחה שלי היא כזאת:

בניסיון לסדר משהו ברכב (וולוו 244, 83) פרקתי ופתחתי את הלוח שעונים. בלי לשים לב נגעתי או שפשפתי את המחוג של הספידומטר. המחוג נשבר באמצע.

אני צריך עצה איך לסדר את זה לפני שאני מתחיל לחפש ספידומטר מפירוק.

האם אפשר להחליף רק את המחוג? כלומר אם אנסה למשוך את המחוג עם הציר שלו החוצה ולהכניס פנימה מחוג של ספידומטר מפורק שיש לי מרכב גולף דור 2, זה יכול ללכת? או שהוצאת המחוג מהספידומטר רק תהרוס יותר?

אם הרעיון הזה לא טוב - אשמח לרעיונות נוספים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

לאחר שפירקתי את הספידומטר לכמה גורמים, הצלחתי להבין את הסיפור של החלפת המחוג (למרות שלא הצלחתי להבין את ההגיון של וולוו על שיצרו אותו באופן הזה). ברור שהפירוק לגורמים היה מיותר, אבל כמו שאנחנו יודעים - יש דברים שצריך לעבור עד שמבינים משהו.

אין סיכוי שאצליח לתאר בכתב איך המחוג יושב ואיך מוציאים אותו, ולכן אני מציע את שירותי למי שצריך עזרה בהחלפת מחוג של וולוו (ורק של וולוו. ברכב אחר זה אחרת).

לגבי השאלות שלי בתחילת השרשור: מחוג של רכב אחר לא יתאים. החיבור פה ייחודי מאוד, ולא מדובר על הוצאת והכנסת ציר. כמו כן יש עניין של שיווי משקל ובצד הקצר של המחוג יש משקולת שיוצרת איזון.

כדי להחליף את המחוג צריך להביא אחד אחר מפירוק ואז יש שתי אפשרויות: 1. להחליף את כל הספידומטר (מה שלא תמיד מהווה פתרון טוב, כי לפעמים הספידומטר החליפי מקולקל או מקולקל חלקית, או שמד המרחק שלו מראה מספר שונה משלכם וכו'). 2. להחליף את המחוג בלבד. אגב, בשני המקרים תצטרך לפרק את לוח השעונים מהרכב.

בהצלחה

פורסם

פירקתי מספידומטר אחר והחלפתי רק את המחוג, לא החלפתי את כל הספידומטר כי זה מהפירוק היה במצב פחות טוב משלי.

• תוכן חדש...