Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה לגבי ביטוח הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותינו רכב מסוג VW בורה 1.6 2002 אוט' ללא תאונות (טפו טפו טפו) ובלי שום בלאגנים.

אני נהג חדש(רשיון כבר שנה וחמישה חודשים).

מהו המחיר +- שאני אמור לשלם על ביטוח שנה/חצי שנה? יש למישהו הצעות לחברות ביטוח זולות(בשביל נהג חדש)?

וגם רציתי לשאול, אני דרך חברת הביטוח של ההורים(איחוד ישיר) עושה ביטוח חדש פעמי למס' ימים שאבחר(מתקשר ועושה נניח מהיום למחר). הבעיה היא שזה מוגבל למס' פעמים ולאחר שאני עובר אותם אין באפשרותי לעשות זאת שוב. רציתי לדעת, האם יש חברות ביטוח שעושות דברים דומים? הכוונה היא לכך שאני אוכל להתקשר ולעשות ביטוח חדש פעמי.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

שלום,

כנס לאתר הבא, תמלא את השדות, ותקבל מושג כללי על המחיר של הביטוח (דרך סוכנים יש לרוב הצעות מחיר יותר טובות, לעיתים עם הפרש של אלפי שקלים):

http://zap.co.il/carinsurance/

לגבי ביטוח על פי זמני הנהיגה- יש ביטוח שאתה מחייג למס' מסויים לפני הכניסה לרכב, ואחרי הנסיעה, אתה מתקשר שוב, ואז אתה מחוייב על פי הזמן שנהגת בו. החיסרון- ואם תשכח להתקשר בסיום הנסיעה?:shock:

אם בכל זאת זה יעניין אותך- תפנה לסוכנות הראל (הם עושים זאת).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

המחירים שם הזוים לגמרי. 10,8,9 אלף לביטוח לשנה? ממש לא מציאותי. המחירים שהציעו לי סוכני ביטוח( וזה מןה סתם זול יותר) זולים בהרבה.

• תוכן חדש...