Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לחברה שלי רשום ברשיון שהיא צריכה להרכיב משקפי ראייה בזמן הנהיגה.

יחד עם זאת היא נוהגת להרכיב עדשות.

מה אם שוטר עוצר אותה ושואל על המשקפיים ?

יש חובת הוכחה ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

חברה שלך יכולה לנהוג גם עם עדשות . בנוגע לחובת ההוכחה אני לא בטוח אך אני חושב שהיא חלה על החברה שלך.

מה מפריעה לה להוכיח לשוטר שהיא אכן עם עדשות?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

ניתן להבחין בעין עם וללא עדשות, פשוט להביט אל האור וקווי התאר של העדשה מיד מתגלים.

אני נוהג עם עדשות ואין עם כך שום בעיה ופעם עצר אותי שוטר ושאל על כך הראתי לו והכל עבר חלק.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

עדיף שחברה שלך תרכיב משקפיים או תשים עדשות למען ביטחונה וביטחון הנוסעים בכביש ולא כדי להוכיח לשוטר שיש לה עדשות.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

weezy - איפו כתוב שהיא נוהגת ללא עדשות ?

לגבי השאלה - ברישיון כתוב :חייב להרכיב משקפיים או עדשות מגע בזמן הנהיגה.

כמו שכתבו כבר, ניתן להבחין בעשדה בעיין ללא קושי, גם בלילה, וזה קל מאוד אם יש לך קצת ניסיון.

פורסם

לא חובה ולא נעליים, מותר להרכיב עדשות, אם השוטר לא מספיק מיומן כדי להבחין בעדשות מגע זוהי כבר בעיה שלו ולא של אף אחד, אתה / היא פשוט תקפידו על כך והשוטר יכול לעשות סלטות באוויר ולא תהיה לו עילה לקנוס אותכם.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

אם היא חייבת ללבוש משקפיים או עדשות, שתלבש משקפיים או עדשות.

שוטר יכול לבקש לראות את העדשות, לא מסובך לראות אותן (אפילו די פשוט).

אני לא מחוייב בלבישת עדשות / משקפיים ברכב פרטי, אבל על אופנוע "כבד" כן (על 500 לא),

ומעדיף משמעותית עדשות בגלל שהמסגרת של המשקפיים מפריעה לי אישית ברכיבה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

החברה שלך צריכה וחייבת להיות עם עדשות.

וצריך שיהיה לה משקפיים ברכב,ככה זה אצל אמא שלי.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אני מרכיב עדשות הרבה שנים ומעולם בשום בדיקת רשיונות השוטרים לא התייחסו לזה.מצד שני בלי קשר לבדיקת רשיונות תמיד רצוי שיהיה זוג עדשות נוסף או משקפיים ברכב.

פורסם

אין שום בעיה עם עדשות מגע בנהיגה.

אין חובה חוקית להסתובב עם משקפי ראיה בכוננות.

אגב, אותי אישית עצר שוטר והתעקש לבדוק לי עדשות מגע בלילה.

כמובן שזה אחרי שהוא עשה לי טסט לאוטו, בדק לי אפודה, גלגל ספייר

מידות צמיגים, חיפש נורות שלא עובדות וכו'...

בסוף הבן *&^% נתן לי דו"ח על נסיעה בשמאל שלא לצורך עקיפה.

טען שעקב אחרי..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...