Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סי 3 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום סיטרואן סי 3 שנת 2007 1600 סמ"ק מהשכרה (עשתה 54 אלף ק"מ) בדיל טוב של 52 אלף...

אין לי ידע מכני גדול במכנויות (אבא שלי חשב שזו עסקה מצויינת אז אני סומך עליו) אז רציתי לשאול אתכם עד כמה הביצועים של האוטו טובים? מה רמת הביטחות בו? (שתי כריות אויר) מה תצרוכת הדלק שלו? (המוכר טוען ש1 ל13-14) והאם השמועה שהוא רואה הרבה מוסך נכונה ועד כמה יקרים החלקים שלו?

אני משער שבטח לחלק מכם יש דיעות רעות על סיטרואן אז נסו לא להרוס לי את חווית הקנייה חח כי בכל זאת אוטו ראשון שלי (בן 19)

תודה מראש...

פורסם

ביצועים - כמו רוב ה-1.6 אוטומטיות.

בטיחות - נמוכה יחסית לממוצע שנתון, סבירה באופן כללי לרכב בסדר הגודל הזה.

צריכת דלק - ספר לנו אתה בעוד כמה שבועות (1:13 תראה רק אם תסע בעיקר בינעירוני).

הוא רואה הרבה מוסך אם אתה נוסע כל יום בסביבה של מוסכים. אחרת - אחת לטיפול ואולי עוד פעם-פעמיים בשנה. חלקים לא מאוד יקרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני אל מ"ז הביצועים כמו רוב ה1.6 אוטומט? באמת לא ציינתי שזהו דגם X 1.6 אוטומט...

איך האצה שלו ובכללי חווית נסיעה?

פורסם

בשנתון הזה יש רק 1.6 אוטומט. ושאלת על ביצועים אז עניתי - כמו רוב הקטנות/משפחתיות עם מנועי 1.6 ל' ותיבה אוטומטית.

חווית נסיעה - בסדר. מה שנקרא - לא מריח לא מסריח :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היתה לי C3 מודל 2004 טיפטרוניק 1600 סמ"ק ואני יכול להעיד שהרכב מבחינת ביצועים מעולה, תצרוכת דלק סבירה ומפנק מאוד. אני מקווה שב2007 שיפרו אותה מעט כי לצערי גם אותי הזהירו טרם הקנייה והמחיר והרכב פיתו אותי ולמרות שמאוד נהנתי עליה היו לי שלל בעיות חשמל עקב ריבוי חיישנים למינהם ברכב הזה ובעיה רצינית בגיר שבגינה מכרתי מייד את הרכב כי עלות התיקון בלובינסקי הרקיעה שחקים. ובסך הכל היה מדובר ברכב מיד 1 עם 63 אלף ק"מ דבר שהדהים אותי במהירות שהגיר נדפק... מאחל לך שנים של שקט.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ה-c3 שלך לא הייתה טיפטרוניק אלא סנסודרייב - גיר רובוטי גרוע למדי (שאני לא מתפלא שהתקלקל לך וגם לא מתפלא שהתיקון שלו יקר מאוד בלובינסקי). היא הייתה גם בגרסה המאובזרת ובשנתון של 2007, אחרי מתיחת הפנים, הגיעה רק גרסה לא מאובזרת שהיא הרבה פחות מפנקת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ד"א מישהו יודע מה הקיבולת דלק שלה? (מנוע 1600 סמ"ק אוטומט 1.6 X)

קיבולת מיכל דלק: 47 ליטר

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
ה-c3 שלך לא הייתה טיפטרוניק אלא סנסודרייב - גיר רובוטי גרוע למדי (שאני לא מתפלא שהתקלקל לך וגם לא מתפלא שהתיקון שלו יקר מאוד בלובינסקי). היא הייתה גם בגרסה המאובזרת ובשנתון של 2007, אחרי מתיחת הפנים, הגיעה רק גרסה לא מאובזרת שהיא הרבה פחות מפנקת.

בקשר לטיפטרוניק אם יש לי רישיון על אוטומט עם הגה כוח בלבד זה מונע ממני על פי החוק לנהוג ברכב עם טיפטרוניק?

ואשמח אם תוכל להסביר לי קצת על הטיפטרוניקמתי כדאי להשתמש בזה ואם זה חוסך דלק או מבזבז

פורסם

טיפטרוניק = גיר אוטומטי עם אפשרות שליטה ידנית על ההילוכים. לרוב מומלץ להשאיר אותו ב-D. בעליות וירידות אפשר לשלב להילוך נמוך בכדי לשפר תגובה ולשמור על הבלמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בשביל המחיר שדורשים עליו זו עסקה טובה מאוד לרכב בן שנתיים-שלוש. מה שכן, שים לב - למיטב ידיעתי מדובר בדגמים החדשים שהגיעו ערומים מאיבזור בטיחותי (רק 2 כריות אויר ו ABS כסטנדרט) - וזה חסרון.

המנוע עצמו בשידוך לרכב הזה מניב ביצועים טובים מאוד (!) בזכות משקל נמוך ומנוע טוב (110 כ"ס). האוטו מאוד זריז !.

למרות שמדובר במנוע שהוא לא חוד החנית מבחינה טכנולוגית, עדיין מדובר במנוע בעל הספק נאה ביותר, גמישות טובה ואמינות מעולה. המנוע הזה בהחלט עומד בסטנדרטים של רוב המשפחתיות הנמכרות לצידו היום (עם הספקים שבין 105 ל 120 כ"ס).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...