Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת קרוואן בארה"ב - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג + זאטוט כבן שנתיים שנוסע לארה"ב.

אנחנו מתלבטים בין שכירת רכב רגיל ולינה במוטלים לבין שכירת RV (קרוואן ממונע) ולינה באתרי קמפינג.

קיבלתי תשובות מצויינות משמר בפורום אוף טופיק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261136&highlight=%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91 (שימו לב לתמונות של ה RV המפלצתי ששמר שכר, בסוף השרשור), אבל אולי כאן הפורום המתאים יותר.

ראיתי גם באתר למטייל סיפור של משפחה שהיו לה מלא בעיות עם RV מתפרק.

האם הנושא מומלץ מבחינת עלות כוללת של הטיול?

האם אכן יש צפי לבעיות אמינות?

קצת מפחיד אותי שאם יש בעיות עם רכב רגיל שנשכר מאחת החברות הגדולות, אפשר להחליפו בכל חור, לעומת RV שניתן לשכור רק בחברות מתמחות.

פורסם

אני חושב שמעבר לעניין האמינות צריך לחשוב על אופי הטיול. אני לא בטוח שקראוונים יכולים להכנס למרכזי הערים וזה עלול להגביל אותך. בנוסף כיום עלויות במגרשי חנייה לקראוונים (כאלו עם מים, חשמל וכדומה) היא לא זולה במיוחד. בכלל לא בטוח שזה יהיה עדיף כלכלית וגם לא מבחינת נוחות (אם כי אין ספק שזה מגניב להסתובב כל היום עם הבית :-D ).

יש לי חבר שמתכנן טיול כזה בארה"ב ועשה מחקר בנושא - אם אתה רוצה עוד מידע דבר איתי בה"פ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם מתכנן משהו דומה - בלי זאטוט בינתיים (בכוונה שהוא יבוא בדרך...) ונראה לי שאנחנו נחפש איזה פולקסווגן (עדיף כזו שגם נוכל אולי לייבא אח"כ לארץ) מאובזרת. לקנות אותה ולהשתמש בה. הרכבים האלו אמינים מאוד, לא גדולים כמו RV ומאפשרים לכם לשלב בין טיול מוטלים ללינה ברכב.

למיטב הבנתי רכב מאובזר כזה יעלה בין 3000 ל-10000 דולר (תלוי ברמת האיבזור) ולא יאבד את ערכו בכל מקרה ואילו השכרה של RV תעלה יותר אם מדובר בטיול של יותר מחודש.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...