Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכיסוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת לקנות היום כיסוי איכוי (לא מחפשת משהו להזמנה מיוחד) אלא מוכן. יש לי רנו קליאו אליזהכך שאני משערת הגודל זה XS. אי מפשת בעיקר כיסוי נגד לחות! מחרפן אותי שכל פעם אחרי שאני שוטפת את האוו יום למחרת יש מלא טל על האוטו וכל הניקוי הלך פייפן.

קראתי שיש דויד פוגל ועוד איזה משהו. מה אתם ממליצים בעיקר למניעת לחות.

תודה רבה,

דפנה.

פורסם

כיסוי לרכב הוא בעייתי. אם הרכב לא נקי כל הזמן יש ליכלוך שנדבק לכיסוי,ואז הרכב לא רק שיהיה מלוכלך,

אלא גם כשתשטפי אותו הכיסוי ידביק אליו ליכלוך בחזרה.

לגבי הלחות,אני מניח שאין לך חנייה מקורה, כי רק זה פותר את הבעייה.

STI 2004

פורסם

כיסוי של "האמר" HUMMER מאוטו דיפו עושה את העבודה. מחזיק לי בדרך כלל כשנה וחצי. עולה באזור ה 250 ש"ח.

אני חושב ששוה להתאמץ ולמצוא את הכיסויים עם רצועות וקליפסים מקדימה ומאחורה שמתחברים מתחת לרכב, להגנה מפני רוחות (לכיסויים האלה יש נטייה להתנפח ולעוף)

נגד טל זה עושה את העבודה בכיף. אבל כשיש גשם יותר רציני זה נרטב די מהר והמים מגיעים לרכב עצמו. מה שכן הוא גם מתיבש די מהר. ההערה מלמעלה לגבי לכלוך נכונה, אבל אם שומרים על האוטו ושוטפים לא רק בחורף (כשיש גשם) אז הכיסוי לא מלכלך את הרכב יותר מידי. מקסימום אני מוריד את האבק הזה עם מיקרופייבר.

התאמת המידה חשובה מאוד!

על הקופסאות של הכיסויים מפורטים כל המכוניות ולפי זה מתאימים את הגודל של הכיסוי. אני מאמין שלכל חברה הסימון הוא שונה. בכיסוי שלי זה אותיות מ A ל D או E. חשוב לוודא שהמידה שמסומנת על הקופסא תואמת את הפתק שמוצמד לכיסוי עצמו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

משתמש בכיסוי של פוגל ומאוד מאוד מרוצה!

הכיסוי לפניו היה דק יותר ונקרע אחרי מספר חודשים.

הכיסוי של פוגל יקר (מעל 300 ש"ח) אבל שווה את זה.

יכול לעזור נגד לחות וטל, אבל לא יותר מזה.

היתרון הגדול בכיסוי הוא הגנה מאבק, שמש, פתיחת דלתות במידה מסויימת ופורצים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כיסויים לא שורטים את הרכב נכון!?

במידה והכיסוי לא יושב בצורה מושלמת אני מושך אותו כדי ליישר אותו, זה לא גורם שריטות עם הזמן?

יש לי כיסוי של אמריקן-איגל שמוכרים באוטו-דיפו ב-170 שקלים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
"פוגל" יש לכם אולי קישור לכיסוי? כי פעם ראשונה שאני שומע על החברה.

http://www.fogel.co.il/Site/pages/homePage.asp

כיסויים לא שורטים את הרכב נכון!?

במידה והכיסוי לא יושב בצורה מושלמת אני מושך אותו כדי ליישר אותו, זה לא גורם שריטות עם הזמן?

יש לי כיסוי של אמריקן-איגל שמוכרים באוטו-דיפו ב-170 שקלים.

כיסוי מלבישים ומסירים מהרכב בצורת גילגול.

זאת האפשרות הנוחה ביותר ואינה שורטת.

מגלגלים מלפנים לכיוון החלק האחורי של הרכב כמו שטיח ואז פשוט מקפלים לחצי ומכניסים לתא המטען.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן זה מה שאני עושה, אבל לפעמים צריך ליישר אותו קצת על הרכב.

כנ"ל יש את הרוח שמשפשפת את הכיסוי על פני הרכב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כן זה מה שאני עושה, אבל לפעמים צריך ליישר אותו קצת על הרכב.

כנ"ל יש את הרוח שמשפשפת את הכיסוי על פני הרכב.

לדעתי זה זניח לעומת האלטרנטיבה- שמש ישראלית קופחת.

פורסם

כן, זה הכיוון. כיסויים פשוטים אך סבירים.

לי יש את הדגם עם ה"נשמים" מקדימה ומאחורה, אבל מה שממש טוב בו זה הרצועות עם קליפס שמשמשות כעוד משהו שימנע מהכיסוי לעוף.

לגבי שריטות מהכיסוי לעומת שמש ישירה, אני חושב ששמש ישירה עושה הרבה יותר נזק.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אל תקנה XS, גם לי שי קליאו והוא נראה עליה כמו קונדום. :hihi:

לך על S.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אל תקנה XS, גם לי שי קליאו והוא נראה עליה כמו קונדום. :hihi:

לך על S.

דן, מדובר על קליאו MK1 (אליזה), לא קליאו B.

לרדת לבדוק בכיסוי שלי מה המידה?

• תוכן חדש...