Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה,

gozal,השתמשתי בספריי שנקרא "מולטי סיליקון"

dsc00996w.jpg

ולגבי הכנף אני יודע,הבעלים הקודמים לא כ"כ שמר עליה.

פעם אחת וזהו? או שכל שטיפה החומר יורד?

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

זה מחזיק שטיפה אחת,אבל אם זה לא יראה לך טוב בעין אתה תמיד יכול להוסיף עוד על זה.

אחרי שאתה מרסס,אתה מחכה כ-30 שניות ועובר עם סמרטוט(לא סופג) כדי למרוח את התרסיס על הפגוש.

פורסם

יפה, ממליץ לך להחליף את פנסי האיתות הכתומים מקדימה לשקופים זה הרבה יותר יפה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תוצאות יפות, כל הכבוד!

שמור על הרכב וסע בזהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא משנה כמה הרכב סטנדרטי, או ישן או לא משנה מה.

העיקר הכיף בהשקעה במשהו שאתה אוהב...

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תודה למגיבים :lol:

לא משנה כמה הרכב סטנדרטי, או ישן או לא משנה מה.

העיקר הכיף בהשקעה במשהו שאתה אוהב...

כל מילה בסלע,מעריך אנשים עם תגובות כמו שלך. :-)

פורסם

דעתי הכנה?

כנף מקומטת, מכסה מנוע לא יושב טוב, טאסות זולות - מומלץ להחליף למקוריות ואורות כחולים ערסיים ולא חוקיים שכדאי להעיף במיידי מהרכב.

חוץ מכל זה, לא ניתן ממש לראות את איכות הווקס כאשר הצילום הוא מסלולרי, סה"כ הרכב נראה שמור לגילו

ואני מאוד מעריך אנשים שמנסים לשמור היטב על מה שיש להם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דעתי הכנה?

כנף מקומטת(מודע לכך), מכסה מנוע לא יושב טוב(כנ"ל), טאסות זולות - מומלץ להחליף למקוריות(זה התקציב שעומד לרשותי כעת)ואורות כחולים ערסיים ולא חוקיים שכדאי להעיף במיידי מהרכב(אלו לא אורות,אלו לדים שמחליפים את אורות החנייה הלבנים בכחולים,וזה חוקי).

חוץ מכל זה, לא ניתן ממש לראות את איכות הווקס כאשר הצילום הוא מסלולרי(מצלמה ידידי...מצלמה), סה"כ הרכב נראה שמור לגילו

תודה.

פורסם

לדים כחולים, או כל אור כחול אחר הוא לא חוקי, מצטער לאכזב אותך.

מעבר לזה, עד כמה שניתן לראות מהתמונות, עבודה יפה.

!AWDSOME

פורסם
דעתי הכנה?

כנף מקומטת, מכסה מנוע לא יושב טוב, טאסות זולות - מומלץ להחליף למקוריות ואורות כחולים ערסיים ולא חוקיים שכדאי להעיף במיידי מהרכב.

חוץ מכל זה, לא ניתן ממש לראות את איכות הווקס כאשר הצילום הוא מסלולרי, סה"כ הרכב נראה שמור לגילו

הכל אני מסכים חוץ מכך שניתן לראות את התוצאה, אפשר לראות שהצבע בוהק וניתן גם לראות השתקפות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה שוב לכולם :-)

ו -Liran C אתה יודע מהי העלות של החלפת פנסי האיתות הכתומים לשקופים?

• תוכן חדש...