Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה כתבתי שסיטרואן זה מכונית מושלמת ?

אני מניח שאתה כותב פה מהגיגי לבך , ולא על סמך דברים שכתבתי.

אני אחראי על קצת יותר מ 6 מכוניות צרפתיות שונות , שעושות הרבה מעבר לק"מ השנתי הממוצע , הנסיון שלנו שונה לחלוטין.

מה שהופך אותו לקשקשן הוא תוכן ההודעה שלו , תקרא תבין, ואם לא תבין לא נורא.

מוטב שאתה תפסיק לקשקש, כל מה שנכתב, נכתב על סמך נסיון בלבד, ולא מתבסס על שמועות.

מה לעשות, רכב צרפתי ואמינות לא הולכים ביחד. כנ"ל פורד.

יוסי, מה עשית ממני מפלצת? :twisted:

כל רכב שזכה להיכנס אצלי לרשימה השחורה עשה כל שביכולתו כדי לזכות בתענוג הזה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרנקוס , לבחור הזה קוראים חגי במקרה? והפיאסטה כחולה?

אם כן אז לבחור יש כמה חברים שמבינים לא מעט במכוניות ופיאסטות, וגם להם הוא לא הקשיב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה רע בגולף דור 2 או 3 ? רכב אמין וסוס עבודה ומוניטין שהולכים לפניו מזה מספר עשורים.

שכחתי לציין שנשים חרמניות על בעלי גולפים :-)

איזה כייף לי :)

פורסם
פרנקוס , לבחור הזה קוראים חגי במקרה? והפיאסטה כחולה?

הפיאסטה לאכן כחולה, אבל קוראים לו ניר.

אולי הוא שינה את השם מפאת הבושה:lol:

מה רע בגולף דור 2 או 3 ? רכב אמין וסוס עבודה ומוניטין שהולכים לפניו מזה מספר עשורים.

שאלה מצוינת, אני חושב שגם המלצתי לו על גולף.

לא עשיתי ממך מפלצת, אתה פשוט טיפה מגזים.

ראיתי באילו מצבים אתה קונה רכבים. פשוט אי אפשר להתלונן כשרכב במצב כזה מתחיל להרוס לך את החיים.

אם אני אראה אותך יום אחד מתלונן על אמינות של מרצדסים למשל, אני אאלץ לתת לך כאפה כי ראיתי את זאת שקנית אז...

אגב, אני חושב שאתה ואני היחידים פה בפורום שהיה להם מרצדס 280SE, רובר 200 וגם פורד אסקורט אריקה. חבל שהמזל שלי עם אותן מכוניות היה יותר טוב (חוץ מהפורד, יימח שמה, טפו!)

פורסם
איפה כתבתי שסיטרואן זה מכונית מושלמת ?

אני מניח שאתה כותב פה מהגיגי לבך , ולא על סמך דברים שכתבתי.

אולי לא במפורש ולא בהודעה הזו, אבל על סמך הודעות רבות שלך אפשר להבין שאתה חסיד סיטרואן ומשמיץ את כל היתר.

לטעמי, אדם שמדבר על סמך ניסיון שהיה לו עם 3 מכוניות שלו ואחת של הוריו הוא לא מקשקש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה, שביט!

אם אני אראה אותך יום אחד מתלונן על אמינות של מרצדסים למשל, אני אאלץ לתת לך כאפה כי ראיתי את זאת שקנית אז...

אגב, אני חושב שאתה ואני היחידים פה בפורום שהיה להם מרצדס 280SE, רובר 200 וגם פורד אסקורט אריקה. חבל שהמזל שלי עם אותן מכוניות היה יותר טוב (חוץ מהפורד, יימח שמה, טפו!)

יוסי, אתה יודע שאני לא מפחד מלהיכנס לפרויקט, אבל רכב לשימוש יומיומי לא אמור להיות פרויקט.

המרצדס זאת באמת הייתה טעות, אבל למדתי ממנה, ואני לא אחזור עליה.

ורק בשביל שתבוא למפגש, מרצדס זה חרא של אוטו :wink::lol::twisted:

כשאני קניתי את הפורד, גם אני לא הקשבתי לאנשים שאמרו לי לא לגעת בה, ואכלתי אותה.

והפורד אגב, זאת אחלה דוגמא לעקשנות שבגללה פתחת את השירשור הזה, כמה פעמים אמרתי לך לא לגעת בפורד והלכת וקנית אחת בכ"ז?

ולכל מי שמסרב ללמוד לקח:

חכם הוא הלומד מטעויות האחר,

טיפש הוא שמתעקש לחזור עליהן.

כולנו היינו בשלב זה או אחר בשני צדדיו של הפתגם הנ"ל.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מוטב שאתה תפסיק לקשקש, כל מה שנכתב, נכתב על סמך נסיון בלבד, ולא מתבסס על שמועות.

מה לעשות, רכב צרפתי ואמינות לא הולכים ביחד. כנ"ל פורד.

כנראה שאצלך זה לא הולך, אצלי זה הולך מצוין , אולי עקב העובדה שאני נוטה לטפל ברכבים שלי וברכבים האחרים שבאחריותי.

ומדובר בקצת יותר מ 3 רכבים.

לגבי פורד, מה לעשות , גם כאן אני חלוק עליך, היו לי פורדים בעברי, וגם כיום בצי הרכב שאני מטפל בו יש פורדים, וממש , ממש אין כל בעיה איתם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אולי לא במפורש ולא בהודעה הזו, אבל על סמך הודעות רבות שלך אפשר להבין שאתה חסיד סיטרואן ומשמיץ את כל היתר.

לטעמי, אדם שמדבר על סמך ניסיון שהיה לו עם 3 מכוניות שלו ואחת של הוריו הוא לא מקשקש.

חסידים יש רק בישיבה , ואני לא משמיץ את האחרים אלא מביע חוות דעת אשר נסמכת על נסיון ספציפי.

יש רכבים טובים מאוד היום מתוצרת יפנית\ אירופאית וגם הקוראנים עשו דרך לא קטנה, הכל לגופו של עניין.

לצערי נוכחתי לא פעם לראות איך אנשים מתחזקים (בעצם לא..) את הרכבים שלהם, תרשה לי להיות מעט סקפטי לגבי היכולת לקבוע רמת אמינות על סמך ניסיון מצומצם זה. (עם כל הכבוד ל 3 רכבים)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פורד לא אמין?

פיאסטה 98 לא אמינה?

אולי האוטומטית, אבל הידנית אמינה מאוד

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

עם כל הסטיגמות של אנשים,הבחירה הברורה במקרים של תקציב מאוד נמוך היא ללא ספק הסובארו.ביחוד אם רוצים רכב שהאמינות שלו תהיה סבירה ושגם המערכות ההקפיות שלו יפעלו כשורה,מי שמחפש ארופאית אוטומטית מכניס את עצמו בודאות לצרה.לי אמנם היה נסיון טוב של שנה עם רנו 19 ידנית אבל קשה להנות מרכב שהמזגן והחימום שלו בעייתיים ושתיקונם עולה הון וכמו כן כל יום היתה לי הפתעה אחרת שמשהו אחר הפסיק לפעול כמו חלונות חשמל והנעילה המרכזית,כל מיני תאורות וכו.כרגע עברתי לסובארו לאונה ועם כל הפדנטיות שלי ולמרות שזה רכב יותר ישן הרשימה של התיקונים מאוד מצומצמת.לפני הקנייה בחנתי מספר לא קטן של רנו,פיאט וכו ובתקציב של כ5000 ש"ח מצאתי רק מכוניות בשלבי גסיסה כאלו או אחרים.

פורסם

כשאתה מצפה מאוטו שעלה סכום מגוחך שיוביל אותך מנקודה א' לב' זה אז מבחינתי זה היה נסיון טוב,אבל ברגע שיש לך ציפיות לקצת יותר אז כמובן שה19 לא עמדה בזה.

פורסם
(אם התוכן מתאים לפורום ייעוץ לקנייה, נא להעביר).

אמרתי לו להתרחק מכל מה שזה צרפתי או פורד מאותן שנים כי הוא יסתבך עם זה יותר מדי אחר כך.

סיכום:

מי שלא מקבל עצות מאנשים שיודעים ומבינים, ועושה הכל עם ראש בקיר, לא יקבל מה שהוא רוצה.

עכשיו יש לו רכב שהוא לא אוהב יותר מדי, ידני במקום אוטומט, ישן יותר ממה שהוא רצה ועדיין הוא צרך להיפתר מהפיאסטה חסרת המנוע.

לגבי הצרפתיות, הורדתי אותן מהרשימה בגלל הגירים האוטומטים הדפוקים שלהם משנות ה90.

לגבי האפלאוז, יש לי אחת בבית. היא לא עושה בעיות.

אז זהו, בדיוק כמו ששביט אמר, במכונית יפנית אתה לוקח אותה במצב סביר ויכול עם 4000 ש"ח להביא אותה למצב מעולה אם אתה נותן אותה לאדם הנכון.

עם רכב צרפתי אתה לא יכול לעשות יישור קו כמו שצריך. תיקנת משהו אחד, סביר להניח שמשהו אחר יידפק. אלו מכוניות מאוד עדינות, במיוחד עם הגירים האוטומטיים של שנות ה90.

הבעיה היא שהצרפתיות מגיעות למצב קטסטרופאלי ביתר קלות יחסית ליפניות, במיוחד בתנאים של ישראל.

ואני שוב מביט בכותרת שלך ורואה: "...מי שיודע..."

:roll::roll::roll::roll::roll:.

מזל שיש אנשים "מבינים" ברכבים.

:screwy::screwy:

אני רק שמח שאתה לא יועץ כלכלי.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ככה זה מר "ישראל ישראלי", מבין תמיד בכל דבר,

חס וחלילה שחברה שלו או ידיד של חברה שלו ייתנו איזו עצה לגבי משהו...

ועל זה אני אומר "מי שלא יודע את ההבדל בין חרא לשוקולד, עדיף שיאכל חרא - זה יותר זול!" :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...