Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום - אני מנסה למצוא 2 כרטיסי טיסה לאוקטובר הקרוב לניו יורק (ל10 ימים) אבל כנראה שבישראל לא אוהבים את הקונים מראש.

באל על למשל המחיר כרגע עומד על 2,300 דולר לאוקטובר אבל על 1070 דולר לטיסה הקרובה של היום בלילה.

בפעם האחרונה שטסתי לארה"ב היה זה ב2003 ודרך הונגריה הגעתי עד ניו יורק ב549 דולר, כנראה שהמחירים גם השתנו קצת מאז :)

בכל אופן, כרגע המחירים נעים החל מ750 דולר שמצאתי דרך כמה חברות אירופאיות ועד 2,300 כמו שציינתי..

מישהו יכול להמליץ מתי ודרך מי כדאי לקנות כרטיסים? אני בטח שמעדיף טיסה ישירה אבל אפשר להתפשר בשביל מחיר טוב.

בנוסף, על כל מחיר שאני מוצא דרך סוכן ישראלי, אני מוצא את אותה הטיסה זולה בכ60-70 דולר עם רוכשים ישירות דרך האתר של החברה.. שווה את החסכון לדעתכם או שכביכול יש "ראש שקט" אם קונים דרך סוכן פה בארץ?

תודה :twisted:

פורסם

בפעם האחרונה שהייתי בניו יורק, לפני כשמונה חודשים, רכשתי את הכרטיסים חצי שנה מראש. בדיעבד, התברר שעשיתי בשכל, מכיון שאז מחירי הנפט התחילו לעלות, ובהתאמה גם מחירי הטיסות הרקיעו שחקים.

לא כתבת תאריך מדויק, אבל קח בחשבון שהתאריך שלך עלול ליפול על החגים. אם זה המצב, צפה לעליה אסטרונומית במחיר ככל שתתקרב למועד הנסיעה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחזק את הנאמר מעליי ומוסיף מנסיוני:

גם אני הייתי בניו-יורק באוקטובר האחרון. הכרטיסים נרכשו בתחילת אוגוסט ומחירם היה 1,400 דולר. חברת התעופה הייתה DELTA וזאת הייתה טיסה ישירה. לא זכור לי דרך מי נרכשו הכרטיסים; ככל הנראה דרך העבודה של אבא שלי.

טיסה נעימה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

הכל תלוי בתאריך הטיסה.

לפני שנה וחצי כרטיס עלה לי 1100$ בתחילת דצמבר.

קרובי משפחה שלי טסו שלשום לניו יורק ושילמו באזור ה- 1000$ לכרטיס.

נסה להעזר באתר הבא:

http://www.kayak.com/

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תזמין את הכרטיס אבל תמשוך את הכירטוס ככול הניתן.

כך תוכל לראות מה קורה עם מחירי הכרטיסים, תשמור על המקום וכמובן שתוכל לתפוס שער דולר נמוך.

פורסם

תודה על הטיפים.

למישהו יש אולי ניסיון עם הצ'כים? גיליתי שהמחירים שם נמוכים הרבה יותר, סדר גודל של 600-700 דולר לכרטיס לניו יורק עם נחיתה בפראג + הנחה נוספת למי שמתחת לגיל 25.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני טסתי עם הצ'כים כבר מספר פעמים דרך פראג לכל מיני מקומות, והטיסות היו סבירות למדי. לא הייתי פוסל אותם בשום מקרה, גם במצב של מחיר יקר מטיסה אחרת עם קונקשן בהמתנה ארוכה.

פורסם
אני טסתי עם הצ'כים כבר מספר פעמים דרך פראג לכל מיני מקומות, והטיסות היו סבירות למדי. לא הייתי פוסל אותם בשום מקרה, גם במצב של מחיר יקר מטיסה אחרת עם קונקשן בהמתנה ארוכה.

הודעה ישנה חביבי אבל תודה

הזמנתי בסוף עם אליטליה בהלוך ואייר פראנס בחזור, 690 דולר לבנאדם. טס שבוע הבא.

שנה טובה.

• תוכן חדש...