Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סאב פלוס מגבר בסביבות 1500 ש"ח (לא מהמטורפים) אבל אני רוצה שיהיה חזק ואיכותי(כמה שאפשר במחיר הזה).

ובנוסף לכך האם סאב של 150 RMS יכול להיות יותר חזק מסאב של 400RMS נגיד? אולי משהו שקשור לדי בי או משהו?

כפי שראיתם אני לא מבין גדול אז אודה לכם אם תעזרו לי.

אה ומה זה אומר מגבר עם 75 WATTS X 4 CHAN? מדובר ב RMS ובהתנגדות 4 אום. הוא יחזיק סאב 150? 4 אום.

אולי השאלות קצת מפוזרות פה אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח.

ולא לשכוח את התקציב שרשמתי למעלה כמובן.

פורסם

הסאב שאני מדבר עליו הוא של רוקפורד ונראה לי שהדגם הוא R1 או משהו כזה אבל השאלה היא קצת יותר כללית לגבי מה ששאלתי על העוצמה.

המגבר הוא של חברת BOSS ונראה לי שהדגם הוא CX 600 אבל גם כאן הצעות אחרות יתקבלו בברכה..

פורסם

כן, סאב 150 RMS יכול להישמע חזק יותר מסאב של 400 RMS בגלל משהו שקשור ב- DB שקוראים לו "נצילות".

אני לא מתיימר להיות מומחה בעניין, אך בעיקרון ככל שהנצילות יותר גבוהה כך האלמנט יישמע חזק יותר על אותה הגברה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב...

הסאב שיש לך הוא הP1 (שחור אם אני לא טועה)

סאב לא משהו בלשון המעטה - גם באופי וגם בעוצמה

הP2 (כסוף) לעומתו זה סאב די טוב בתקציב זול,כדאי לשדרג

נתונים בקשר למגבר לא מצאתי,אבל כל BOSS זה לא משהו שכדאי להמשיך איתו אם אתה מתכוון להתקדם

לך על הJBL 1004 ב1300 ש"ח חדש ואם התקציב לוחץ יש חלופות טובות ביד שניה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש את ה- JBL GTO 75.4 ביד שניה באיזור ה- 800 ש"ח, מה שמשאיר אותך עם 700 ש"ח לסאב. הסרווינ וגה סדרת HED יכול להיות מעולה בשילוב עם המגבר של JBL.

אתה יכול גם לקנות מגבר רק לסאב (מונובלוק) ולהמשיך להגביר את הרמקולים עם המגברים הקיימים.

פורסם

אז האם הסאב הזה ירעיד לי קצת את האוטו? אופל קורסה (אוטו קטן)

ומה לגבי המגבר? ובכלל איך המגברים של BOSS? כי לא ראיתי פה ממש אנשים שממליצים עליהם.

ושוב אם יש המלצות על סאב או מגבר אחרים אני אשמח. לגבי התקציב אני לא רוצה לעבור את ה 1600 ש"ח.

דרך אגב את הסאב והמגבר שרשמתי הציעו לי בסביבות ה 1600 כולל תיבה והתקנה. האם זה שווה? או שאפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה?

פורסם

אוי לא ראיתי את ההודעות ששלחתם לי לפני התגובה שלי.

בכל אופן תודה לכם ועכשיו אחרי שרשמתי את התקציב אולי תוכלו לעזור לי יותר. כמובן אם אפשר למצוא משהו בפחות מ 1600 זה יהיה מצוין :-)

פורסם

אם אתה רוצה מגבר מונובלוק שהוא רק לסאב אז אני ממליץ לך לקנות מיד שניה את הפיניקס גולד קסנון בתוספת הסאב של הרץ, זה רכיבים ברמה גבוהה, פי כמה וכמה מהבוס הזה.

או שתיקח כמו שהצעתי לך, מגבר 4 ערוצים של JBL מיד שניה עם סאב HED של סרווין וגה, או אם אתה רוצה משהו יותר חזק ופחות איכותי אז הסאב של JBL שהוא מאוד נציל, או אינפיניטי רפרנס.

פורסם

איפה אני יכול למצוא את זה ביד שנייה? המקום היחיד שאני מכיר זה יד שתיים ושם אין דברים כאלה בכלל (לפחות לא שאני מצאתי). אני גר בחיפה אז אם יש מקום שאתה יכול להמליץ עליו אולי אפילו באזור כפר סבא כי אני נמצא שם לא מעט זה יכול לעזור מאוד.

ההרץ מומלץ יותר מהסרווין? אני רוצה משהו חזק אבל בלי להתפשר על האיכות (לא פיוניר לדוגמא שהבנתי שהם סתם חזקים בלי טעם). אה ויש לי זוג אחוריים של קנווד 60 וואט RMS ואני חושב שמגבר יפתח לי אותם יותר טוב אז עדיף לי מגבר 4 ערוצים לא? תקן אותי אם אני טועה :-)

פורסם

ועוד משהו קטן

מה ההבדל בין המונובלוק למגבר 4 ערוצים? (אני מתכוון באיכות ובמה שמקבלים לא בהבדלים הטכניים)

פורסם

בכללי, מונובלוק עדיף לסאב, הוא בד"כ שולט על סאב יותר טוב מאשר מגבר מרובה ערוצים מגושר, והוא גם מאפשר לך הגברה בהתנגדות נמוכה יותר ובכך תוספת עוצמה.

הרבה פעמים פשוט יותר משתלם לקנות מגבר מרובה ערוצים אחד ולהתאים לו סאב בהתנגדות והספק מתאימים מאשר לקנות מונובלוק כמגבר שני.

פורסם

ומה לגבי העניין עם הרמקולים האחוריים שלי? האם מגבר באמת ישנה את הסאונד?

אה ואם תוכל להגיד איפה אני יכול למצוא מגבר וסאב יד שנייה זה יהיה מצוין.

פורסם

אהבתי את ההערה על הבוס :-)

יש לי שאלה גם לגבי ההתנגדות. מה ההבדל בין 4 אום ל 2 אום? מבחינה טכנית מבחינה מעשית כל מה שאתה יכול להגיד :-)

• תוכן חדש...