Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על המכשיר הנ"ל ממי שיש לו נסיון איתו..

מצאתי אותו ב1800 עם אחריות מקורית..

תודה מראש...

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

מכשיר מצוין, יש לי אותו כחצי שנה ואני מבסוט.

נותן תמורה מצויינת למחיר (במיוחד במחיר כזה, ועוד באחריות)

קצת מוזר להתרגל לשליטה (משטחי הזזה) אבל אחרי שמתרגלים, רגילים :wink:

מהווה בסיס מצוין כמעט לכל סט-אפ ועם הרבה כיוונים וגמישויות.

מתחדשת*

פורסם

קודם כל תודה רבה.

איך התצוגה שלו??

איך השליטה בקבצים שבדיסק און קי??

שוב תודה

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

המכשיר מצויין, מדהים. אין גבול לאופציות.

המחיר יקר. אפשר לקנות אותו ביבוא מקביל עם אחריות לשנה ולא

3 שנים באיזור 1,400 ש"ח - קניתי אותו לפני חודש בערך.

מבחינת השליטה על USB או IPOD או IPHONE מעולה (גם מטעין). הממשק הגרפי שלו לא משהו

ובתנאי תאורה חזקה לפעמים קשה לראות את שמות השירים.

לדעתי, דיל המאה.

פורסם

מכשיר מצוין מאוד איכותי בעל הרבה אפשרויות כיוון..

לוקח קצת זמן להתרגל למשטחי ההזזה אבל בקטנה.

השליטה על usb נעשית דרך המכשיר עצמו (או דרך השלט שלו) שליטה מלאה כוללת דפדוף בקבצים תיקיות וכ'ו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני מצטרף פה להמלצות על המכשיר, באמת אחד הטובים במחיר מצויין, אני גם בעלים של אחד כזה,

אחרי שמתרגלים באמת שליטה נוחה בפונקציות המרובות שלו והכי חשוב הסאונד שהוא נותן פשוט עולמי עם המון אפשרויות כיוון.

באמת דיל טוב אבל אני חושב שתוכל למצוא אותו אפילו ביותר זול

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אם עד עכשיו היו לי היסוסים הם נעלמו.. חח**נא שמור על עברית תקינה, הפורום אינו צ'אט**

תודה לכולם.

מחר הוא יהיה מותקן אצלי באוטו ואשמח לשתף...

נ.ב.

העדפתי לשלם עוד כמה גרושים ולקבל אחריות מקורית של היבואן ומה גם שהיא יותר ארוכה..

פורסם

מצטרף לשבחים, אבל, אם אתה מתכנן להסתכל על המסך באור שמש - תשכח מזה.

אצלי גם לא רואים כלום במסך כאשר מרכיבים משקפי שמש בעלי עדשות מקוטבות (polarized). לא יודע איך זה במכשירים אחרים אבל נראה לי שזה בהחלט יהיה שיקול ב-HU הבא שלי.

כמובן שכיוונים אני מבצע רק בעצירות בצד, אבל לפעמים אם מתחשק לך לשמוע את שיר X בספריה Z אפשר להשתגע.

חוץ מזה, באמת מכשיר עתיר פונקציות ואני דווקא מצאתי שהשליטה בו נוחה.

מציע לך, אם ניתן, לעשות סיבוב ברכב שבו מותקן המכשיר כדי לראות במו עיניך ולהרגיש אם השליטה נוחה לך (אני משער שגם מכשירים אחרים כמו 586 סובלים מאותה בעיה בשמש).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לדעתי אתה לא צריך להמנע מלקנות את המכשיר בגלל בעיית השמש..

לכשיר יש בנוסף כיווני קונטרסט (מקווה שרשמתי נכון) למסך כלומר,בהירות או להפך כהות המסך...באמצעות האפשרות הזאת אתה יכול "לדלג" על הבעיה הנ"ל.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

המכשיר נקנה אתמול. אני ממש מרוצה ממנו.

תודה רבה.

• תוכן חדש...