Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 2002, מגמגמת בבוקר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

היום בבוקר בהתחלת נסיעה האוטו גימגם פעמיים שלוש, עם נפילת סל"ד. כמובן זה קרה ביציאה מחנייה, או בצומת. כלומר בסל"ד נמוך. בנסיעה במהירות, הכל תקין. לאחר 5 דקות נסיעה, כאשר הגעתי ליעד, כאשר רציתי להכנס לחנייה האוטו נכבה. עצרתי, התנעתי, הכל תקין, אין שום מנורות, שום מידע על הצג.

כמובן מדובר ב C5 2.0, 2002 שעשתה 106K ק"מ. האוטו אצלי 10 ימים, זו פעם ראשונה שזה קורה. בהיסטוריה של הרכב לא ראיתי שום דיווח על משהו דומה בעבר.

פורסם

קודם כל הקפצה, ועוד שאלה:

ביום שישי האחרון היתקינו לי קודן (עלוקה) מסוג דולפין של רב בריח. את הניתוק היחיד שלו (הצתה) הוא קשר אותו על החוט של האימבולייזר המקורי (החוט הלבן). עכשיו הקטע של הגמגום הזה קרה יומיים אחרי (בבוקר, אחה"צ שתי נסיעות קצרות לא שמתי לב למשהו חריג). עוד דבר שקרה ודיווחתי עליו (יום אחרי ההתקנה) באמצע נסיעה צפצוף ונורת service עם הודעת automatic gear fault, שנעלמה אחרי כיבוי והתנעה מחדש.

השאלה, האם שתי התופעות הללו קשורות שהתקנת הדולפין או שזה רק צירוף מקרים?

פורסם

ראשית כל יכול להיות שזה קשור לקודנית חזור אליהם שיבדקו עם הכל בסדר עם לא מצאו משהוא מיוחד בקש שיבטלו אותו זמנית (שיבצעו מעקף זמיני) עם הבעיה נמשכת סביר להניח שמדובר באחד החיישנים בדרך כלל אם זה קורה שהרכב עומד מדובר בחיישן סיבובי מנוע

פורסם

קודם כל הדבר קרה בצמתים שהייתי כמעט לקראת עצירה. דבר שני התופעות לא חוזרות על עצמן. אני מניח אם המקור הוא הקודן אז הבעיה הייתה צריכה לקרות באופן תמידי.

פורסם

אם תחפש בפורום, תראה שהיה פה מישהו עם C5 ובעיה דומה. אחרי ארבעה עמודים של דיונים הוחלט שהבעיה היא מקודנית שהותקנה בארץ.

הייתי מציע לך באמת לבדוק את ההתקנה.

פורסם

אתמול נכנסתי למוסך פרטי לבציוע בדיקת מחשב, בסורק תקלות יצא במנוע:

אני לא זוכר בדיוק, אבל משהו עם זרימת אויר, או מערכת זרימת אויר.

הוא איפס את התקלה ואמר לי לנסוע וראות את תחזור, בינתיים האוטו רגיל לחלוטין ואין שום גמגום.

• תוכן חדש...