Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומדת בפני רכישה של רנו קליאו B 2003 אוטומט.

הייתי שמחה לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב או שיש להם מידע אמין אודותיו.

המידע הנדרש לי הוא בעיקר לגבי אמינות הרכב (המוכרת טוענת שחוץ מטיפולים שנתיים לא היו שום תקלות או תיקונים ברכב), צריכת דלק, ביצועים ונוחות. כמובן אשמח לשמוע כל מידע הקשור ברכב.

מודה מראש לכל העונים...

הדס

פורסם

ממליץ בחום להתרחק מהגיר האוטומט של קליאו, בלשון המעטה הוא לא מהאמינים שיש (:

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

קליאו עם איזה מנוע את מתכוונת לרכוש 1400 או 1600?

ה1400 קצת עגלתי עם הגיר הזה.

לגבי האמינות של הגיר, אין בעיה מיוחדת איתו למיטב ידיעתי. לחבר שלי יש קליאו 1600 אוט' והיא נוסעת סבבה. נוחה ויחסית מרווחת בתא הנוסעים (מקדימה) ביחס לגודלה המצומצם.

סה"כ בהתחשב במחירונים הנמוכים בצורה מגוחכת שלה זאת יכולה להיות קנייה מצויינת. שימי לב להיסטוריית טיפולים מסודרת.

פורסם

יש המון בעיות עם הגיר האוטומט של הקליאו.

המון.

אני אחד שאוהב את הקליאו B כאוטו וחושב שהוא נוח ומהנה לנהיגה אבל רק עם גיר ידני. הגיר האוטומט נוטה לתקלות כבר מהיות שהוא יוצא מהחברה בדגם הזה.

1400 לא עגלתי ו1600 זה כבר אוטו מהיר יחסית. אם מחפשים קליאו זריזה קונים ספורט.

1400 ידנית זו אופציה טובה.

פורסם

1400 ידני בסדר, האוטומט מנסיוני לא סוחב ובעליות זה בכלל לא להיט.

1600 ידני אני לא חושב שיבאו אבל אולי אני טועה.

אין ספק שאם את יכולה לרכוש עם גיר ידני אז עדיף מבחינת אחזקה וצריכת דלק אבל אני רוצה לדעת מזה התקלות האלו שאתם מתלוננים עליהם מרגע שהגיר יוצא מהמפעל?!

תן דוגמה בבקשה.

• תוכן חדש...