Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע הסאב מוגבר בגישור על מגבר JBL 75.4.

יש 2 בעיות:

1.בהגברת ווליום המגבר נכנס לפרוטקשן (לא היה לי עם בזוקה של מאק אודיו)

2.יש לי הרגשה שהסאב לא ממש דומיננטי.

האם מה שמוציא המגבר בגישור מספיק? ואם לא, מה הפתרון הזול ביותר להגברה נוספת ומה הנתונים המינימליים

שאני צריך לחפש?

תודה מראש

רן

פורסם

היי,

הסאב של הרץ אם אני לא טועה הוא 350 RMS והוא די נציל כך שלא הייתי מצפה לראות בעיות עם ה JBL, האם הבאס בוסט במגבר פתוח? תנסה לסגור אותו.

הפתרון הבא זה או מונו בלוק או מגבר 2 ערוצים ותגשר אותו.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

סאב מעולה,

המגבר צריך לספק את הסחורה אך גם לי הייתה הבעיה הזו

והפיתרון הוא : מגבר מונו של 350 RMS

אני מבין אותך, הסאב דופק אך לא מספיק, לא כמו שאתה מצפה ממנו...

בהצלחה

תהנה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה לי את המאק אוודיו Z4200 והוא הזיז אותו יפה,אבל אין מה להשוות,הוא צמא לעוד כוח.

אני עכשיו נותן לו 480 RMS והוא מפרק לי את האוטו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בעוונותיי, אני לא מומחה סאונד גדול. תודה על התשובות.

הבס בוסט על 0. הגיין כמעט על מקסימום. החיתוך נעשה מה HU.

יש דגמי מגברים ספציפיים שמומלצים לסאב כזה, לאור העובדה שאריקC נותן הרבה יותר מ 350 RMS?

האם יש הבדל אם אתן לו את הכח ממונו או ממגבר שני ערוצים?

• תוכן חדש...