Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני מחפש עכשיו לקנות אוטו ולכן מוכר את האוטו הנוכחי שלי (מזדה 121).

בעיקרון רציתי לשפר את המראה החיצוני שלו לפני שאני מוכר אותו - לעשות שטיפה בפנים ובחוץ, לשטוף את המנוע בקיטור, להחליף שטיחונים, לצבוע את השריטות על האוטו וכו'...

הבעיה היא שראיתי שרבים מהדברים שרשמתי בעצם "מדליקים נורות אדומות" אצל אנשים מנוסים שבאים לקנות אוטו.

יש פוסט שלם שמדבר על כך שאם לאוטו צבע טרי או שהמנוע שטוף - זה אומר שמנסים לעבוד עליך ולהסתיר משהו...

השאלה היא: האם שווה בכלל להכנס לכל הטרחה הזאת אם זה רק יגרום לאנשים לחשוד בי שאני מנסה לרמות אותם?

פורסם

קודם כל רכב שמור (או מלוקקק) לא מחייב שדופקים אותך אני הייתי שמח לקבל רכב אחרי שטיפת מנוע וחידוש פנים הרכב.

יש לך 2 אופציות

או להשאיר ככה ולהוריד קצת במחיר על הליקויים .

או

לטפל בליקויים ללא כל חשש .

בהצלחה במכירה .

נתי.

פורסם

לנקות את האוטו מבפנים ומבחוץ זה תמיד טוב ועוזר ואפשר גם לשים איזה פחית ריח טובה,

לגבי שטיפת מנוע אותי זה היה מחשיד שאולי אתה מנסה לטשטש נזילות, ובלי שום קשר זה ממש מיותר,

לא צריך לשטוף מנוע,פעם המוסכניק שלי שטף לי את המנוע ורק התעצבנתי מזה( כמובן שלא שאל אותי לפני זה).

פורסם

מנסיוני הדל, ולדעתי האישית בלבד, אני יכול להגיד שכאשר רכב נראה מלוקק רק מבחינה חיצונית(בשונה ממצב הצנרת ושאר המכלולים הסובבים את המנוע למשל), באופן מוגזם לעומת רכבים אחרים מסוגו ובני גילו, זה בהחלט מדליק נורת אזהרה אצלי. אבל, זה מאוד תלוי במה שהמוכר משדר, ואיך הוא מסביר את הדברים.

אם כי בסופו של דבר לדעתי(כמו שציינו מעלי), רכב שנראה נקי ומטופל מבחינה חיצונית ימכר ביתר קלות לעומת רכב במצב זהה מבחינה מכאנית שנראה מוזנח מבחינה חיצונית.

בשורה התחתונה, אני הייתי מתחיל מישור קו מינימאלי מבחינה מכאנית - רק מוודא שהכל באמת עובד, ומטפל במה שלא עובד, או במה שמצריך טיפול מיידי. בנוסף הייתי שוטף את הרכב ומנקה אותו מבפנים. לא הייתי מתעסק עם שריטות ומכות פח שאופייניות לרכב בגילו, אלא אם מדובר במשהו נקודתי שממש בולט.

את המנוע לא הייתי שוטף, ולא ממליץ גם לך.

כקונה, שמחפש רכב כבר לא מעט זמן, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא: תהיה ישר והוגן. זה לא רכב חדש, וכנראה שיש לו בעיות כלשהן(גם אם קטנות), תציין זאת, אל תגיע למצב בו הקונה מגלה משהו לבד, או משהו חשוב שעולה רק בעקבות שאלה של הקונה.

בהצלחה !

פורסם

אני חושב שלא צריך להגזים, לשני הכיוונים.

זה לא רציני להעמיד למכירה רכב שנראה כמו בית שימוש מפנים ומחראה לציפורים מבחוץ. זה מרחיק קונים פוטנציאלים ובסופו של דבר גם גורר מחיר רכישה נמוך יותר.

מצד שני, להשקיע כסף על דיטיילינג או פחחות זאת השקעה שכנראה לא תחזיר את עצמה במעמד המכירה.

בקיצור, כן לשטוף את הרכב בצורה סבירה, לנקות את תא הנוסעים ולתקן דברים מהותיים. את יישור הקו והקוסמטיקה העדינה תשאיר לטעם ולכיס של הבעלים הבאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז אם בן אדם מנקה את הרכב שלו כל שבוע ( סתם דוגמא ) ואז מחליט יום אחד למכור אותו, זה אומר שהוא מנסה להסתיר משהו?

לא מחייב בכלל. אנשים יכולים לחשוב מה שהם רוצים, כמובן שגם אתה לא צריך להגזים יותר מדיי.

בוא נצא מנקודת הנחה שאתה מנקה את הרכב שלך באופן קבוע. ככה גם הקונה יכול לחשוב.

פשוט תעשה שטיפה חיצונית ופנימית, אל תשקיע כסף בכלל על פחחות וכל מיני תיקונים כי כמו שאמרו, זה כסף שלא תקבל בחזרה.

בהצלחה במכירה.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חידוש רכב לפני מכירה הוא דבר חשוב כי הוא יעלה את שווי הרכב וגם יקצר את זמן המכירה

כמו בכל דבר שמוכרים רצוי שהמוצר יראה במצב הטוב ביותר

אני ממליץ לך על חברת RUN CAR חברה שבאה ומחדשת לך את הרכב בבית

• תוכן חדש...