Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי להעביר לערוץ 1 רק כשהמבחן של ה-500 הסתיים. אכתוב את רשמיי על הפרק מאוחר יותר, לאחר שאצפה בפרק כולו.

יחד עם זאת, דווקא לקטע הבא רציתי להתייחס:

והמבחן על האופנוע, מה ההשוואה המפגרת הזו לסובארו STI ? כמעט שש שניות למאה בהשוואה לשלוש שניות למאה. 50 קמ"ש מירביים יותר באופנוע. זה 4 גלגלים וזה 2 גלגלים.

איזה רמה נמוכה ! פשוט עלוב !

בהתחשב בכך שהתוכנית אינה פונה אך ורק לקהל חובבי הרכב, אלא גם לקהל שהוא קצת פחות מחובבי הז'אנר, ההשוואה הזאת היתה די חיונית.

לרוב האנשים שאינם מהתחום, די קשה להבין מה זה 3 שניות ל-100, פשוט מכיון שדברים שכאלה הם די נדירים. ההשוואה הזאת דווקא היתה המחשה נהדרת, במיוחד כשהיא נעשתה עם רכב שבכל מה שקשור להאצות ידוע שהוא בהחלט "לא פראייר".

וכמובן, שאפו לדדי על הופעת האורח :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נזכרתי להעביר לערוץ 1 רק כשהמבחן של ה-500 הסתיים. אכתוב את רשמיי על הפרק מאוחר יותר, לאחר שאצפה בפרק כולו.

יחד עם זאת, דווקא לקטע הבא רציתי להתייחס:

בהתחשב בכך שהתוכנית אינה פונה אך ורק לקהל חובבי הרכב, אלא גם לקהל שהוא קצת פחות מחובבי הז'אנר, ההשוואה הזאת היתה די חיונית.

לרוב האנשים שאינם מהתחום, די קשה להבין מה זה 3 שניות ל-100, פשוט מכיון שדברים שכאלה הם די נדירים. ההשוואה הזאת דווקא היתה המחשה נהדרת, במיוחד כשהיא נעשתה עם רכב שבכל מה שקשור להאצות ידוע שהוא בהחלט "לא פראייר".

וכמובן, שאפו לדדי על הופעת האורח :wink:

בהתחשב בכך שהתוכנית אינה פונה אך ורק לקהל חובבי הרכב

נכון, לדעתי רוב האנשים שלא מחובבי הז'אנר לא מכירים גם את הSTI כרכב כל כך חזק שניתן להשוות אותו ל"פרארי" של האופנועים. לדעתי האישית זאת הייתה השוואה מיותרת. לא הבנתי הרבה מלראות את שניהם מזנקים מהמקום, ולא הבנתי הרבה כשראיתי אותם מתרחקים. היה עדיף לחסוך את הזמן שהם השוו ביניהם ופשוט להקריא לקהל נתונים של זה ואפילו נתונים של STI. ההמחשה לדעתי - דבילית. אפשר היה להכניס עוד כתבת רכב עניינית (לשם שינוי) בזמן שהיו חוסכים על השטויות האלו שהיו בכתבה.

*אני חייב גם לציין לטובה את הצילום והסאונד שהשתפר לעומת הפרקים הקודמים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

טוב, ראיתי מקודם גם את האייטם הראשון, וכעת אני יכול לכתוב את רשמיי המלאים:

נתחיל מה-500: בניגוד למה שנכתב פה, אני דווקא נהניתי מהכתבה. נכון שהיה מומלץ גם לצלם אותה בסביבה הטבעית שלה, קרי: רחובות ת"א, אולם אני מאמין שגם מסלול הג'ימקאנה מהווה סביבה לא פחות טבעית עבורה. מה שכן, לא הבנתי על מה ההתרעמות בכל מה שקשור למחיר. לדעתי, בהתחשב בעובדה שה-500 מתחרה ישירות במיני, התמחור שלה הרבה יותר מהגיוני, ואף פחות מכך. מי שרוצה כזאת בפחות מ-100K, יתכבד נא וירכוש פנדה. ה-500 לא אמורה להיות זולה - היא חצי אביזר אופנה חצי מכונית בעלת התנהגות כביש זריזה ומהנה, וככזאת היא בהחלט מהווה תמורה נאותה למחירה.

אגב, כאחד שגם יצא לו לעשות סיבוב על ה-500 (ידנית, לא רובוטית), אני יכול לומר שההגה אומנם אינו מבריק, אבל בהחלט לא משהו שצריך להתבייש בו.

הפינה של קובי ליאני: לשמחתי, התברכתי במוסכניק אומן שהוא גם אדם זהב, ככה שכל מה שנאמר שם לא רלבנטי לגביי. לעומת זאת, לאנשים שאינם מבינים משהו בתחום ושאין להם מוסכניק כמו שלי, העצות שלו בהחלט היו מועילות.

הונדה CBR: ההבנה שלי בתחום הדו"ג שאינו קטנועים אינה גבוהה במיוחד, וגם בקטנועים אני לא כזה שפיץ. לכן, אינני יכול לערער על התובנות שהועלו שם, פשוט כי אין לי ידע משלי בנושא. בכל מקרה, הכתבה היתה נחמדה ובהחלט כדאי להוסיף כתבה על דו"ג מפעם לפעם. זה מוסיף מימד נוסף לתוכנית.

גיא לומד לנהוג בשטח: לצערי, גם בכל מה שקשור לנהיגת שטח אני בור מוחלט. אי אפשר ללמד ככה נהיגה, ואני יותר ממאמין שזאת גם לא היתה כוונת המשורר (או המפיק). הכתבה נתנה דגשים מאוד כלליים, וטוב שבזה זה נגמר. מי שבאמת רוצה ללמוד, שיקח את הטיפים שניתנו בה וילך לקורס מקצועי.

ידוען (סלב) במכונית ראלי: מי זה היה, לעזאזל? :roll:

אינני יודע כמובן מה מתוכנן להיות בעונה הבאה, אולם אם יוחלט בכל פרק להעביר פינה בנושא נהיגה נכונה, הקטע הספציפי הזה יכול להיות יופי של דוגמה למקרה שבו נכנסים לעקומה מהר מידי ולא בולמים בזמן. און וז'ק - נא קחו זאת לתשומת לבכם!

אפשר לומר שרשמיי הפרק הזה די אמביווילנטים: מצד אחד, הוא באמת היה יותר טוב מהקודם. מצד שני... לא יודע. במקום כלשהו, אני מרגיש שמשהו התפספס. אולי היה חסר עוד איזה אייטם, אולי נהניתי והזמן פשוט עף לי מבלי שהרגשתי ואולי היה זה משהו אחר. בכל אופן, נותרתי כשחצי תאוותי בידי והרגשתי שהפרק הסתיים באמצע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

למישהו יש פיתרון רשמי לתופעת האין וידאו בוואלה? הוא פשוט מסרב לעבוד.

הורדתי DivX codec.

הורדתי Media Player Plugin.

שום דבר.

מה עושים?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הורדתי DivX codec.

שום דבר.

מה עושים?

צופים בתוכנית דרך האתר של רשות השידור.

פורסם
באיזה דפדפן אתה גולש?

פיירפוקס, אבל גם בIE הוא לא עובד וגם באופרה.

צופים בתוכנית דרך האתר של רשות השידור.

איך אתה צופה משם? עברתי על האתר ואני לא מוצא משם קישור.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הורדתי DivX codec.

שום דבר.

מה עושים?

כתבתי פה כבר פעם. זה עובד בפלאש 9.

emotion of motion

פורסם

זה היה פרק הראשון שראיתי של תוכנית הזאת. למען האמת, די היתאכזבתי ההפסקתי ליראות באמצע.

אחרי פרקים של טופ גיר, לי אישית קשה לצפות בתוכנית. אני מתכוון לתת קרדיט לעוד פרק ואם זה ימשיך באותה רוח כמו הפרק שראיתי, אפסיק לצפות בזה.

הייתי מצפה ליותר מידע אובייקטיבי מאשר סובייקטיבי, יותר מבחני השוואות וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ללא כל התייחסות לתוכן תוכניות "טסט ראשון" (שאני דווקא מאוד נהנה ממנה), ברצוני לשלוח את התנצלותי לקובי ליאני, על המילים הבוטות שכתבתי בנוגע ל"עורך הרכב של וואלה".

מילים אלו נכתבו בעידנא דרתיחא, בעודי בשוונג העצבים על וואלה.

לא שזה ממעיט מערך הטעות שלי, אבל בכלל התכוונתי לעורך הטכני ולא לעורך הרכב ב"וואלה".

אאחל לקובי, למשפחתו ולסובבים אותו רק בריאות, אריכות ימים אושר.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...