Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונין לקנות סט של 4 צמיגים לאוטו - כרגע אני עם הסט המקורי ברידגסטון B390.

מידות הצמיג הן : R 15 195/60

התקציב הוא מקס' 2200 ש"ח בשאיפה בפחות.

היעוד הוא לנסיעות משפחתיות רגועות ולאורך חיים סביר בלי להתפשר על האחיזה ביחס לצמיג המקורי.

אני מעונין בצמיג מחברה מוכרת - משלין , ברידגסטון יוקוהאמה וכו'

אבל מתלבט בדגמים : הבנתי שסדרת האנרגי של מישלין ממש לא מומלצת אז אשמח להמלצות ממכם

פורסם

שלום,

התקציב יפה מאוד.

תראה כאן .

אני ממליץ לך על יוקוהאמה C DRIVE (קוד מהירות V).

בריג'סטון המקורי שלך לדעתי יקר מאוד:

( האחרון )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מודה לך על התגובה המהירה

אני מבין שזה הדגם המומלץ ביותר - איך הוא מבחינת אורך חיים??

ובכל מקרה ראיתי שקיים דגם יקר יותר v550 של יוקוהאמה איך הוא בהשוואה לדגם הנ"ל? יתרונות/חסרונות אם יש

האם אתם מכירים פנצרייה שמוכרת את הדגמים באזור חיפה והקריות

פורסם

חפש גודייר אקסלנס במידה הזו, צמיג מעולה ושקט בנסיעות מנהלתיות.

לי כרגע יש פאלקן 912 ואני יכול להמליץ עליהם (שקטים בצורה מפתיעה, האחיזה השתפרה). הקטע היחידי הוא שיש 2 סדרות של הדגם - אחת עד חתך 60 והשניה מחתך 55 ומטה, שזה מה שיש לי.. הTW נמוך יותר וכנראה שיש עוד הבדלים ביניהם.

חשוב לשים לב לתאריך ייצור הצמיג שמצויין במס' שבועות ושנה. אל תקנה צמיג בן יותר מחצי שנה ותוודא לחץ אוויר תקין בארבעת הצמיגים.

• תוכן חדש...