Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רבכ בסביבות ה-50k לזוג +1.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי שמח לקבל ייעוץ טוב ברכישת רכב (אני מעוניין לרכוש כבר בשבועות הקרובים).

קריטריונים חשובים: אמינות, חסכונות (דלק, ביחטוחים, שמירת ערך) ובטיחות.

כמו"כ חשוב לציין שאת הרכב אני לא רוצה להחליף כל שנה/שנתיים ולכן אני חושב על זה שבע"ה משפחתנו הקטנה תגדל :-) (כמו"כ זה אומר אולי אפילו עגלה וטיולון בבגז'..).

עיקר הנסיעות הם בין עירוניות.

היינו מעדיפים רכב אוטומט, אבל זה לא מוכרח.

איזה רכבים הייתם מציעים לי???

בתודה מראש!!!

פורסם

זאת אומרת שאתם מעוניינים ברכב משפחתי.

אני ממליץ לכם על ניסן אלמרה פרפקט:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=25&SubModelID=222&FromYear=2002&UntilYear=2004&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

הביטוחים לא יקרים, אחד הרכבים היותר אמינים (אם טופל בצורה נכונה), 4 כוכבים בטיחות.

לא להבהל בגלל מנוע 1800 סמ"ק, צריכת דלק דומה למשפחתיות אחרות ם מנועי 1600 סמ"ק.

שמירת ערך לא רעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כעקרון סקודה פביה סטיישן תפורה עליכם,גם חסכונית גם יש שפע של מקום גם אמינה וגם די נוחה.רק הבעיה היא שלא קל למצוא אחת כזאת מיד פרטית מטפלת.

אם הכלב שלכם נכנס באחורה של השרייד כנראה שבאמת זה לא כלב גדול,אם הינכם רוצים להשאר בתחום ההאטצ'בק אפשר לבדוק את האופציה של רנו מגאן 5 דלתות.

אם ותרצה יותר מרחב אפשר לבדוק את רנו סניק.

ואם יש לכם העדפה ליפנית אפשר לבדוק סובארו אימפרזה סטיישן דגם יחסית נדיר של אימפרזה אך ניתן למצוא אחת כזאת.http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1103033&Code=01ddb2bc9cc3ec670a54f87cd5b2fb55

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1100365&Code=01ddb2bc9cc3ec670a54f87cd5b2fb55

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תודה רבה לעוזרים.

ניסן אלמרה זו אפשרות- אשמח אם תאמר לי למה היא ולא קורולה/מזדה 3/ אימפרזה/מגאן וכדו'?

מה אתם אומרים על הונדה גאז, היא תתאים לנו (בהתחשב בתא מטען)?

תודה..

פורסם

למה ניסן ולא קורולה\מאזדה 3\אימפרזה\ מגאן?

קורולה יותר יקרה לקניה מאותו השנתון, בתקציב שלכם תוכלו לרכוש קורולה 2003, אולי 2004 - יש סיכוי שתיפלו על הסיפור של התקלה המדוברת כאן .

מאזדה 3 גם אפשרות, מקיף יותר יקר.

למגאן שמירת ערך לא מדהימה, טיפולים לא זולים במוסכי חברה, גיר אוטומטי שנוי במחלוקת, אבל זה רכב נח ובטיחותי.

אימפרזה, לדעתי, לא יותר טובה מאלמרה.

אבל כל אחד והעדפות שלו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף להכול,גם לאחותי הייתה דילמה כזאת בזמנן(אם כי אין לה כלב אבל 3 ילדים) לאחר שהסתכלנו על הרבה אימפרזות וכמה לנטיסים הגענו למסכנה שאלמרה לא נופלת מהמתחרות היפניות אך יצחק לוי הוריד לה טיפה את המחירון ולכן תוכל למצוא אחת חדשה יותר וגם הביטוח אליה יהיה זול יותר כי הרכב נפוץ פחות

חוץ מזה אחלה רכב שבעולם

פורסם

בקשר לשאלתך על הונדה ג'אז.

הרכב הזה מצויין - חיסכוני מאוד, סחיר מאוד, אמין, זריז, מרחב פנים דומה למשפחתית, בגאז' גדול.

אבל

תראו כמה ג'אז יש למכירה וכמה בתקציב שלכם:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אם, נגיד, הייתם מוסיפים עוד 20-30 אלף ש"ח לתקציב ובסבלנות הייתם מחפשים ג'אז שמורה,

תוך כמה שעות מגיעים כדי לבדוק את הרכב ובלי להתמעמע סוגרים עיסקה לפני כולם,

זאת היתה יכולה להיות אופציה טובה (לא צחקתי - ג'אז במצב טוב נמכרת במהירות בזק).

עוד משהו - ביטוח מקיף של ג'אז יותר יקר מזה של אלמרה, קורולה או מגאן,

תדירות הטיפולים כל 10 אלף ק"מ, והטיפולים לא מהזולים.

פורסם

בוקר טוב.

אני רואה שהחברים ממליצים לי בחום על האלמרה.

אין לה איזה בעיה בגיר האוטומטי? (כך קראתי כאן בפורום..).

פורסם

בוקר טוב גם לך! בשנה וחצי שאחותי מחזקיה באלמרה מעולם לא היו לה בעיות עם הגיר האוטומטי

פורסם

קודם כל, כמי שיש לו הונדה ג'אז שמורה, ושוקל למכור אותה בקרוב, אני שמח לשמוע שרכב כזה "נחטף".

הג'אז בהחלט מספיקה לזוג+תינוק, מניסיון (אנחנו זוג+תינוק שגרים במודיעין ועובדים בירושלים).

תא המטען מספיק לעגלה שלנו (צ'יקו) ויש איזופיקס לסלקל ומקום לשאר הדברים. רכב אמין ביותר, חסכוני בדלק מ-א-ד, מרווח ונוח לחניה וכו'. החסרונות: טיפול כל 10,000 ק"מ, כאשר הטיפול "הזוגי" (20K, 40K, 100K וכו') לא זול, ואומרים שגם הביטוח, אבל אני מרגיש זאת פחות בשל קשרים עם המבטחת.

עם זאת, אין ספק שרכב משפחתי גדול יותר, יהיה בטוח יותר אם הנסיעות הן ארוכות, במיוחד עם תינוק.

לכן אני ממליץ, מלבד הג'אז, גם על הרנו מגאן 4 דלתות. המשפחתית הבטוחה מכולן, נוחה מאד לנסיעה, מאובזרת יותר מהיפנית המצויה, תא מטען ע-נ-ק, טיפול כל 30,000 ק"מ, ביטוח לא כזה יקר, צריכת דלק ממוצעת. במחירון שלה, נותנת את התמורה הכי טובה לכסף שלך, ותוכל למצוא מודל 2005 בנקל.

פורסם

תראה אני אישית הייתי הולך או על הסקודה או על הרנו

לאחותי יש תאומות ויש לה רנו מגאן והיא ממש מרוצה, תראה הרכב במרווח סביר, תא מטען ממש גדול(תחשוב שנכנסת לשם עגלה כפולה + כמה תיקים שלה וכדומה) לה הוא עונה על הציפיות.

אני אישית כשאני נוהג בו אני קצת פחות אוהב אותו ביחס למכוניות אחרות, אבל הוא עדיין בסדר

לך תבדוק את הרנו תעשה סיבוב עם הרכב ואז תשווה מול הסקודה או מול הניסן ואז יהיה לך הכי קל

קובי

פורסם

רנו מגאן 4, או 5 דלתות זה כלל לא משנה אם כי לעגלה יהיה יותר נוח 4 דלתות אך כמו שציינתי מקודם זו היא התמורה הכי טובה שיכולה להיות לכסף שלך.במיוחד מההיבט הבטיחותי,עכשיו אחותי שוקלת לרכוש רכב שני ואני משכנע אותה לקחת רנו מגאן אבל היא נעולה על יפניות:?

פורסם
רנו מגאן 4, או 5 דלתות זה כלל לא משנה אם כי לעגלה יהיה יותר נוח 4 דלתות אך כמו שציינתי מקודם זו היא התמורה הכי טובה שיכולה להיות לכסף שלך.במיוחד מההיבט הבטיחותי,עכשיו אחותי שוקלת לרכוש רכב שני ואני משכנע אותה לקחת רנו מגאן אבל היא נעולה על יפניות:?

דווקא ה-5 דלתות נוחה יותר להכנסת העגלה, אבל תא המטען גדול יותר ב-4 דלתות ויש אפשרות לאפסן עוד דברים מלבד העגלה.

גם בג'אז נוח יותר להכניס עגלה בגלל הדלת החמישית אבל אי אפשר להכניס מלבדה דבר מה נוסף:-)

פורסם

תודה רבה לכולם.

האם אין שום בעיה של חשמל במגאן? (הרבה אנשים אמרו לי, וגם קראתי עליה כך..).

שאלה נוספת:

מה אתם אומרים לגבי קניית רכב מליסיג?

• תוכן חדש...