Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להוציא לבדיקה מאזדה לאנטיס 2001. בעל הרכב מתחייב על בעיות רצניות בגיר, מנוע ושלדה, ובמקרה שיש בעיה, הוא אמור לשלם על הבדיקה. השאלה היא על איזה תקלות אפשריות צריך להחתים אותן חוץ מפגיעות בשילדה? פשוט אין לי מושג איזה בעיות רצניות יכולות להופיע בטופס הבדיקה...

פורסם

ברוב המקרים השילוש מנוע-גיר-שלדה מספיק וזה מה שרוב האנשים מסכימים להתחייב עליו בבדיקה לפני קנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

Guest ספורטמוטורי
פורסם

חוץ ממנוע -גיר -שלדה אף אחד לא יתחייב לך על כלום.

היום תקח אוטו עם 5000 ק"מ שנת2009 תמצא הרבה רג'קטים בבדיקה.

אף אחד לא בונה וילה על הבוכנה עם נוף לשסתומים כדי לבדוק לך כל חלק אם הוא תקין,ועוד יתחיל לעשות בדיקות שכל שפיץ ברדיאטור תקין או אם האלטרנטור בסדר וכו וכו.....

בקיצור,אף אחד לא יכול להתחייב על שום חלק חוץ ממנוע שלדה וגיר שהם החלקים הכי יקרים וקריטיים,חוץ מזה יש כאלה שמורידים מהמחיר סכום טוב אם מתברר שיש איזו שהיא תקלה או פגם באחד מהדברים האלה.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה. אני רוצה להחתים את בעל הרכב על מסמך שהוא מתחייב, אחרת אם ימצאו תקלות רצניות אחרי הבדיקה,הוא יגיד לי שהוא לא התכוון לזה ולא ישלם על הבדיקה. כדי למנוע את זה, אני רוצה שהוא יחתום על המסמך. השאלה על מה בדיוק להחתים. למשל, אם יתגלה רעש במנוע או בעיה בתיזמון הגיר מי ישלם על הבדיקה אני או הוא? בקיצור אני צריך רשימה של תקלות רצניות בגיר ובמנוע שיכולים להופיע בבדיקה, כדי להחתים את בעל הרכב בצורה נורמלית.

תודה מראש

• תוכן חדש...