Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נפל לידי הלוח אם הבא: http://embedded-pc.microbus.com/products/sbc/pdf/mat961.pdf המימדים שלו מאוד קטנים ויש בו את רוב הדברים הדרושים לבניית CARPC,אשמח לשמוע את דעתכם האם הנתונים של הלוח אם עצמו והמעבד(פנטיום 3 700 מגה'צ עם זיכרון 512) יתאימו לבניית CARPC? בקשר למתח עבודה של 5V אז יש לי מייצב מתח של vicor.JPGVICOR מ 12V ל 5V כך שעל הבעיה הזו אני יכול להתגבר.

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שלום:)

אני חושב שזה לא ממש יתאים לתנאי רכב

המעבד עצמו לא מספיק חזק , מנסיון ניסיתי פנטיום 3 - 744MHZ - לא עבד טוב בסביבת רכב, (GPS+מוסיקה והוא כבר מגמגם + יש זמני טעינה ארוכים עד שעולה המערכת הפעלה)

מה לגבי הדלקה וכיבוי של המחשב? איך אתה מתכנן לבצע את זה בצורה בטוחה? אני לא מאמין שהספק שבנוי בתוכו יתן לך מענה לדרישות האלה.

לא מצויין במפרט הרדיסק מה קורה לגביו?

יש היום לוחות+מעבדים במחירים באמת מצחיקים אני לא יודע אם שווה לך להכנס להרפתקאה כזאת

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

1+

לא הייתי נכנס לפרויקט כזה עם לוח כזה

היה לי ניסיון עם כמה לוחות בסגנון הזה בתחום אחר

הסיכוי שהוא יחזיק XP עם תוכנה פרונט אנד נורמלית הוא אפסי

פורסם

סלטי צבר ? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה תמיד יודע להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. :)

Mitsubishi king

פורסם

אוקיי,נגיד אני לא ארצה להריץ עליו בו זמנית שתי תוכנות או יותר אלא אם אני ארצה להריץ סרט האם הסרט ירוץ חלק על מחשב בעל הנתונים הללו? או אם נגיד אני ארצה להריץ תוכנת ניווט התוכנה תרוץ חלק?

תודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא יותר קל לקחת הארדדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה ולנסות?

אולי עדיף לינוקס אפילו..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

איזה FRONT END ואיזה תוכנת ניווט תתמוך בלינוקס ?

-

תשמע סרט ניווט מוסיקה וכו לרוץ זה ירוץ, ביחד זה יעשה לך בעיות במיוחד בניווט שלוקח כוח עיבוד כדי לחשב נתיבים

אבל מאוד לא מומלץ

מחשב לא יציב בגרוש

Mitsubishi king

פורסם

תוכנת ניווט אין לי מושג , יש אבל אני בספק אם יש משהו שקשור לישראל שם..

fe יש לך את linuxice

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=linuxice&aq=f

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מה הטעם בלהרים פרוייקט CARPC, שהוא אבי תורת המותרות.

ברמה כלכך ירודה, לא בא לך להשקיע ? שאר עם רדיו דיסק, תחסוך לעצמך הרבה עוגמת נפגש מיותרת.

פרוייקט CARPC הוא פרוייקט קצה של מותרות.

פרוייקט כזה מרימים ברמה ראויה אחרת מה הטעם ?

זה כמו לקנות רכב ספורט עם מנוע 1400

או לקנות רכב פאר עם מושבים מפלסטיק

• תוכן חדש...