Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שברשותי עבר תאונה מאחור. סוכן הביטוח של הצד השלישי הכריז על הרכב כטוטל-לוסט והיציע לי למכור את הרכב לחלקים וערך הרכב יועבר אליי בנוסף.

איך עושים את זה? בבקשה אם אפשר לפרט את השלבים כדי שהכול יעשה בצורה חוקית בפועל הרכב יורד מהכביש ביום ראשון 3/05.

תודה.

פורסם

במידה רכב שלך הוכרז כאובן גמור בתואנה שצד ג' אשם במקרה !!

מערך הרכב השמאי המטפל בתיק שלך מוריד כ 10% מערך הרכב (במידה והניצולת שרידים גבוה)

הרכב נשאר ברשותך ללא רישיונות( אתה לא יכול לשקם את הרכב או למכור אותו לשיקום אלא לפירוק בלבד !!!)

עכשיו ישנם בפניך שני אפשרויות:

א. למכור את הרכב בכוחות עצמך ולנסות למכור ביותר מ10% אך קשה לי להאמין!! (כל מגרש היום יודע כמה משלמים)

ב. לבקש מהשמאי שיטפל במכירת השרדים (השמאי לא חייב אך בפניו ינשם יותר אפשרויות מכירה) ובמקרה כזה אתה תקבל רק 10% לא יותר מזה.

פורסם

אני מניח שאני אבצע את המכירה כיצד זה נעשה, אני מגיע למגרש רכבים סוגר אל מחיר מקבל את הכסף ונותן לו את הרכב, זהו בלי חוזים, העברת בעלות..??

תודה.

• תוכן חדש...