Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסונול נוסעים יותר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר המון זמן מתדלק קבוע בתחנה של "דלק" תמיד, באותה משאבה כמעט, כבר חודשים רבים. בפעם האחרונה יצא לי לתדלק דווקא בתחנה של סונול באיזור אחר, ונראה כי האוטו נוסע מעט יותר טוב אך הכי חשוב נוסע פשוט הרבה יותר על אותו מיכל, משהו בסגנון של במקום 1:11 עלה ל-1:13 ויותר. האם יכול להיות שדלק איכותי בהרבה בסונול ? (אין צורך לציין כי סוג הנסיעות היה זהה כמו תמיד, וגם המזגן והכל, זהה).

דיברתי עם חבר וגם הוא מאשר את התופעה בתחנה אחרת של סונול, נוסע פשוט יותר קילומטרים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות כזה דבר, אבל גם יכול להיות שזה קשור למהילה.

מכיוון שיש לי רישום על כל תדלוק ותדלוק שנעשה ברכב, וגם איפה הוא בוצע (שריטה אישית, לא ניכנס לזה),

בדקתי וראיתי שאם אני מתדלק "דרגון 95" בתחנת דלק ראש העין, או דלק הכפר הירוק , הרכב עושה לפחות 50 ק"מ נוספים למיכל.

יתכן ששאר התחנות שמילאתי בהן היו עם דלק גרוע, או שבאמת יש משהו ב"דרגון" הזה.... אין לדעת.

כשאני חושב על כך עכשיו: מעולם לא יצא לי לתדלק בסונול :D

רוב הפעמים דלק, לפעמים דור/אלון ולעתים רחוקות מאוד כשאין ברירה - פז.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את האמת, אני תמיד מתדלק בטן, אבל רק בלילה יוצא לי לתדלק בסונול, וגם אם אני ממלא באותו סכום, זה נראה שהמחוג עלה יותר בסונול מאשר בטן. כלומר זה מרגיש כאילו נכנס יותר דלק באותו כסף

פורסם

רוב הפעמים דלק, לפעמים דור/אלון ולעתים רחוקות מאוד כשאין ברירה - פז.

מה בדיוק רע בפז? חצי מהתחנות בארץ מוהלות או מה ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
את האמת, אני תמיד מתדלק בטן, אבל רק בלילה יוצא לי לתדלק בסונול, וגם אם אני ממלא באותו סכום, זה נראה שהמחוג עלה יותר בסונול מאשר בטן. כלומר זה מרגיש כאילו נכנס יותר דלק באותו כסף

המחוג עולה יותר!?

לי זה נראה שאתה צריך פסיכיאטר ודחוף :shock:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בדיקה מתדלוק יחיד לא יכולה לשמש בתור סטטיסטיקה. תדלק עוד לפחות 5 פעמים באותה תחנה (או בתחנה אחרת של סונול) ותחזור עם תוצאות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עשיתי נסיון כזה לפני מספר שנים - דלק לעומת סונול, 98 לעומת 99.

הנסיון שלי היה לאורך מספר חודשים בתחנות באזור רחובות (דלק בכניסה לרחובות וסונול בתחנה האהובה בראשון).

היה הבדל ברור בין דלק לסונול לטובת סונול, מאז אני מתדלקת רק סונול (אבל לצערי כבר לא בתחנה שבראשון).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
המחוג עולה יותר!?

לי זה נראה שאתה צריך פסיכיאטר ודחוף :shock:

לא אנימדבר ברצינות, חשבתי בהתחלה שאני הוזה או משהו אבל עם הזמן ככל שאני מתדלק אני מרגיש כאילו תדלקתי ביותר כסף.

פורסם
עשיתי נסיון כזה לפני מספר שנים - דלק לעומת סונול, 98 לעומת 99.

הנסיון שלי היה לאורך מספר חודשים בתחנות באזור רחובות (דלק בכניסה לרחובות וסונול בתחנה האהובה בראשון).

היה הבדל ברור בין דלק לסונול לטובת סונול, מאז אני מתדלקת רק סונול (אבל לצערי כבר לא בתחנה שבראשון).

אם הכוונה שלך לתחנת דלק בדרום העיר, ממה שידוע לי הם מוהלים, או לפחות מהלו.

תחנת דלק בנס ציונה וגם דלק מול מגה ברחובות הם עם דלק תקין, או לפחות לא הורגשה ירידת ביצועים וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אולי זה בגלל שסונול שמים את התחנות בפסגות הרים כמו אצלנו בקסטל.

בעליה אתה צורך הרבה מהדלק הקודם,אחרי התידלוק בסונול אתה מתגלגל עם מנוע כבוי למטה.

ואולי בגלל שאתה מתודלק יותר מהאוטו.

פורסם

למיטב ידיעתי כל חברות הדלק רוכשות אותו מאותו המקור - בז"ן.

לפיכך האיכות אמורה להיות זהה אצל כולם (למעט המוהלים).

אפשר לראות את זה גם מהכיוון ההפוך, אילו לאחת מחברות הדלק היה יתרון כלשהו על שאר החברות, החברה הייתה מפרסמת את זה ולא שומרת בבטן את העובדה הזו (ע"ע: דלק דרגון, גולד דיזל - ועוד נסיונות לייצר בידול) .

פורסם
לא אנימדבר ברצינות, חשבתי בהתחלה שאני הוזה או משהו אבל עם הזמן ככל שאני מתדלק אני מרגיש כאילו תדלקתי ביותר כסף.

איך אתה מרגיש את זה?

איך ההרגשה הזאת באה לידי ביטוי?

זה קול שמדבר אליך?

זה תחושה של גלי חום?

כשאתה מתדלק ביותר כסף, אז עוברות בך צמרמורות? (אני מקבל צמרמורת כזאת כל פעם שאשתי מגהצת את הכרטיס אשראי - אפילו אם היא במרחק 10 קילומטר ממני)

אני יודע שאצלי אני יודע מתי תדלקתי ביותר כסף כי אני בודק באיזה חשבונית המספר בשורה התחתונה יותר גדול, ואז זו כבר לא הרגשה ששילמתי יותר, אלא עובדה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מעניין איך יתנהג הרכב אם אתדלק בתחנת דלק בבתי הזיקוק בחיפה. שם וודאי הדלק לא מהול נכון?

(צחוק צחוק, אבל מחר באמת אסע לשם לתדלק, גם סקרנתם אותי וגם יותר זול :wink:)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...