Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסונול נוסעים יותר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אנימדבר ברצינות, חשבתי בהתחלה שאני הוזה או משהו אבל עם הזמן ככל שאני מתדלק אני מרגיש כאילו תדלקתי ביותר כסף.

חשבת על האפשרות שהדלק שם יותר זול? ואז מן הסתם אם אתה מתדלק באותו סכום נכנס לך יותר ליטרים?

GS300.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברכב החדש עשיתי סיבוב של 2 תדלוקים על כל תחנות הדלק באיזור כדי להבין מה יותר נראה לי. אכן אחרי תדלוק בסונול הרכב יותר זריז. הכי גרועה היה אחרי תדלוק בטן. אין הבדל ביו פז לסונול או דור/אלון. סובארו אני מתדלק רק אלון כי על 95 שלהם היא נוסעת כמו על 98 של פז. לא יודע למה. אבל זו לא רק תחושה שלי. גם אשתי מעידה על כך.

איך אני מת על השיטות המדעיות שלכם למדוד צריכת דלק וביצועי מנוע.

עדיף פשוט לשתוק.

הנהלה - למה הודעות כאלה נשארות פה?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי - אני איתך.

אני נכנסת לשם רק כשנגמר השוקו באמצע הלילה...

אני הצלחתי למצוא שם גם lurpak :roll:

אם כבר תחנת דלק באיזור הכפר הירוק, תחנת "פז" שם טובה,

לפחות ע"פ עדותו של בחור עם רכב "חזק" (אמנם אדום, אבל עדיין חזק)

שמתדלק שם באופן קבוע, ונוסע עם מחשב ושעוני "בדיקה" ברכבו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איך אני מת על השיטות המדעיות שלכם למדוד צריכת דלק וביצועי מנוע.

עדיף פשוט לשתוק.

הנהלה - למה הודעות כאלה נשארות פה?

הרי השיטה. ישנה עליה שבתחילתה ישנו רמזור ובסופה ישנו רמזור. כדי לעבור את שניהם בירוק יש לזנק ראשון מלמאטה בכל הכוח כדי להספיק לעבור בירוק למעלה. כאשר תידלקתי שני תדלוקים בטן כמעט בעקביות לא הצלחתי להגיע למעלה לפני שהתחלף. גם הזינוק היה יותר חלש, אך זו תחושה סובייקטיבית. כאשר תדלקתי בסונול - אני מספיק וגם יש עוד כמה שניות לפני ההבהוב. בשאר מצבים אני עובר על ההבהוב הראשון או עוצר כי אני לא גונב רמזורים.

עכשיו נעבור להסבר מדעי.

אני מצליח לעבור אם אותו רכב מרחק נתון בפחות זמן. היינו מגיעה למהירות יותר גבוהה תוך אותו זמן. קרי הרכב מאיץ יותר טוב.

מה נראה לך שגוי ?

פורסם
מעניין איך יתנהג הרכב אם אתדלק בתחנת דלק בבתי הזיקוק בחיפה. שם וודאי הדלק לא מהול נכון?

(צחוק צחוק, אבל מחר באמת אסע לשם לתדלק, גם סקרנתם אותי וגם יותר זול :wink:)

Erez Wolf:

מעניין - איפה בדיוק נמצאת תחנת הדלק בבתי הזיקוק בחיפה? האם הכוונה לאזור "הריחני" ההוא שבדרך לחוצות המפרץ מצד ימין? אם כן, יש שם תחנת דלק בפנים פתוחה לאנשים פרטיים? כמה זה יותר זול?

עד כמה שאני יודע יש תחנת דלק זולה בחיפה בשם תפוז באזור הצ'ק פוסט שם, אין לי מושג מה טיב הדלק רק אני יודע שדיי זול שם ביחס לאחרות.

אשמח לשמוע על עוד תחנות זולות (מכיר את האתר פולטנק).

אוהד.

תחנת הדלק (של דלק, אגב) הקבועה שלי נמצאת במקרה מאחורי העבודה שלי, בתוך המתחם של החנות "מוצצים" למי שמכיר במפרץ, קרוב מאד לכביש הראשי.

אני תדלקתי שם פעם ראשונה עם המריאה שהייתה לי בסביבות שנת 2005, אז התחנה הקבועה שלי הייתה דור אלון בקניון חיפה. הפיאט אהבה את הדלק הזה וגירגרה יפה.

אחרי שקניתי את המאזדה, ניסיתי פעם אחת את התחנה הזו כדי לראות שהיא לא מוהלת או משהו כזה, ושהכל בסדר, ואכן הכל אחלה- ואני קבוע שם.

פעם אחת יצא לי לתדלק בקניון חיפה, בתחנה הקודמת שלי.

המאזדה לא אהבה את זה, והיה חסר לי כח. אני לא חוזר לשם יותר.

כנראה האוקטן של הדראגון טיפה יותר גבוה מ-95 רגיל.

אני מצליח לעבור אם אותו רכב מרחק נתון בפחות זמן. היינו מגיעה למהירות יותר גבוהה תוך אותו זמן. קרי הרכב מאיץ יותר טוב.

הבדיקה הזו נשמעת הכי הגיונית מכל מה שצויין עד עכשיו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבדל בין 1:11 לבין 1:13 לא מצריך שום שיטת בדיקה מיוחדת, זה הבדל לא קטן שנותן עוד המון קילומטרים על אותו מיכ, אני מכיר את אופי הנסיעה שלי ואם רשמתי שהוא נשאר זהה בין זוג התדלוקים אז למה לי לשקר ?

בינתיים התידלוק החוזר בתחנת דלק מראה תוצאות רעות בהרבה, התדלוק הבא יהיה בסונול ונמשיך לבדוק, מעניין הנושא עד מאד.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...