Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא גנבים. הם לוקחים לעצמם מרווח רווח גבוה מהמקובל במכוניות ברמה דומה - וזו בעייה של הלקוחות שמוכנים לשלם.

בוא תחסוך לי טלפון וספר לי כמה תעלה שירוקו ידנית לעו"ד/רו"ח.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עשיתי נסיעת מבחן בג'טה 1.6 הנוכחית, ובהילוך נמוך היא בקושי זזה אפילו במישור שלא לדבר על עלייה קלה.

גם מרעישה שחשבתי לרגע שאני ברכב דיזל.

נכון שהיא מרווחת ויש לה תא מטען גדול, אבל אני רוב הנסיעות לבדי ברכב, בדרך למשרד וחזרה בפקקים, כך שחווית הנהיגה

יותר חשובה מגודל תא המטען ומרווח הרגליים מאחורה.

אני אישית לא חשבתי פעמיים ברגע שהציעו לנו את הקורולה עם גיר נורמלי. ותאמינו לי שהסמל מקדימה לא קובע...כי ממילא תוך שבוע סביר שיגנבו אותו...

נהג ותיק

פורסם

הנה המפרט כפי שהוצע לנו היום:

מפרט ג'טה:

: קבוצת זקיפה 2 MANAGER 1.6

נעילה מרכזית עם שלט כולל פתיחת תא מטען ·

חלונות עם הפעלה חשמלית מלפנים ומאחור ·

מראות צד מופעלות חשמלית עם חימום ·

הגה כוח אלקטרו-מכני עם קשיחות מותאמת למהירות הנסיעה ·

מזגן מכני ·

פתחי מיזוג לנוסעים מאחור ·

4 רמקולים ·

מושב נהג מתכוונן לגובה ·

ABS + EDL + TCS + BAS + ESP·

6 כריות אויר + מתג לניתוק כרית אויר קדמית ימנית (לנוסע) ·

לשני מושבי בטיחות לילדים במושב האחורי ISOFIX עיגוני ·

R 16 205/55 צמיגים רחבים ·

תא כפפות עם מערכת קירור ·

משענת יד קדמית עם תא איחסון ·

102 כ"ס 1.6

כ"ס

נהג ותיק

פורסם

כל בכבוד - צריך להוסיף:

צבע שחור או לבן

ריפוד משבים מבד (אני לא סגור על הגוון)

גיר טיפטרוניק 6 הילוכים

Tubes Rule

פורסם

יש גם אישור לעובדה שרדיו-דיסק אינו מקורי ומותקן בארץ על ידי היבואן.

מעניין אם אפשר יהיה להזמין שדרוג של הרדיו בתוספת תשלום

נהג ותיק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי אותה וכבר קיבלתי אותה!! משלוח ראשון כולו לבן נכנס ארצה בתאריך 21/5/2009.

כל המשלוח הוא מתאריך ייצור 30/3/2009 - האוטו חדש לחלוטין!!

האוטו זהה לחלוטין למכונית שנמכרת בקבוצה 3 ונקראת "אקונומי" - הכל זהה אחת לאחת. יש רק שינוי אחד בלבד- אין רדיו ובמקומו יש מקום להתקנת דין (ואז נותר מדף מרופד) או 2 דין.

הם מציעים התקנת רדיו דיסק MP3 וכניסת AUX של קנווד כולל עבודת התקנה, אחריות, מגבר אנטנה מקורי וקונקטור מקורי בעלות של 1000 ש"ח. המיוחד ברדיו שצבעיו זהים למקור (שחור, פלורסנט כחול ותאורת רקע אדומה)

הם מציעים התקנת חיישני רברס של גארד בעלות 1000 ש"ח כולל ההתקנה ואחריות.

הם מציעים מתקן KUDA מצופה עור עבור הדיבורית.

למעוניינים, ניתן לקבל את הרדיו המקורי שמגיע עם המכונית בקבוצה 3 בעלות של 2000 ש"ח. המדובר במכשירים חדשים לחלוטין שפורקו בעסקות טרייד אין על מערכות שמע מולטימדיה יקרות יותר. (במחסן הוא עולה 5000 ש"ח!!)

אני יכול להשוות את הג'טה לפוקוס החדשה שיש לי בליסינג. אין מה להשוות!! היא הרבה-הרבה יותר מאובזרת ומשוכללת מכל הבחינות ואתה מרגיש את האיכות. גם בנסיעה היא זריזה יותר והיתרון של הטיפטרוניק 6 הילוכים הוא מדהים. המדובר בפלאטפורמה של גולף 5 עליה פולקסווגן הפסידה כסף כי הייתה מהונדסת מדי. שוחחתי עם ידידי במוסך "פליקס" והם העידו בפני שמדובר באחד הדגמים האמינים ביותר של הקונצרן.

להערכתי המדובר בעסקה מהטובות בישראל בתחום הרכב המשפחתי. הנחה אמיתית של 16,000 ש"ח. אין כל סיבה בעולם לקנות את ה"אקונומי" תמורת רדיו מקורי, חיישני רברס ומגנזיום בהתקנה מקומית.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אכן, רכישה מוצלחת ככל הנראה. תתחדש!

שים לב, שגם הרדיו המקורי של הג'טה, הוא לא המערכת שמגיעה עם הגולף, שכוללת מסך מגע וכו'. ניסית לברר התקנה שלה?

מה לגבי דיבורית - האם ניתן להתקין דיבורית מקורית (מתוך הרדיו)? [אני מבין שאצלך הרדיו מושתק אוטומטית כשנכנסת שיחה? הכוונה שלי בדיבורית מקורית היא לכזו שנשלטת מההגה ומהרדיו]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש 8) .

ההבדלים בין אקונומי למנג'ר הן כדלקמן :

רדיו דיסק מקורי RCD310 (למדייקים בינינו..) קורא MP3 + חיבור AUX.

חישוקי מגנזיום "הוקנהיים".

חיישני חניה (תוספת מקומית) +צג.

מבחר צבעים והטבות כמו ט.אין\מימון\ה.מזומן.. (וכמובן זמינות מיידית ולא המתנה שלחלק מהלקוחות עולה כסף -השכרה וכו'..) שאין במנג'ר..

בדגם המנג'ר הצבעים הם שחור\לבן בלבד וזמינות קצת מאוחרת ..

hockenheim.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...